Eliminisan Đoković. Biće ipak nešto lakše u finalu.bodi123 je napisao/la: I da, moram ovo reci. Dzumhurov eventualni put ka tituli bi bio sljedeci:
2 kola kvalifikacija, Haase, Berdych(6), Raonic(10), Murray(2), Nadal(5) i u finalu Djokovic(1). Da li je ovo najtezi put ikada do titule nekog igraca?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Sutra na istom terenu u isto vrijeme.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Dobit će Damir ovog krkana aBd 
Sve u svemu , svaka čast legendo!
Sve u svemu , svaka čast legendo!
"We need to suffer. And we need to fight."
Ugodno sam iznenađen, ovo je sasvim sigurno najvažnija pobjeda u njegovoj karijeri. Dobiti Berdycha, prošlogodišnjeg finalistu Monte Carla, na velikom turniru je ogromna stvar za igrača kao što je Džumhur, pogotovo ako znamo kako ga je Čeh otresao u dva navrata.
Sada postaje jasno da je 2016. prelomna godina u njegovoj karijeri.
Sada postaje jasno da je 2016. prelomna godina u njegovoj karijeri.
- DragonGirl
- Kontakt:
Woho, pobijedi Damir i bez boba...
Inače, mislim da se baš vidi kako je psihički zreo u ovom periodu i koliko se poboljšao na tom planu u posljednje vrijeme. Definitivno je u odličnoj formi i samo neka nastavi ovako. Ako Bog da, sutra igrati na pobjedu, pa šta bude. Jest da nas brukaju ovi kojekakvi kompozitori i muzički umjetnici, ali zato ima i onih koji nam osvjetlavaju obraz
, čestitke Damire!

Inače, mislim da se baš vidi kako je psihički zreo u ovom periodu i koliko se poboljšao na tom planu u posljednje vrijeme. Definitivno je u odličnoj formi i samo neka nastavi ovako. Ako Bog da, sutra igrati na pobjedu, pa šta bude. Jest da nas brukaju ovi kojekakvi kompozitori i muzički umjetnici, ali zato ima i onih koji nam osvjetlavaju obraz
Kad je meč?
Sent from my iPhone using Tapatalk
BiH Tenis
U 11:00 sutraisx je napisao/la:Kad je meč?
BiH Tenis
Mora se na poslu tražiti stream onda. Hvala.
ima li gdje kakav sažetak meča
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
Ima cijeli meč na yt, vedator je i dalje aktivanshminka je napisao/la:ima li gdje kakav sažetak meča
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jel može link 
[youtube][/youtube]shminka je napisao/la:Jel može link
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Hvala majstore
Re: RE: Re: BiH Tenis
Bice najtezi put do najlakseg finala: zamislite finale Dzumi - Veseli i tradicionalno ga Damir drmne ko i uvijek.Clutch je napisao/la:Eliminisan Đoković. Biće ipak nešto lakše u finalu.bodi123 je napisao/la: I da, moram ovo reci. Dzumhurov eventualni put ka tituli bi bio sljedeci:
2 kola kvalifikacija, Haase, Berdych(6), Raonic(10), Murray(2), Nadal(5) i u finalu Djokovic(1). Da li je ovo najtezi put ikada do titule nekog igraca?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!

Bosna i Hercegovina je u prvom meču ovogodišnjeg Fed Cup takmičenja izborila prvu pobijedu protiv favorizovanog Linhenštajna.
Drugog dana (14.04.) bosanskohercegovački Fed Cup tim igra protiv reprezentacije Egipta koja je u danas poražena od Austrije sa 3:0. Mečevi počinju u 10 sati.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Vidim dosta vas je pitalo koliko je Damir zaradio danasnjom pobjedom, pa evo da vam odgovorim, zaradio je 46.740 eura i 115 bodova. Ako sutra prodje Raonica a svi vjerujemo da hoce, zaradit ce 90.010 eura, 205 bodova i ranking karijere.
E vala ako njega prođe možeš komotno reći da smo dobili tenisera za TOP 30 minimalnooldtown1990 je napisao/la:Vidim dosta vas je pitalo koliko je Damir zaradio danasnjom pobjedom, pa evo da vam odgovorim, zaradio je 46.740 eura i 115 bodova. Ako sutra prodje Raonica a svi vjerujemo da hoce, zaradit ce 90.010 eura, 205 bodova i ranking karijere.
Iskreno sumnjam da će proći, mislim da će mu pružiti nešto jači otpor nego u Majamiju al' do pobjede teško, set bi bio vrh. Protiv Berdiha sam se nadao jakom otporu i jednom setu, pobjedu sam očekivao kao što očekujem da sutra uzme set, tj. da se dosta stvari poklopi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vidi što je počeo da laže"Sviđa mi se što igram protiv Raonića, iako sam izgubio od njega u Miamiju. Njemu je odgovarala brža podloga, a šljaka je moj teren."
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Forhend, forhend, za sve ostalo smo znali oduvijek da može, ali forhend je veliki dobitak zadnjih pola godine 
forhend paralela, konkretno
Dosta ravniji udarac, sjetite se da je prije FH po pravilu igrao spinove po dijagonali, što je prolazilo na challengerima, ali kada je dolazio na jače igrače, s tim paternom nije mogao ništa, redom su ga svi raznosili. Sada taj forhend ide po paraleli, a po potrebi uvijek može odigrati dijagonalu kojom izbacuje protivnika na tribine. Tomas je danas u par navrata na tribinama završio, a nastradao je i linijski sudija
forhend paralela, konkretno
Dosta ravniji udarac, sjetite se da je prije FH po pravilu igrao spinove po dijagonali, što je prolazilo na challengerima, ali kada je dolazio na jače igrače, s tim paternom nije mogao ništa, redom su ga svi raznosili. Sada taj forhend ide po paraleli, a po potrebi uvijek može odigrati dijagonalu kojom izbacuje protivnika na tribine. Tomas je danas u par navrata na tribinama završio, a nastradao je i linijski sudija
Ma nadao sam se Cuevasu upravo zbog tog spin forhenda koji bi nanio dosta štete Cuevasovom jednoručnom bekendu, nešto slično Rafinom spinu koji je uništavao Rogerov bekend.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.