PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Manijaci pred kraj utakmice skandirali Upravi: "Mi smo Zeljini, Zeljo je Slobodin!?".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobar dobarBeduin je napisao/la:Manijaci pred kraj utakmice skandirali Upravi: "Mi smo Zeljini, Zeljo je Slobodin!?".
Dobro je, nije bilo gađanje mulalića bakljama, i prijetnji batinanjem
Znači nije vaša uprava prijetila Manijacima, dobro je.kyrgios je napisao/la:
Dobro je, nije bilo gađanje mulalića bakljama, i prijetnji batinanjem
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije bio penal protiv Nigerije!!!Beduin je napisao/la:Manijaci pred kraj utakmice skandirali Upravi: "Mi smo Zeljini, Zeljo je Slobodin!?".
lezVe do bagro
- Beduin
- Kontakt:
Nece Velez ispasti!!!dzelllo je napisao/la:Nije bio penal protiv Nigerije!!!Beduin je napisao/la:Manijaci pred kraj utakmice skandirali Upravi: "Mi smo Zeljini, Zeljo je Slobodin!?".
075 ❤
075 ❤
Na sta liga spade kad se Sloboda i Svinjski bore za tituluBeduin je napisao/la: Nece Velez ispasti!!!
lezVe do bagro
tj. ofsajddzelllo je napisao/la:Nije bio penal protiv Nigerije!!!Beduin je napisao/la:Manijaci pred kraj utakmice skandirali Upravi: "Mi smo Zeljini, Zeljo je Slobodin!?".
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ili sto bio rekao Vugdalic opsajd hahahahahadejavu je napisao/la:tj. ofsajddzelllo je napisao/la:Nije bio penal protiv Nigerije!!!Beduin je napisao/la:Manijaci pred kraj utakmice skandirali Upravi: "Mi smo Zeljini, Zeljo je Slobodin!?".
lezVe do bagro
- Beduin
- Kontakt:
Yebemu misha, nije ti valjda toliko vokri? Hajde razumijem gradski rivalitet s Zrinjskim i historiju cijelu, ali valjda bi ti trebalo biti drago sto se i Sloboda izdize iz BiH sivila, sutra ce to mozda biti i tvoj klub, aBd.dzelllo je napisao/la:Na sta liga spade kad se Sloboda i Svinjski bore za tituluBeduin je napisao/la: Nece Velez ispasti!!!
Suti, moglo je i gore od Slobode i Zrinjskog, zamisli da je Velez umjesto nas, u PLBiH nikad nisu bili ni 3., a da ne spominjem igranje nekog finala kupa i sl.
075 ❤
075 ❤
Kakav mir i tisina na fb veceras, nema prepotentnih kona i statusa o galaktikosima.
Konacno se sa njima moze opet normalno pricati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kaze sad na odjavi ove emisije LPdzelllo je napisao/la: Ili sto bio rekao Vugdalic opsajd hahahahaha
"i slijedi turska serija dolina suza, a ja cu evo studio napustiti bez suza.."
nasa noc traje danima
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
U revanšu 0:3 na poluvremenu.joker90 je napisao/la:Kakav mir i tisina na fb veceras, nema prepotentnih kona i statusa o galaktikosima.Konacno se sa njima moze opet normalno pricati.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ovo je moja zajebancija i ti to znasBeduin je napisao/la:Yebemu misha, nije ti valjda toliko vokri? Hajde razumijem gradski rivalitet s Zrinjskim i historiju cijelu, ali valjda bi ti trebalo biti drago sto se i Sloboda izdize iz BiH sivila, sutra ce to mozda biti i tvoj klub, aBd.dzelllo je napisao/la:Na sta liga spade kad se Sloboda i Svinjski bore za tituluBeduin je napisao/la: Nece Velez ispasti!!!
Suti, moglo je i gore od Slobode i Zrinjskog, zamisli da je Velez umjesto nas, u PLBiH nikad nisu bili ni 3., a da ne spominjem igranje nekog finala kupa i sl.
I recite Azmiru da kupi vitrine, bice trofeja ove sezone
lezVe do bagro
- tuzlak1987
- Kontakt:
Velez nas dragi, vi cete da otkinete bodove Zrinji 
- Beduin
- Kontakt:
Ma znam drug, i ja se zezam.dzelllo je napisao/la:Ovo je moja zajebancija i ti to znasBeduin je napisao/la: Yebemu misha, nije ti valjda toliko vokri? Hajde razumijem gradski rivalitet s Zrinjskim i historiju cijelu, ali valjda bi ti trebalo biti drago sto se i Sloboda izdize iz BiH sivila, sutra ce to mozda biti i tvoj klub, aBd.
Suti, moglo je i gore od Slobode i Zrinjskog, zamisli da je Velez umjesto nas, u PLBiH nikad nisu bili ni 3., a da ne spominjem igranje nekog finala kupa i sl.![]()
I recite Azmiru da kupi vitrine, bice trofeja ove sezone
A imamo mi vitrinicu jos od rata, tu redali racune kome smo sve duzni pare, krcata yebote.
075 ❤
075 ❤
A onda budi Pipija stara, vakat u skolu.PipiDugaCarapa je napisao/la:U revanšu 0:3 na poluvremenu.joker90 je napisao/la:Kakav mir i tisina na fb veceras, nema prepotentnih kona i statusa o galaktikosima.Konacno se sa njima moze opet normalno pricati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Čekaj me ujutru da ne idem sam. Moraš mi ispričati dozivljaje iz vaše kup utakmice, kako je protekla, ko je najbolji pojedinac na terenu, etc.joker90 je napisao/la:A onda budi Pipija stara, vakat u skolu.PipiDugaCarapa je napisao/la:U revanšu 0:3 na poluvremenu.joker90 je napisao/la:Kakav mir i tisina na fb veceras, nema prepotentnih kona i statusa o galaktikosima.Konacno se sa njima moze opet normalno pricati.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Gdje mi je muha, jel preživio ovo danas
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izgleda da ce pitari izvuci deblji kraj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.