FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bojamora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bojamora » 13 apr 2016, 20:03

Čega sramota reci

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 apr 2016, 20:11

Prvi poraz od ekipe koja je jedan od glavnih favorita za duplu krunu I ti odma pljujes po Mulalicu. Samo si cekao priliku da napadnes. Po muci se poznaju junaci. Nista nije gotovo, sve se moze okrenuti na Tusnju. A I da ispadnemo od Slobode, nije uredu napadati na takav nacin. Rezultati sami ce odluciti ko ce biti trener, a na navijacima je da daju podrsku svakom treneru dok god je na klupi.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 13 apr 2016, 20:12

Nasa najlosija utakmica u zadnje vrijeme. Bez ideje, bez muda, bez reakcije sa klupe. Pribojavao sam se ovog scenarija al dobro, glavu gore i idemo dalje.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 13 apr 2016, 20:15

Pa eto rezultati pokazuju da Mulalić nije za našeg trenera Evo papci nam se smiju što smo utakmicu sezone izgubili na svom terenu i šta sad ja ne valjam

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 apr 2016, 20:18

Poginucu za Zelju Ali se Bekricu poserem usta i Jos naguram sebicna ga ****.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 13 apr 2016, 20:20

Prvo, vise bi volio da Borac i Siroki uzimaju titule nego Sloboda, ciganija na kvadrat.

Drugo, tesko da mozemo ista uraditi, jedino da im uvalimo jedan na foru u prvih 20 minuta pa da ganjamo taj drugi al' dabogda.
FK Željezničar
Chelsea FC

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 13 apr 2016, 20:30

Daleko sam ja od pljuvača ali kada u prvom dijelu prvenstva izgubimo ne zbog igračkog kadra nego zbog stručnog štaba ilí štabova skoro sve šanse za europu i sada kad su pitari ispali iz kupa i kad smo realno ostali favoriti u kupu mi izgubimo i to na svom terenu šta reči I to pored ovkve uprave i ovakvih navijača da se čovjek rokne

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 apr 2016, 20:34

bojamora je napisao/la:Daleko sam ja od pljuvača ali kada u prvom dijelu prvenstva izgubimo ne zbog igračkog kadra nego zbog stručnog štaba ilí štabova skoro sve šanse za europu i sada kad su pitari ispali iz kupa i kad smo realno ostali favoriti u kupu mi izgubimo i to na svom terenu šta reči I to pored ovkve uprave i ovakvih navijača da se čovjek rokne
Razumijem tvoje razocarenje, ali ne treba odmah sve ni na strucni stab. Pobjedio nas je favorit za titulu i realno ako ne najbolja onda najkonstantnija ekipa u drzavi. Nije smak svijeta. Tesko nam sada jeste, Evropa se ovim porazom od nas udaljila miljama ali optimista sam i sigurno cemo je igrati.

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 13 apr 2016, 20:38

Bice bolje, mala kriza
Zadnja izmjena: sz21, dana/u 13 apr 2016, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 13 apr 2016, 20:38

Prvo, ova utakmica je pokazala da Sloboda nije slučajno prva u ligi, jedna odlična ekipa koja ipak nema širok igracki kadar i to smo morali iskoristiti. Druga stvar, treba se sad mobilizirati i pobijediti Travnik, pa onda razmišljati o revanšu, liga je sad jako bitna i tu ne smije biti kikseva jer je malo ostalo do kraja. Treće, prikupljena su velika sredstva za evropsku Grbavicu i treba uraditi ovo što se planiralo, ali po meni, prva sljedeća investicija treba biti sam teren, sa strane to izgleda lijepo i sređeno, ali vidjeli smo bezbroj puta da se ne može uputiti normalan centaršut itrka iz prve, jer za takvo nešto je preduslov perfektno ravan teren, Bilino polje nam tu treba biti uzor.
Nema predaje, digni glavu, mi smo Željo i zgazit ćemo ih sve!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 apr 2016, 20:39

Najgore sto se sada moze desiti je promjena trenera, koja bi skoro sigurno kostala Europe. Zbog dobrih rezultata se nade podigle, ali da smo mogli birati nebi sigurno uzeli da igramo protiv Slobode. Drugo je sto je euforija zamazala svima oci pa su mislili da smo favorite. Ljudi zaboravljaju da se na Grbavici uvijek moze igrati sa Zeljom, jer je pritisak ogroman na Zelju svaki put.

SvetlanaHo
Kontakt:

Post Postao/la SvetlanaHo » 13 apr 2016, 20:40

akisarajevo92 je napisao/la:volio bih znati zasto je izveo Blagojevica van pored onakvih Bekrica i Zahirovica??

To bi svi voleli znati! Kako mu je uopste palo napamet da izvede iz igre najstandardnijeg i najboljeg igraca Zelje u ovoj sezoni??? Pri 1:1 :crazy: Upravo Blagojevic izveo na kvarno taj slobodnjak i stvorio sansu iz koje je Zeljo zabio go... :crazy: :crazy: :crazy:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 13 apr 2016, 20:40

Keenan.- je napisao/la:Prvo, vise bi volio da Borac i Siroki uzimaju titule nego Sloboda, ciganija na kvadrat.

