Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
Ko bi vas slusao da je dosudio penal i dao crveni Gabiju 
ser del barça es el millor que hi ha !
To samo pokazuje koliko vas ljudi mrze, ne zbog dominacije, nego zbog onog poganog što svi katalnski cigani nose u sebi. Do večeras sam mislio da u vašem klubu ima igrača koji neće pribjeći bijednim potezima, ali sam se prevario. Sve je to ista bagra i Franko je bio u pravu... Kupite još maramica, trebat će vam...HankMoody je napisao/la:Kad ispadnu pojedini klubovi, slave samo navijači protivničkog tima, kad ispadne Barcelona, svi slave, izgmižu svi pacovi koji se dugo dugo kriju u rupama, boli dominacija, nema šta
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
uuuuuSabinho je napisao/la:Odakle Iniesta na terenu??? Svaka cast sudija!!!!!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Još jedan skalp u torbi Cholovih indiosa, ovaj puta je to bila katalunjska skvo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čestitke Atleticu na prolasku i odličnoj borbenosti, nadam se da mogu do kraja... 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Barci nije čist penal sviran mada mi je neizmjerno drago što su ispali zbog Romaria hegemoničara i njegovih sljedbenika.
Ja kažem ne dižite se mogli bi oplakat'
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Šta kažete na ovaj dubokoumni objektivni post.Romariooo je napisao/la:Kobasicari i frankovci koje sam prizeljkivao se spasise,voljom kuglica ili uefinih mracnih sila spasise se od degeneka,sad moramo degenechiti jorgandzije,uz psg to nam je bio najgori protivnik,ali ajd, dobice degenek i oni, iako imaju mocnu defanzivu,borbenost i disciplinu, iako ce igrati armirani bunker envera hodze,nece im to pomoci, hegemonija ima oruzje za probijanje bunkera,osiromaseni uranij ceka jorgandije
Dobra je stvar sto se prva igra na camp nou gdje ne vjerujem da ce atletico prezivjeti prvi talas napada u pola sata, samo je bitno rano povesti, kad se pocnu otvarati dozivjet ce potop,da je ovo pepova barca zabrinuo bi se,ova barca sa triom msn i njihovim nevjerovatnim snalazenjem u malom prostoru je nezaustavljiva za atleticov bunker, iako bi atletico namucio a i moguce izbacio sve druge klubove jer su jaki i kompaktni
Ko hoce pare kakve da uzme nek igra crveni karton jer ce jorgandzije da udaraju ko sivonje,godin crveni karton ce biti fix mjeseca aprila
Sto se tice ostalih parova vukovi bi trebali namuciti frankovce,ako budu imali muda mogu ih i izbaciti jer ovaj real je odron i gubi dosta utakmica i od slabijih ekipa od vukova, kobasice imaju najlaksi poso jer benfica nije ona na kakvu smo naucili,dosta slaba ove sezone, rusi i arapi bi mogli odigrati najneizvjesniju utakmicu,ali po meni arapi ce proci jer su izbalansiraniji i manje plasticni
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- Stone Island
- Kontakt:
Idemo Atletico. Ako je iko zasluzio ovu titulu LP onda su to oni.
To ti je nadmenost haveru. Nemaju ljudi poštovanja ni prema kome. Nova generacija balavaca koji su fudbal upoznali uz Messia.topnik1 je napisao/la:Dobro, i ? Kakve to sad veze ima sa bilo čimHankMoody je napisao/la: Ma onako, šega mi što neko ko navija za klub koji je zadnji put osvojio titulu dok je Alija bio živ proziva nekog, a nije da ne mogu shvatiti tu frustraciju, kad te isprdi ko stigne.![]()
06.02.1958. Munich air disaster
Cist penal koji je iznudio igrac koji je morao biti u svlacionici, kao zadnji igrac namjerno igrao rukom. Dodaj pomoc u prvoj utakmici i shvatis da nisu osteceni.Bundesliga je napisao/la:Barci nije čist penal sviran mada mi je neizmjerno drago što su ispali zbog Romaria hegemoničara i njegovih sljedbenika.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Konacno bi mogli docekat finale Real - Bayern 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Diego Simeone prijavio doktorat na temu "Kako izbaciti Barcelonu u LP"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Realno, Barcelona napravila dvije i po prilike za 180 minuta... Ne govorim, da li je bio ili nije, ali bez onog crvenog Torresa, oni bi ispali vec nakon prve utakmice... Strasan pad u zadnjih nekoliko sedmica.
