Bravo pauk, momci sa plaze su drzali u sahu nijemce cijelo prvo poluvrijeme koji su se gubili ko abdest.Denizmare je napisao/la:Mislio sam napisati identican tekst ali si me preduhitrio.Slazem se sa Svim,svaka cast, i jos bih dodao da bi ja navijao za BIH i da igraju 15 Hrvata,10 Srba i 1 Bosnjak......Pauk je napisao/la:Nije Safet Susic kriv sto Vedran Corluka, Mladen Petric, Neven Subotic, Zdravko Kuzmanovic i mnogi drugi nisu htjeli da predstavljaju BiH nego susjedne reprezentacije.
Svi ''navijaci'' BiH kojima smeta etnicki sastav BiH, to nisu pravi navijaci BiH kad dobro znaju zasto je takav etnicki sastav igraca ali ipak im smeta sto nema vise ''njihovih'' u repki BiH.
I da su pravi navijaci BiH smatrali bi sve ove sad nase igrace kao ''njihove''
U prvoj tekmi je demontiro ganu na proste faktore.
Jbg ipak nismo igrali sa strasnim bugarima, prejakim iranom ili poletnom i inspirisanom rijekom.
Kad poredim te 3 tekme i ove 3 papetove, kazem hvala Bogu pa nam Pape dodje, a ovom heroju sto misli da smo Njemacku morali dobiti bi porucio da ceka svoj red, a sa ovakvim izjavama ga sigurno nece docekat. Nek mu je na cast laprdanje po novinama.