Kako mislis da stignu do pola 11 kada su tek sjeli da veceraju prije 20 minuta na Kulin dvoru?TZ075 je napisao/la:evo azmir zaustavio fukare docek u pola 11 vcrs na tusnju svi na tusanjjj!!!!!!!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma kakvo to samo doditee svi tako su i prosli put rekli ap sus tigli i da dodu u 11 cekacuuu
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
mozda je Azmir unajmio helikopter(e)krmpotich je napisao/la:Kako mislis da stignu do pola 11 kada su tek sjeli da veceraju prije 20 minuta na Kulin dvoru?TZ075 je napisao/la:evo azmir zaustavio fukare docek u pola 11 vcrs na tusnju svi na tusanjjj!!!!!!!
-
- Kontakt:
de **** vas ledara kad ce ljudi doc ???
ljepo pise sad me zvali iz busa uso azmir reko u pola 11 ce doc znaci svi na tusanj!!!!!!!
1919
1987
1919
1987
kaze Husref da nije zadovoljan igrom, dobro je to, samo neka ih tjera da budu sto bolji
vjerujem da to govori iskreno, a ne u fazonu da se igraci ne bi opustili
vjerujem da to govori iskreno, a ne u fazonu da se igraci ne bi opustili
Ma Husref je pravi stručnjak.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Meni se ne svidja ideja sa docekom. Prvo nismo jos prosli, a drugo ono bitnjje stvara se momcima bezveze pritisak pred kljucne utakmice. Poslije Koseva i doceka pred stadionom, tri dana poslije smo izgubili od Zelje, ekipa se emotivno isprazni i jos im se nabije pritisak. Pljujte do sutra ali ovo je moje misljenje. Bolje da se strpimo, nek dodju odu kucama naspavaju se i sutra trening kao da se nista nije desilo. Na taj nacin uskoro mozemo.imati dva velika slavlja u centru grada pred 15 000 ljudi, ovo je totalno bespotrebno, jednom smo se opekli, ne treba nam opet.
Zadnja izmjena: defour, dana/u 13 apr 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam bio na zapadu joj psovki covjece nevjerovatno.previse cak i za mene.pinoglavi je napisao/la:Ocekivano. S 60-70% snage rekao bih. Vidjelo se da im mozemo dati gol kada kod hocemo. Mislim da smo mogli jos bolje da smo dali jos gasa, onda bi mogli juniore u uzvratu, ovako je Zeljo jos u zivotu. Vrijedilo je doci na utakmicu i gledati 5-6 ljudi oko mene kako grickaju nokte kad smo im zabili gol. Sta sve Zebi rekose, ja ne mogu vjerovati, jos je letio jedan upaljac kada je korner izvodio. Izljev primitivizma prema nasoj buducoj instituciji na golu se ne treba komentarisati. Kako je bilo na usporenom, da li je bio faul iz kojeg su zapoceli akciju za gol? Sretno svima koji putuju.
Za vikend triputa tezi protivnik i nemjerljivo bitnija utakmica. Idemo ih dobiti i nastaviti put za DUPLU TITULU!
Pozdrav iz Hrvatske za raju vidimo se u finalu

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Sad ih treba dokusurit na Tušnju, mećat im dok ne klonu
Dupla kruna je blizu blizu uhh
Samo podršku do kraja, idemo utakmicu po utakmicu

Dupla kruna je blizu blizu uhh
Samo podršku do kraja, idemo utakmicu po utakmicu

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
ma svi na docekkk ba samo nek se vidi kolko smo uuz njih ne moramo ni grmitt svi na docek¨!!!!!
1919
1987
1919
1987
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Slažem sedefour je napisao/la:Meni se ne svidja ideja sa docekom. Prvo nismo jos prosli, a drugo ono bitnjje stvara se momcima bezveze pritisak pred kljucne utakmice. Poslije Koseva i doceka pred stadionom, tri dana poslije smo izgubili od Zelje, ekipa se emotivno isprazni i jos im se nabije pritisak. Pljujte do sutra ali ovo je moje misljenje. Bolje da se strpimo, nek dodju odu kucama naspavaju se i sutra trening kao da se nista nije desilo. Na taj nacin uskoro mozemo.imati dva velika slavlja u centru grada pred 15 000 ljudi, ovo je totalno bespotrebno, jednom smo se opekli, ne treba nam opet.

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
prosli put sam bio na doceku, ovoga puta necu
ne svidja se ni meni to ..
ne svidja se ni meni to ..
-
- Kontakt:
aj manite price nego svi ispred tusnja u 22:30 da pokazemo momcima da smo uz njih zasluzili su
MOSA BODASLO !

MOSA BODASLO !

E yebo ga zivot i docek, 7 finala smo ispusili a nismo jos ni prosli u finale, a za vikend prejebena utakmica.
Nad tobom sunce najljepše sja
defour je napisao/la:Meni se ne svidja ideja sa docekom. Prvo nismo jos prosli, a drugo ono bitnjje stvara se momcima bezveze pritisak pred kljucne utakmice. Poslije Koseva i doceka pred stadionom, tri dana poslije smo izgubili od Zelje, ekipa se emotivno isprazni i jos im se nabije pritisak. Pljujte do sutra ali ovo je moje misljenje. Bolje da se strpimo, nek dodju odu kucama naspavaju se i sutra trening kao da se nista nije desilo. Na taj nacin uskoro mozemo.imati dva velika slavlja u centru grada pred 15 000 ljudi, ovo je totalno bespotrebno, jednom smo se opekli, ne treba nam opet.
Ma nema te ko šta pljuvat, u pravu si. Glupo je stalno dočeke pravit. Opuste se previše onda i ponese ih euforija kao i nas (a to im se ne smije dešavat), a onda poslije kad dođe akobogda baš vrijeme za te dočeke, onda to neće bit to kad se svako malo prave.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Sta ti je bolandzekooooTz je napisao/la:de **** vas ledara kad ce ljudi doc ???

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trebali smo odnjeti par crvenocrnih stolica za evropsku Grbavicu.
Ljudi slavit cemo citavo jeb eno ljeto sta koji qurac sada imamo slaviti. Sacuvajte tu energiju za Tusanj.
Nad tobom sunce najljepše sja
sta sklavit docekqat makar momke cestitat 5-10 min i kuce uhljebari jedni samo kuci sjedite mrsko ti do tusnja docc cuj ne valja docek cccccccc
1919
1987
1919
1987