PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Gdje je onaj sto govori "obri materi" i "**** vi familiju gdje vam je buget" 
Beduin je napisao/la:Ma znam drug, i ja se zezam.dzelllo je napisao/la:Ovo je moja zajebancija i ti to znasBeduin je napisao/la: Yebemu misha, nije ti valjda toliko vokri? Hajde razumijem gradski rivalitet s Zrinjskim i historiju cijelu, ali valjda bi ti trebalo biti drago sto se i Sloboda izdize iz BiH sivila, sutra ce to mozda biti i tvoj klub, aBd.
Suti, moglo je i gore od Slobode i Zrinjskog, zamisli da je Velez umjesto nas, u PLBiH nikad nisu bili ni 3., a da ne spominjem igranje nekog finala kupa i sl.![]()
I recite Azmiru da kupi vitrine, bice trofeja ove sezone
A imamo mi vitrinicu jos od rata, tu redali racune kome smo sve duzni pare, krcata yebote.
@tuzlak dovedite punca pa da razmislimo
Sala mala, nama je svejedno s kim igramo,samo posteno pa sta bude neka bude
lezVe do bagro
Trebace mu naramak trave, da dodje sebi vecerasVirtu4l je napisao/la:Gdje mi je muha, jel preživio ovo danas
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- tuzlak1987
- Kontakt:
@dzello
Trebali ste sada protiv Olimpica bod izvuci jer ste imali par odlicnih sansi, a mozda i protiv Slobode ili Zelje bod. Znaci ako ne bude nekog raspada mentalnog kod igraca nekog cete zafrkat
Trebali ste sada protiv Olimpica bod izvuci jer ste imali par odlicnih sansi, a mozda i protiv Slobode ili Zelje bod. Znaci ako ne bude nekog raspada mentalnog kod igraca nekog cete zafrkat
- Beduin
- Kontakt:
Ko ce kome, ako nece komsija komsiji ucerati.tuzlak1987 je napisao/la:@dzello
A Muha mota jedan za drugim, mota i psuje, jos ga nije spic uhvatio pa da skokne na forum.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Muha prijatelju moj kako si? Sada se bijelo ne čini tako loše, a?
Nad tobom sunce najljepše sja
Kaze onaj u emisiji BHPL:"Zbog tehnickih problema nismo u mogucnosti da pustimo snimak".tuzlak1987 je napisao/la:@dzello
Prica se da su nas pokrali, ponistili nam cist gol. Protiv Slobode i Zelje par kriminalnih odluka protiv nas.Bas hoce da nas zive zakopaju ovi iz saveza,jer nikome ne odgovaramo. Ne spadamo u njihove smecarske stranke, grupe i sl.
To smo mi, sami protiv svih
lezVe do bagro
Ima da veceras povuce ko FAP!pinoglavi je napisao/la:Muha prijatelju moj kako si? Sada se bijelo ne čini tako loše, a?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vi ste samo loši. Loši nikome ne smetaju.dzelllo je napisao/la:Kaze onaj u emisiji BHPL:"Zbog tehnickih problema nismo u mogucnosti da pustimo snimak".tuzlak1987 je napisao/la:@dzello
Prica se da su nas pokrali, ponistili nam cist gol. Protiv Slobode i Zelje par kriminalnih odluka protiv nas.Bas hoce da nas zive zakopaju ovi iz saveza,jer nikome ne odgovaramo. Ne spadamo u njihove smecarske stranke, grupe i sl.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Sjetiti će se on večeras pinoglavog i jokera!joker90 je napisao/la:Ima da veceras povuce ko FAP!pinoglavi je napisao/la:Muha prijatelju moj kako si? Sada se bijelo ne čini tako loše, a?
Gdje nam je @goodison? Pad Slobode? Najteži raspored? Željo uzima titulu u prvenstvu? Bio je simpatičan...
Nad tobom sunce najljepše sja
I ovakav najgori Velez u historiji svima smeta, pa ne mogu da nas dobiju bez pomoci , ko biva, ispali su vec a bodovi zabiljezeni na kalendaru jos u oktobru.newborn je napisao/la:Vi ste samo loši. Loši nikome ne smetaju.dzelllo je napisao/la:Kaze onaj u emisiji BHPL:"Zbog tehnickih problema nismo u mogucnosti da pustimo snimak".tuzlak1987 je napisao/la:@dzello
lezVe do bagro
Nema od kukanja i izmišljanja teorija zavjere ništa, nego zasučite rukave i radite nešto. Od prošlosti se ne živi.
