Bearing in mind that a footballer embarking on a Champions League away trip will have to pack almost next to nothing themselves apart from perhaps a hand luggage bag, it makes Mehdi Benatia forgetting his passport all the more remarkable.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
ja sad citam da je meho kod kuce zaboravio pasos pa ga nije ni bilo danas u lisabonu
Bearing in mind that a footballer embarking on a Champions League away trip will have to pack almost next to nothing themselves apart from perhaps a hand luggage bag, it makes Mehdi Benatia forgetting his passport all the more remarkable.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Bundesliga
- Kontakt:
I dalje ostajem pri tome da Bayo osvaja LP.
Međutim igra nam je katastrofalna, trebat će nam mnogo mnoooooogo sreće ili podizanje forme za barem 40%.
Međutim igra nam je katastrofalna, trebat će nam mnogo mnoooooogo sreće ili podizanje forme za barem 40%.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sve osim Atletica je prihvatljivo .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- anelbavarac
- Kontakt:
Forma tempirana za polufinale.
Bravo Pep!
Bravo Pep!
U polufinale ulazimo kao autsajder, možemo Citija nekako na guzove proći, tu smo bara-bara, a ovo ostalo dosta teško.
Čak se i ne radujem tom polufinalu, gorak okus je u ustima, mi smo tromi naprijed a dosta klimavi odbrambeno i nije to što igra kImich, nema boatenga itd.
Jednostavno ovaj sistem nikad nije funkcionisao najbolje, a sada je došlo i od zasićenja pa to sve zajedno dosta loše izgleda.
Ništa protiv ovog rezultata, nije sramota u četvrtfinalu odigrati 2:2, pa makar to i Benfica bila, zaslužili ljudi da dođu tu,
ali igra odavno ne obećava.
Jedino nam ostaje nada da će Gvardiola mućnuti svojom tintarom te se dići iz pepela pa iznenaditi postavkom kao u finalu kupa 2014.
eto tome se nadamo, i jedino zbog toga leži nada, a procenat je jako mal.
Imaće kompletnu ekipu, i nema isprike.
A šta tek reći ako ga Zidane nadmudri, hih. To govorim jer jedino Real na papiru blizu nama, recimo da smo jednaki, pa svakako očekujemo tu da trener sa takvim stažom i ugledom to prođe.
Crveni za Martineza čist, i sudija se izgubio nakon što je uvidio grešku.
Čak se i ne radujem tom polufinalu, gorak okus je u ustima, mi smo tromi naprijed a dosta klimavi odbrambeno i nije to što igra kImich, nema boatenga itd.
Jednostavno ovaj sistem nikad nije funkcionisao najbolje, a sada je došlo i od zasićenja pa to sve zajedno dosta loše izgleda.
Ništa protiv ovog rezultata, nije sramota u četvrtfinalu odigrati 2:2, pa makar to i Benfica bila, zaslužili ljudi da dođu tu,
ali igra odavno ne obećava.
Jedino nam ostaje nada da će Gvardiola mućnuti svojom tintarom te se dići iz pepela pa iznenaditi postavkom kao u finalu kupa 2014.
eto tome se nadamo, i jedino zbog toga leži nada, a procenat je jako mal.
Imaće kompletnu ekipu, i nema isprike.
A šta tek reći ako ga Zidane nadmudri, hih. To govorim jer jedino Real na papiru blizu nama, recimo da smo jednaki, pa svakako očekujemo tu da trener sa takvim stažom i ugledom to prođe.
Crveni za Martineza čist, i sudija se izgubio nakon što je uvidio grešku.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Polufinale je tu, e sad da se vrati Boateng i da se malo priberemo nazad u defanzivi !!
Sanse koje se naprave treba iskoristit, mislio sam da ce nas kazntii jos vise sa ovom stativom Douglasa, sve u svemu, petak izvlacenje, koga god da dobijemo sanse su 50 - 50, pouceni zadnje 2 sezone da se ne dizemo mnogo, sve je moguce !!