Bice dobra polufinala, koga god nam 'izvuku'
Bice dobra polufinala, koga god nam 'izvuku'
JFH9 je napisao/la:Šta kažete na ovaj dubokoumni objektivni post.Romariooo je napisao/la:Kobasicari i frankovci koje sam prizeljkivao se spasise,voljom kuglica ili uefinih mracnih sila spasise se od degeneka,sad moramo degenechiti jorgandzije,uz psg to nam je bio najgori protivnik,ali ajd, dobice degenek i oni, iako imaju mocnu defanzivu,borbenost i disciplinu, iako ce igrati armirani bunker envera hodze,nece im to pomoci, hegemonija ima oruzje za probijanje bunkera,osiromaseni uranij ceka jorgandije
Dobra je stvar sto se prva igra na camp nou gdje ne vjerujem da ce atletico prezivjeti prvi talas napada u pola sata, samo je bitno rano povesti, kad se pocnu otvarati dozivjet ce potop,da je ovo pepova barca zabrinuo bi se,ova barca sa triom msn i njihovim nevjerovatnim snalazenjem u malom prostoru je nezaustavljiva za atleticov bunker, iako bi atletico namucio a i moguce izbacio sve druge klubove jer su jaki i kompaktni
Ko hoce pare kakve da uzme nek igra crveni karton jer ce jorgandzije da udaraju ko sivonje,godin crveni karton ce biti fix mjeseca aprila
Sto se tice ostalih parova vukovi bi trebali namuciti frankovce,ako budu imali muda mogu ih i izbaciti jer ovaj real je odron i gubi dosta utakmica i od slabijih ekipa od vukova, kobasice imaju najlaksi poso jer benfica nije ona na kakvu smo naucili,dosta slaba ove sezone, rusi i arapi bi mogli odigrati najneizvjesniju utakmicu,ali po meni arapi ce proci jer su izbalansiraniji i manje plasticni![]()
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Koji stručnjak za suđenje
Namjerno igranje rukom koje sprečava pogodak, ili izglednu šansu za postizanje gola = crveni karton
Namjerno igranje rukom koje sprečava pogodak, ili izglednu šansu za postizanje gola = crveni karton
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Eto, zbog Romaria i njegove hegemonije
sad je ovdje opšta fešta svih navijaca.
Ali nismo zaslužili prolaz sa ovom pickastom igrom
sramotan pristup glavnih igraca
s druge strane Cholovi indijanci maximalno požrtvovano, docekali kontru i završili posao
Kako je Barca ispuhala naglo u PM
Ali nismo zaslužili prolaz sa ovom pickastom igrom
Kako je Barca ispuhala naglo u PM
- anonymousHD
- Kontakt:
Atletico je fantastičan, sve imaju, stvarno. Perfektno igraju celu sezonu i neće biti iznenađenje ako na kraju i dignu klempu. Dugo su u vrhu, zaslužuju jednu klempu, ali ako budu u finalu sa RM, od toga nema ništa, nažalost. 
Vidi sto su se nakotili misevi...sta ces, kad ti "tvoj klub" ne daje razloga za slavlje onda potrazi sreću u porazu Barce. 
Sada ce Hegemonija ponovo da nestane sa foruma na jedno godinu dana...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
City uzima LP
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.