FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam ovako za te neke opcije kao Dusan Hodzic npr. Moze se svake godine iz PL i Federalne izvaditi 2-3 kvalitetna, a da su mladi..
-
- Kontakt:
Stvar je imat dobar stručni štab,trenere koji iz prosjeka izvlače maksimum, kao što je sad.
-
- Kontakt:
Al-Dzasmin

A nevjerujemNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Al-Dzasmin![]()
![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ljudi kad je utakmica protiv Širokog jedno piše subota a jedno nedjelja
Vi bas ne odustajetescooty11 je napisao/la:Jedno pitanje, pa bi molio nekog malo pouzdanijeg da odgovori, isto kao sto je ovo pouzdana informacija, da su sanse 70% da sloboda nece dobiti licencu za evropske utakmice?

I prebacite se jednom za sva vremena na OPCE DISKUSIJE

Pa koji **** jebote ovo je Slobodina tema namjenjena samo Slobodinim navijacima.
Da je obrnuto stvorio bi se aco da banuje i brise sramota jbt.
Dobro, sad' je prpa jer je kup 70% gotova priča, a u ligi su peti.solinas je napisao/la:Vi bas ne odustajetescooty11 je napisao/la:Jedno pitanje, pa bi molio nekog malo pouzdanijeg da odgovori, isto kao sto je ovo pouzdana informacija, da su sanse 70% da sloboda nece dobiti licencu za evropske utakmice?![]()
![]()
I prebacite se jednom za sva vremena na OPCE DISKUSIJE![]()
![]()
![]()
Pa koji **** jebote ovo je Slobodina tema namjenjena samo Slobodinim navijacima.
Da je obrnuto stvorio bi se aco da banuje i brise sramota jbt.

Nego, šta reć' nakon svega, čestitke momcima na pobjedi, dupla kruna današnjom pobjedom postala realnost. Jedna stvar koja me fascinira, Sloboda doživljava brzu ekspanziju na području kantona što se navijačke baze tiče. Osobe za koje nikad' ne bi pomislio da ću ih vidjeti na Tušnju dolaze na utakmice, prate rezultate, pa mogu slobodno reći da lagano kreću živjeti Slobodu. Napredujemo u svim segmentima.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sumnjam da ima nekih problema. Sa finansijama je valjda sve korektno, manji dugovi izmireni, reprogram potpisan.
Sada jedino za Zahirovica ali ako mu se nesto duguje Sloboda ne bi mogla igrati PL, bili bi suspendovani jer je on bivsi uposlenik. Prije sezone je trebalo isplatiti manje od pola mil za te neke sporove i mi ne bi mogli igrati sezonu da to nije regulisano.
Sada jedino za Zahirovica ali ako mu se nesto duguje Sloboda ne bi mogla igrati PL, bili bi suspendovani jer je on bivsi uposlenik. Prije sezone je trebalo isplatiti manje od pola mil za te neke sporove i mi ne bi mogli igrati sezonu da to nije regulisano.
Ma ide mi na k..NKMramor je napisao/la:Dobro, sad' je prpa jer je kup 70% gotova priča, a u ligi su peti.solinas je napisao/la:Vi bas ne odustajetescooty11 je napisao/la:Jedno pitanje, pa bi molio nekog malo pouzdanijeg da odgovori, isto kao sto je ovo pouzdana informacija, da su sanse 70% da sloboda nece dobiti licencu za evropske utakmice?![]()
![]()
I prebacite se jednom za sva vremena na OPCE DISKUSIJE![]()
![]()
![]()
Da je obrnuto stvorio bi se aco da banuje i brise sramota jbt.Pusti ga ba.
![]()
![]()
Nego, šta reć' nakon svega, čestitke momcima na pobjedi, dupla kruna današnjom pobjedom postala realnost. Jedna stvar koja me fascinira, Sloboda doživljava brzu ekspanziju na području kantona što se navijačke baze tiče. Osobe za koje nikad' ne bi pomislio da ću ih vidjeti na Tušnju dolaze na utakmice, prate rezultate, pa mogu slobodno reći da lagano kreću živjeti Slobodu. Napredujemo u svim segmentima.
I evo dzaba konju govoriti opet pise

Slusati psovke glasom punim bijesa i nemoci veceras ba Grbavici neprocjenjivo.
Razbismo im san o bazi bez poraza.

hejteru, sta kazes za Slobodualeksandar_veliki je napisao/la:Hajde popustite malo ljudi molim vas. Moram li vas po deset puta banovati.