Forma jeste tempirana, i nadam se da cemo zadnju sezonu pod Pepom odigrati i osvojiti ovo, makar igra bila u k... makar pobjedjivali po 1-0, titula je bitna !!!
p.s drago mi je da se popravlja KORNER SEGMENT .. Dali smo gol iz kornera i ovakvih stvari treba vise !!
Sanse koje se naprave treba iskoristit, mislio sam da ce nas kazntii jos vise sa ovom stativom Douglasa, sve u svemu, petak izvlacenje, koga god da dobijemo sanse su 50 - 50, pouceni zadnje 2 sezone da se ne dizemo mnogo, sve je moguce !!
Forma jeste tempirana, i nadam se da cemo zadnju sezonu pod Pepom odigrati i osvojiti ovo, makar igra bila u k... makar pobjedjivali po 1-0, titula je bitna !!!
p.s drago mi je da se popravlja KORNER SEGMENT .. Dali smo gol iz kornera i ovakvih stvari treba vise !!
FC Bayern !!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bayern u polufinale nikad ne moze biti autsajder.Klare je napisao/la:U polufinale ulazimo kao autsajder, možemo Citija nekako na guzove proći
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Samo da prerastemo tu dječiju bolest polufinala, koju smo fasovali u prethodne dvije sezone LP 
-
Bundesliga
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Ja sam nas otpis'o, al' poslije vcr i ispadanja Barse, sve je moguće. Samo da nam naša nadanja ne skoče na nos.Bundesliga je napisao/la:I dalje ostajem pri tome da Bayo osvaja LP.
Nisam gled'o tekmu i nije mi žao (iz više razloga). Nije mi jasno zašto Lewa nije igro ? Kakvi smo bili veceras, da mi kazes u 2-3 recenice, sta je to funkcionisalo, a gdje smo bili grozni ? Da li se to može popravit' i imal' vremena ?
Sve nam se otvorilo, samo da se neznalica malo uozbilji i da ne prestane izmišljat' toplu vodu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ide on u United, 60 milkiPogba je napisao/la: Mali je monstrum, 18 godina, masne pare će uzeti za njega.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma loši smo bili i u napadu i u odbrani, to će svako ko je imalo objektivan priznati.Centre forward je napisao/la:Nisam gled'o tekmu i nije mi žao (iz više razloga). Nije mi jasno zašto Lewa nije igro ? Kakvi smo bili veceras, da mi kazes u 2-3 recenice, sta je to funkcionisalo, a gdje smo bili grozni ? Da li se to može popravit' i imal' vremena ?
Neuer je bio loš večeras, prvi gol je njegov, a mogao je primiti još jedan slobodnjak u svoju stranu da je lopta išla po golu.
Vidala je ponovo stavio na ofanzivnog veznog i na osnovu jednog odbitka ovdje pojedini svršavaju na Guardiolu a čovjek se jednostavno zadesio na pravome mjestu u pravo vrijeme i pospremio to.
Ne gleda se koliko je protivničkih napada mogao spriječiti da je igrao zadnjeg veznog a Alonso da je bio klupiran, kao što je i trebao biti.
Kao što je Klare rekao, ne može se tu puno popraviti jer je problem u sistemu odnosno u odbrani koje nemamo već 3 godine.
Sva nam se odbrana svodi na prvotni presing što je i večeras bio slučaj gdje 3 ili 4 igrača odjednom ispadnu i ostane velika rupa nazad.
Forma loša, može se popraviti ali pitanje je u kojoj mjeri.
I Boa kada se vrati odbrana će se malo popraviti jer nije do igrača već sistema, zato ja govorim da nam treba puno sreće.
Ako pocnem kriticki prvo cu reci da me iznenadio Neuer.
