FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Barca je katastrofalna,strasno koliko su grohnuli u najvaznijem periodu sezone kad se sve lomi,Ako se nesto drasticno ne promjeni,neminovno je ispadanje ovdje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Donnie Darko
- Kontakt:
Yebo mater igraju jednako loše kao 2014. u uzvratu. Mislio sam da je to nemoguće.
Vezni red ne postoji na terenu, potpuno je pojeden.....ne zna se ko je gori, Buskets, Inijesta ili Rakitić, pa oni se kriju od lopte J*** im sve....
Valjda Messi svrsi do poluvremena ,lik neumorno drka vec 45 minuta.
Daj Roberta
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mnogo lose. Sem Andresa nemas raspolozenog igraca.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovaj Simeone doruckuje amatere poput Enrique.
Simeone destruktivno 200% igra , a ova ubleha mu pljesce na tome.Enrique jedino tempom moze dobiti utakmicu ,ovim slow motionim moze skupiti 1 sut po poluvremenu.
Ipak je liga nesto sasvim drugo u odnosu na LP
Simeone destruktivno 200% igra , a ova ubleha mu pljesce na tome.Enrique jedino tempom moze dobiti utakmicu ,ovim slow motionim moze skupiti 1 sut po poluvremenu.
Ipak je liga nesto sasvim drugo u odnosu na LP
I dalje mi nije jasno ono klizanje, ko da po ledu igramo. Cini mi se prvi put kad se ne okliznemo s loptom oko njihovog sesnaesterca, da cemo ga zabiti...
Ja sam ljudi vidio mesija na poluvremenu sada kako nekog zove. Sto ne igra ??? Ehhh gdje su sada Pujdo i Xavi da mu zveknu dva tri samara .... **** sebi mater i on i onaj sto mu rece da igra u sredini. Ionako gustu sredinu jos zgusnuli.... ali kako Alves procjeni da treba Griezmana pustiti samog.... neprocjenjivo !!! Mastercard
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Pod Luchom je ovo ekipa koja ima plan A, plan B, plan C, plan D.. 
ser del barça es el millor que hi ha !
Plaća se danak velikom broju utakmica i nepostojanju kvalitetnih zamjena da se napadači odmore, ovo je čisto Luchova greška jer nije insistirao na napadaču u januaru, nego je odustao od tog plana, a ova trojica igraju vječito po 90 minuta, pa nisu roboti, ljudi su, umaraju se.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Znaci, odlucili smo da ispadnemo u četvrtfinalu
kakva bezmuda igra
hajd fino
hajd fino
Tačno.HankMoody je napisao/la:Plaća se danak velikom broju utakmica i nepostojanju kvalitetnih zamjena da se napadači odmore
Netačno,HankMoody je napisao/la:ovo je čisto Luchova greška jer nije insistirao na napadaču u januaru, nego je odustao od tog plana, a ova trojica igraju vječito po 90 minuta, pa nisu roboti, ljudi su, umaraju se.
insistirao je na Nolitu, nije ga dobio.
Da li je Barcelona imala kvalitetno prvo poluvrijeme ove sezone ?
Re: Odg: RE: Re: FC Barcelona
Mogli su i nama javit da dobijemo sta na kladionici. Ja ono navijacki 50ku na prolaz .... e zivote neisparvni joystickulet3 je napisao/la:Znaci, odlucili smo da ispadnemo u četvrtfinalukakva bezmuda igra
![]()
hajd fino
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Nije insistirao u fazonu "majku vam yebem, mora doći, bilo ko u napad" pomirio se vrlo lako s tim da neće imati kvalitetnu zamjenu (Munira i Sandra ne računam). Ako se ovdje ispadne i pored vjerovatnog osvajanja Lige i Kupa, za mene je ova sezona loša. Slagale su nam se sve kockice da budemo prva ekipa koja će odbraniti, a mi pobjeđujemo sami sebe.Rajaz je napisao/la:Tačno.HankMoody je napisao/la:Plaća se danak velikom broju utakmica i nepostojanju kvalitetnih zamjena da se napadači odmore
Netačno,HankMoody je napisao/la:ovo je čisto Luchova greška jer nije insistirao na napadaču u januaru, nego je odustao od tog plana, a ova trojica igraju vječito po 90 minuta, pa nisu roboti, ljudi su, umaraju se.
insistirao je na Nolitu, nije ga dobio.
Da li je Barcelona imala kvalitetno prvo poluvrijeme ove sezone ?
Re: Odg: RE: Re: FC Barcelona
Ja se još uvijek nadam da ce pokazati neki karakter u drugom poluvremenuMrHc je napisao/la:Mogli su i nama javit da dobijemo sta na kladionici. Ja ono navijacki 50ku na prolaz .... e zivote neisparvni joystickulet3 je napisao/la:Znaci, odlucili smo da ispadnemo u četvrtfinalukakva bezmuda igra
![]()
hajd fino
Ne bi valjalo da ispadnemo tiho i bez ispaljenog metka.
Dok Messi mora da se vrati do centra pa i dublje da bi primio loptu **** takvu igru......ne postoji veza izmedju MSN i odbrane, 80% poseda lopte su imali Alves, Pike, Ter i Maskerano....sad treba dobro oznojiti muda i nekako probiti i dati taj je.beni gol....i dalje ne mogu da shvatim da je Enrike pokušao da odigra ovo na 0 : 0?
....ali ako se baš morao primiti gol bolje i ovako nego u 80-om minutu.
Ovaj Alvesov sut-centarsut najbolje oslikava igru...
Alvesa samo tako treba nabiti nogom u guzicu na kraju sezone.YaSSaL je napisao/la:Ovaj Alvesov sut-centarsut najbolje oslikava igru...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.