Ide on u United, 60 milkiPogba je napisao/la: Mali je monstrum, 18 godina, masne pare će uzeti za njega.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ide on u United, 60 milkiPogba je napisao/la: Mali je monstrum, 18 godina, masne pare će uzeti za njega.
Ma loši smo bili i u napadu i u odbrani, to će svako ko je imalo objektivan priznati.Centre forward je napisao/la:Nisam gled'o tekmu i nije mi žao (iz više razloga). Nije mi jasno zašto Lewa nije igro ? Kakvi smo bili veceras, da mi kazes u 2-3 recenice, sta je to funkcionisalo, a gdje smo bili grozni ? Da li se to može popravit' i imal' vremena ?
anelbavarac je napisao/la:Forma tempirana za polufinale.
Bravo Pep!
E ovaj može i jeste autsajder. Nije ovo Bayern koga trenira ni van Gaal, ni Heynckess ni Hicfeld, ovo je Bayern stvoren za nabijanje samo kad naiđe dovoljno zreo suparnik.Nerminovic je napisao/la:Bayern u polufinale nikad ne moze biti autsajder.
Klare je napisao/la:E ovaj može i jeste autsajder. Nije ovo Bayern koga trenira ni van Gaal, ni Heynckess ni Hicfeld, ovo je Bayern stvoren za nabijanje samo kad naiđe dovoljno zreo suparnik.Nerminovic je napisao/la:Bayern u polufinale nikad ne moze biti autsajder.
A sad tebi ostavljam da razmisliš i smisliš zašto je to tako.
Večeras igra kao u prvoj utakmici, jedino u drugom poluvremenu bile dvije kvalitetne kontre, i to su urađene mimo Gvardinih naređenja, jer kod njega to ne postoji, a jedna takva kontra je stativom rezultirala.
U prvoj utakmm ici su više prostora riberiju davali, večeras Costi, sveukupno odsadna utakmica iako rezultat ne govori. Benfica nekvalitetna da stisne i nešto bitnije učini, a Bayo standardno dosadan i bezopasan.
Tako je. Tu nismo bili favoriti jer nismo bili igrački dovoljno jaki, ali imali smo timski duh. Bayern je 2000-2012 bio igrački uglavnom slabiji od glavnih konkurenata. Posebno te 2010 nismo bili ni među 5 favorita, ali imali smo timski duh, jasnu viziju, auru kako kažeš, to je najbolji opis.Karlo je napisao/la:ovaj pepijev raspali truhli bayern nema onu auru koju je imao pod van galom pa onda i jupom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.