Neobicno mi je malo i da najbolji golman svijeta (trenutno) u ovako vaznim utakmicama pravi onakve greske. I kod ovog drugog gola Benfice, iz slobodnog udarca mi je nekako djelovalo da je isuvise otisao na svoju desnu stranu pa potom nije stigao loptu.
Bayern poceo utakmicu onako kako je igrao i u prvom mecu i onda nisam ni ocekivao bas puno od njih. To je krivica Guardiole. Tesko je tom igrom od noge o noge probiti odbranu Benfice. U drugom dijelu stvar je krenula ipak nesto bolje. Vise su se koristile i neke lopte u prostor i odmah smo bili opasniji. Moglo je ovo zavrsiti pobjedom da je realizacija bila bolja.
Posebno mi se dopao ovaj gol iz kornera kada su nasi utrcali iza linije odbrane Benfice i pospremili u gol loptu koju im je uputio Martinez. Fino su ih prevarili i treba te kornere nastaviti izvoditi onako kako se to oduvijek radilo u Bayernu. Vidalu skidam kapu za sve sto pruza u Bayernu. Plasio sam se samo da nece dobiti karton veceras.
Sada za polufinale imam samo jednu zelju, izbjeci Atletico.
Neka nas sreca posluzi u zdrijebu
Bayern poceo utakmicu onako kako je igrao i u prvom mecu i onda nisam ni ocekivao bas puno od njih. To je krivica Guardiole. Tesko je tom igrom od noge o noge probiti odbranu Benfice. U drugom dijelu stvar je krenula ipak nesto bolje. Vise su se koristile i neke lopte u prostor i odmah smo bili opasniji. Moglo je ovo zavrsiti pobjedom da je realizacija bila bolja.
Sada za polufinale imam samo jednu zelju, izbjeci Atletico.
Neka nas sreca posluzi u zdrijebu
Bez Boatenga mi smo šuplji na sve strane ako dobijemo Atletico teško da možemo proći sa ovom igrom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Sarma je malo nervozan ispala mu Barca..
Nego, Pep:
Guardiola: "Sretan i ponosan sam. Cestitam klubu prije svega, 5 puta zaredom u polufinalu nije mala stvar. Ne mozes igrati cetvrtfinale i ocekivati 2x 90min totalnu dominaciju jedne ekipe i da protivnik ne uputi niti jedan sut u okvir gola i da se jedna ekipa proseta dalje. Ne moze tako. Prekvalitetne su ekipe koje stoje u ovoj fazi takmicenja. Mislim da smo danas dobro odradili svoj posao. Narod brzo zaboravi da mi vec 3 mjeseca igramo bez i jednog stopera. Stopera nam "glume" Alaba i moj mali specijalac Kimmich. Sreca pa sad uz Martineza imamo barem opciju vise. Sada idemo u polufinale i nadam se da cemo ovaj put ici do kraja u Ligi prvaka, isto tako i u kupu."

Nego, Pep:
Guardiola: "Sretan i ponosan sam. Cestitam klubu prije svega, 5 puta zaredom u polufinalu nije mala stvar. Ne mozes igrati cetvrtfinale i ocekivati 2x 90min totalnu dominaciju jedne ekipe i da protivnik ne uputi niti jedan sut u okvir gola i da se jedna ekipa proseta dalje. Ne moze tako. Prekvalitetne su ekipe koje stoje u ovoj fazi takmicenja. Mislim da smo danas dobro odradili svoj posao. Narod brzo zaboravi da mi vec 3 mjeseca igramo bez i jednog stopera. Stopera nam "glume" Alaba i moj mali specijalac Kimmich. Sreca pa sad uz Martineza imamo barem opciju vise. Sada idemo u polufinale i nadam se da cemo ovaj put ici do kraja u Ligi prvaka, isto tako i u kupu."
- Omerbavarac
- Kontakt:
anelbavarac je napisao/la:Forma tempirana za polufinale.