Drugo, tesko da mozemo ista uraditi, jedino da im uvalimo jedan na foru u prvih 20 minuta pa da ganjamo taj drugi al' dabogda.

Voliš borac a stavio Ljiljane. Svaka čast patrioto

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 apr 2016, 20:47

samoposmatram je napisao/la:Najgore sto se sada moze desiti je promjena trenera, koja bi skoro sigurno kostala Europe. Zbog dobrih rezultata se nade podigle, ali da smo mogli birati nebi sigurno uzeli da igramo protiv Slobode. Drugo je sto je euforija zamazala svima oci pa su mislili da smo favorite. Ljudi zaboravljaju da se na Grbavici uvijek moze igrati sa Zeljom, jer je pritisak ogroman na Zelju svaki put.
Ne vjerujem da iko u upravi razmislja o smjeni trenera. Trebamoe stisnuti, to uopste ne spominjati i sezonu privesti na kraju na najbolji moguci nacin. Slazem se ovo za euforiju, prvi sam takav.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 13 apr 2016, 20:51

xeksor je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Prvo, vise bi volio da Borac i Siroki uzimaju titule nego Sloboda, ciganija na kvadrat.

Voliš borac a stavio Ljiljane. Svaka čast patrioto
Ti si pravo bistar momak koliko ja vidim.
FK Željezničar
Chelsea FC

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 13 apr 2016, 20:55

Ma nevjerovatno losa igra, posebno dvojca Bogičević, Kosorić. Katastrofalno postavljanje, nijedan vazdusni duel dobijen. Na Tušnju je Hodžurda dobio svaki duel posebno sa Ahmetovicem, a ova dvojica danas nista. Bekric i Memija najlosiji, spori, bez ideje.. ma lose postavljena igra Mulalica, potpuno smo nadigrani. Jbg mslm da je kraj sto se tice kupa..

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 13 apr 2016, 20:57

Keenan.- je napisao/la:ciganija na kvadrat.
Jel' poput onog babuna sto se cuo na prenosu sto je od A do Z Husrefu slagao na kamaru? Budi fer i priznaj poraz kao sto smo mi u prvenstvu prije mjesec dana. Taj isti Husref je ubio Edisa danas :thumbup:

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 13 apr 2016, 20:59

U ozbiljnoj odbrani Bogi ne moze igrati, nadam se da ce se na ljeto i ta pozicija rijesit.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 13 apr 2016, 21:01

Edisov je ovo poraz. Imamo strasnu ekipu za nase uslove, ali je morao bolje posloziti. Da ne bude da ga napadam, skidam kau za taktiku protiv Sarajeva, odlicnu igru protiv Sirokog i taktiku uz malo srece u Tuzli. Ostalo nije bas bilo sjajno, ali kvalitet presudi(Drina, Velez, Mladost). Lendric ne moze igrati krilo, covjek je ubica i nevjerovatan igrac, ali na poziciji spica.

Sloboda nas je takticki nadmudrila(Musemic), ali mislim da nije izgubljeno, imamo puno manje sansi, ali nije izgubljeno. Pokusat pa sta bude. Bekrica su nam zatvorili i nije ni on bio na nivou i mala nesigurnost stopera, ali dese se takve tekme.

Trebaju nam hitno ojacanja na poziciji stopera, jer Bogi je perfektan kao izmjena, godine cine svoje.

Sloboda je odvratna ekipa, ljudi se samo valjaju i nista drugo.

Navijaci, meni se iz kola u kolo kop sve vise mrzak, ovo sam vec pisao, nema pjevanja Jedna si i jedina i nema zastave s ljiljanima, kladim se da ce protiv Zrinjskog biti, kao sto je protiv Borca bilo, a protiv Mladosti nije. Uzas.

Kroz ligu bas mislim da mozemo do treceg mjesta, to znaci dobiti Travnik i Sarajevo na Kosevu. I to je to onda.

Nadam se jednom, a to je povratku Amara Osima na klupu. S ovom ekipom ne mogu ni zamisliti sta bi taj covjek radio.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 13 apr 2016, 21:03

Manijakxxx je napisao/la:Ma nevjerovatno losa igra, posebno dvojca Bogičević, Kosorić. Katastrofalno postavljanje, nijedan vazdusni duel dobijen. Na Tušnju je Hodžurda dobio svaki duel posebno sa Ahmetovicem, a ova dvojica danas nista. Bekric i Memija najlosiji, spori, bez ideje.. ma lose postavljena igra Mulalica, potpuno smo nadigrani. Jbg mslm da je kraj sto se tice kupa..
Brate može im se zamjeriti loše postavljanje kod prvog gola, ali pogledaj snimak i vidi koliko je Kosorić uzeo lopti, nijedan duel na zemlji nije izgubio, a realno vazdušnih duela i nisu imali puno, jer se Sloboda samo branila. Drugi primljeni gol je nevjerovatna greška vezne linije, jer uvijek kod kornera neko mora biti oko šesnaesterca upravo zbog onakvih situacija. Dosta naivno primljena oba gola.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.