Zadnja izmjena: newborn, dana/u 14 apr 2016, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- Beduin
- Kontakt:
Ne ide dizel 3.2 na vodu buraz, vi platili vodu i sipate je u sve sto stignete.Alipasino je napisao/la:Stolice su SA de sjedi.Danas krece turbo Zeljo ovo dosad je bio motor1.4 Danas krece 3.2 dizel.Danas CE se vidjet kolko smo stvarno jaki.Prvo cemo vas izmorit malo Zebu kucnut da uspori a onda Tiago i ostali jedu travu .Zegaona CE van bit.Prognoza 3-1.
Cuo Muha da ce igraci jesti travu pa eno ga po Grbavici mota travnjak od muke, dok nisu Tiago i ostali pohamljali sve. Ili onaj sesnaesterac smrce od nervoze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jbt upalim ovaj snimak da gledam i sve mislim da će pasti gol u 90-toj kad kar.ina.

Drugovi I drugarice
Kakvo je ovo cestitanje prvog pol? Jel Sloboda prosla dalje? Zar nema I revanš?
Ovo nije sport zvani "slobodno kotrljanje" nego fudbal!
Mi igrali ko da nam je neko sihre postavio
Sloboda uzela povoljan rezultat I opusteno docekuju revanš.
Nista nije gotovo dok debela ne zapjeva eh tad mozete slaviti. Sta je dva gola pussy smoke, nema razloga za paniku.
@joki ti vuces ja udaram po vutri.
@virto care evo Izdrazace salko I ovo malko.
@beduin tebe nesto poslo baš
Kakvo je ovo cestitanje prvog pol? Jel Sloboda prosla dalje? Zar nema I revanš?
Ovo nije sport zvani "slobodno kotrljanje" nego fudbal!
Mi igrali ko da nam je neko sihre postavio
Sloboda uzela povoljan rezultat I opusteno docekuju revanš.
Nista nije gotovo dok debela ne zapjeva eh tad mozete slaviti. Sta je dva gola pussy smoke, nema razloga za paniku.
@joki ti vuces ja udaram po vutri.
@virto care evo Izdrazace salko I ovo malko.
@beduin tebe nesto poslo baš
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
probaj jos jednom..mozda bude treca-srecaarelinho je napisao/la:Jbt upalim ovaj snimak da gledam i sve mislim da će pasti gol u 90-toj kad kar.ina.![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Prvi put sam gledao dok je još srijeda bila. Sutra ću opet pogledati možda bude novi dan nova nafaka.Rinuka je napisao/la:probaj jos jednom..mozda bude treca-srecaarelinho je napisao/la:Jbt upalim ovaj snimak da gledam i sve mislim da će pasti gol u 90-toj kad kar.ina.![]()
hahaha probaj u petak poslije dzumearelinho je napisao/la:Prvi put sam gledao dok je još srijeda bila. Sutra ću opet pogledati možda bude novi dan nova nafaka.Rinuka je napisao/la:probaj jos jednom..mozda bude treca-srecaarelinho je napisao/la:Jbt upalim ovaj snimak da gledam i sve mislim da će pasti gol u 90-toj kad kar.ina.![]()
![]()
Napisao sam ja da je Sloboda po meni najbolja ekipa s kojom je Velez igrao i nije mala stvar dobit Zelju na grbavici. Nisam gledao tekmu ali ne znam koliko su se žrtvovali danas jer je Široki maher za utakmice koje imaju veliki znacaj. Bez obzira na moje provokacije koje nisu zlonamjerne svaka cast za rad i ono sto ste napravili u kratkom periodu
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ti kao navijac Veleza nisi relevantan diskutirati o gornjem dijelu tablice ali zato mozes voditi glavnu rijec u raspravama o donjem dijelu, tu ipak rade godine iskustva. Lijepo cu te zamoliti da izmjenis prethodni upis i svoj tekst zamjenis jednom tockomdzelllo je napisao/la:Na sta liga spade kad se Sloboda i Svinjski bore za tituluBeduin je napisao/la: Nece Velez ispasti!!!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.