Bravo Pep!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Momci pozz.nisam bio u prilici da gledam tekmu ali po pisanju vecine nismo bas brililjali
Prosli jesmo.sad je vrijeme da pokazemo bavarske zube kolko i sta mozemo koga god da dobijemo lako nece biti a posebno sa patetikom
Valja je pep nauvcio lekcije iz predhodne sezone i ovaj put ode do samoga kraja.hocu trofej lp ove sezone nije me briga kako makar bili i chelsea iz 2012.
Idemo mia san mia
Prosli jesmo.sad je vrijeme da pokazemo bavarske zube kolko i sta mozemo koga god da dobijemo lako nece biti a posebno sa patetikom
Valja je pep nauvcio lekcije iz predhodne sezone i ovaj put ode do samoga kraja.hocu trofej lp ove sezone nije me briga kako makar bili i chelsea iz 2012.
Idemo mia san mia
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
E ovaj može i jeste autsajder. Nije ovo Bayern koga trenira ni van Gaal, ni Heynckess ni Hicfeld, ovo je Bayern stvoren za nabijanje samo kad naiđe dovoljno zreo suparnik.Nerminovic je napisao/la:Bayern u polufinale nikad ne moze biti autsajder.
A sad tebi ostavljam da razmisliš i smisliš zašto je to tako.
Večeras igra kao u prvoj utakmici, jedino u drugom poluvremenu bile dvije kvalitetne kontre, i to su urađene mimo Gvardinih naređenja, jer kod njega to ne postoji, a jedna takva kontra je stativom rezultirala.
U prvoj utakmici su više prostora riberiju davali, večeras Costi, sveukupno odsadna utakmica iako rezultat ne govori. Benfica nekvalitetna da stisne i nešto bitnije učini, a Bayo standardno dosadan i bezopasan.
Svi ste kukali kad smo ih dobili 1:0 kuci a bolji rezultat nismo mogli izvuc i upravo on nas je i odveo u polufinale.
Jbt igramo LIGU PRVAKA a vi bi da se kroz svaku tekmu prosetamo.
Nije ni meni sve bajno al smanjite kritike.
Tek sad cemo morati zapet ono pravo i greske svesti na minimum.
Na Pepu je da se sad izvadi za prethodne 2 god,a u polufinalu prizeljkujem City...
Jbt igramo LIGU PRVAKA a vi bi da se kroz svaku tekmu prosetamo.
Nije ni meni sve bajno al smanjite kritike.
Tek sad cemo morati zapet ono pravo i greske svesti na minimum.
Na Pepu je da se sad izvadi za prethodne 2 god,a u polufinalu prizeljkujem City...
Klare je napisao/la:E ovaj može i jeste autsajder. Nije ovo Bayern koga trenira ni van Gaal, ni Heynckess ni Hicfeld, ovo je Bayern stvoren za nabijanje samo kad naiđe dovoljno zreo suparnik.Nerminovic je napisao/la:Bayern u polufinale nikad ne moze biti autsajder.
A sad tebi ostavljam da razmisliš i smisliš zašto je to tako.
Večeras igra kao u prvoj utakmici, jedino u drugom poluvremenu bile dvije kvalitetne kontre, i to su urađene mimo Gvardinih naređenja, jer kod njega to ne postoji, a jedna takva kontra je stativom rezultirala.
U prvoj utakmm ici su više prostora riberiju davali, večeras Costi, sveukupno odsadna utakmica iako rezultat ne govori. Benfica nekvalitetna da stisne i nešto bitnije učini, a Bayo standardno dosadan i bezopasan.
Klare.u svemu se slazem .ovaj pepijev raspali truhli bayern nema onu auru koju je imao pod van galom pa onda i jupom. Gde u tim godinama nismo slovili za favorite ali smo imali igru iskristalisanu jasnu borbenost ...ni lsmo "slovil za favorite" ali su nas se svi bojali
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”