7 danaChinaglia je napisao/la: hejteru, sta kazes za Slobodu
kulira me otkad sam ga pokusao stavit' na ignore listu haha
zajebancija Aco, fore radi, sve sam i ove nase poskidao s ignore liste
zajebancija Aco, fore radi, sve sam i ove nase poskidao s ignore liste

sto se tice tekme, zalim samo za jednom stvari, a to je sto Fukare nisu bile na stadionu kada je bogotac zabio, pa da ode gol proslavit' s njima, kakva bi to spica bila 

- Beduin
- Kontakt:
Crveni kartoni se iz kupa prenose na prvenstno, jelde?
Barisic dobio crveni, onako, odigrao je dosta utakmica ove sezone ali mi i nije ostavio neki dojam.
Corluka i Bralic prinudno zamijenjeni u 1. poluvremenu zbog povrede. Prvi valjda nece sigurno igrati u nedjelju, dok za Bralica ne znam sta je. Corluka i nije toliki hendikep koliko je Bralic (ako ne bude igrao), jer je relativno standardan odbrambeni kod SB. Ocito je da ce imati velikih problema u odbrani i bekovskim pozicijama, sto ne umanjuje njihov kvalitet i ova utakmica mi je ponajbitnija, dobijemo ih i Evropa skoro pa sigurna, jer automatski im bjezimo na 10 bodova.
U vjecitom derbiju prizeljkujem X2, da se tako odvojimo i od SA.
Barisic dobio crveni, onako, odigrao je dosta utakmica ove sezone ali mi i nije ostavio neki dojam.
Corluka i Bralic prinudno zamijenjeni u 1. poluvremenu zbog povrede. Prvi valjda nece sigurno igrati u nedjelju, dok za Bralica ne znam sta je. Corluka i nije toliki hendikep koliko je Bralic (ako ne bude igrao), jer je relativno standardan odbrambeni kod SB. Ocito je da ce imati velikih problema u odbrani i bekovskim pozicijama, sto ne umanjuje njihov kvalitet i ova utakmica mi je ponajbitnija, dobijemo ih i Evropa skoro pa sigurna, jer automatski im bjezimo na 10 bodova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Široki je igrao sa drugim sastavom Bralić i Barišić nisu standardni..i da su zdravi nebih igrali...kao i Ćorluka.Beduin je napisao/la:Crveni kartoni se iz kupa prenose na prvenstno, jelde?
- Beduin
- Kontakt:
Bralic nije igrao u nekoliko posljednjih utakmica, a sve one ranije je igrao ili grijesim? Pretpostavljam da ce Markovic biti na tom beku, zato sam i pitao na vasoj stranici o ovome.modric je napisao/la:Široki je igrao sa drugim sastavom Bralić i Barišić nisu standardni..i da su zdravi nebih igrali...kao i Ćorluka.Beduin je napisao/la:Crveni kartoni se iz kupa prenose na prvenstno, jelde?
A niste igrali sa 2. postavom, nego izmiksanom.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sta kazu azmir stigo kolonu izaso ispred busa skace gagahaha..oplako sam..kakav predsjednikTZ075 je napisao/la:ljepo pise sad me zvali iz busa uso azmir reko u pola 11 ce doc znaci svi na tusanj!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Moderator
- Kontakt:
Da li je ono sinoć onaj gradonačelnik koji nije bio spreman podržati reprogram duga? Da li je ovo samo dio predizborne kampanje ili istinski stav? Narode ovco glupa...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nacelnik je podrzao reprogram i finasirat ce se u skladu sa dosadasnjim odlukama za izdvajanje FK Sloboda. A svaka ljubav se placa.Benjo_AFC86 je napisao/la:Da li je ono sinoć onaj gradonačelnik koji nije bio spreman podržati reprogram duga? Da li je ovo samo dio predizborne kampanje ili istinski stav? Narode ovco glupa...
lp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.