FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 14 apr 2016, 00:33

mandraX je napisao/la:Haj ti na spavanje. Izasao si iz rupe cim je prvi poraz dosao prije par dana i evo do veceras se ne gasis. 39 utakmica te nije bilo, rahat tema.
Pozdrav.
Bojkotov'o i on sa frankovcima, u istoj rupi bili garant.
Don't hate what you don't understand.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 14 apr 2016, 00:34

Koliko je mali diktator pretrčao večeras? Je li sastavio 7 km? Tražio sam na UEFA-inoj stranici, ali ne vidim podatak.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2016, 00:37

Dupla kruna sa trenutnim stanjem ekipe (psihickim prije svega) bi bila vrhunska sezona na kraju !!

Ali kako se vratiti poslije ovog šoka, poslije ove 3-4 katastrofalne utakmice :?: šta se dešava sa ovim igracima ?
Moraju se podhitno dozvati, vratiti izgubljeni libido, stisnuti muda....pukli smo u vrlo nezgodnom dijelu sezone.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 apr 2016, 00:40

Haj haj, zube u čašu i na spavanje.

Trocki
Kontakt:

Post Postao/la Trocki » 14 apr 2016, 00:52

Moglo bi ovo lako biti kao Madridu u Queirozovoj sezoni. Cetvrtfinale Lige prvaka dosegnuto i osigurano finale Kupa. Jos samo da se prospe ova cetiri boda u Lizi :kafa:

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 14 apr 2016, 00:56

sreća u nesreći je da prva dva barsina pratioca u ligi će ipak više biti fokusirana na LP, tako da ja očekujem da bi već u iduću srijedu, kad se igra vanredno kolo, barsa ide deportivu, pratiocu idu u bilbao, odnosno, čekaju neugodni villareal, barsa mogla skoro pa potvrditi ligu..

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 apr 2016, 02:44

7km za Messija. Alves i Rakitić izašli pola sata ranije, ovaj prvi nabr'o 7.2km, a Raketa 7.8km. slika Prije dvije godine Messija prehod'o 6.8km. U ovih 200m je garant razlika ono kad zaganja Carrasca u prvom poluvremenu. slika

Ma ovo je čisti bezobrazluk. Ima on kredita, to nije nikada bilo upitno, ali daj malo potrči makar u ovakvoj utakmici. :? Odmah se sjetim one nedavne utakmice protiv Bolivije. :roll:
I da mi se neko ne bi nakačio kako je umoran blabla...ima daleko manje minuta nego prošle sezone i plus skoro pa ne igra odbranu. Suki ga mnogo puta pokrivao.

Busi 11km, priključite čovjeku infuziju. slika
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 14 apr 2016, 08:46

messilla je napisao/la:7km za Messija. Alves i Rakitić izašli pola sata ranije, ovaj prvi nabr'o 7.2km, a Raketa 7.8km. slika Prije dvije godine Messija prehod'o 6.8km. U ovih 200m je garant razlika ono kad zaganja Carrasca u prvom poluvremenu. slika

Ma ovo je čisti bezobrazluk. Ima on kredita, to nije nikada bilo upitno, ali daj malo potrči makar u ovakvoj utakmici. :? Odmah se sjetim one nedavne utakmice protiv Bolivije. :roll:
I da mi se neko ne bi nakačio kako je umoran blabla...ima daleko manje minuta nego prošle sezone i plus skoro pa ne igra odbranu. Suki ga mnogo puta pokrivao.

Drug jel' ti znas sta je na ljeto u j(r)uznijem dijelu Amerike ? On ce jednostavno da seta do kraja sezone ..... I fakat ima kredita 10000 puta me obradovao al' sinoc sam po prvi put pozelio otkad znam za njega da izadje sa terena. Uvijek sam ih sve branio kao da imam platu od njih ali da te izbaci ekipa u kojoj igraju "anonimusi" uz par provjerenih igraca tj. solidnih i dvije zvijezde - TUGA !!!

Pa evo ko mi kaze u kojima su ekipama igrali prije Atletico M - Augusto Fernandzes - i jos 70 % ekipe Atletica kapa mu do poda .....

Kako stvari stoje za ovu sezonu ( Realno i objektivno ) - Alves ( out ), Arda ( out ), Munir ( Out ), Sandro ( Out ), Vermalen ( Out ) Matje ( Out ) Adriano ( out ) / Dovesti : STOPER - DESNI BOCNI - VEZNI - NAPADAC !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 apr 2016, 10:36

messilla je napisao/la:7km za Messija. Alves i Rakitić izašli pola sata ranije, ovaj prvi nabr'o 7.2km, a Raketa 7.8km. slika Prije dvije godine Messija prehod'o 6.8km. U ovih 200m je garant razlika ono kad zaganja Carrasca u prvom poluvremenu. slika

Messi se def. ne moze vaditi na umor, narocito nakon onog sto sam gledao u kvalifikacijama za SP gdje je letio po terenu a bio je i vani 2 mjeseca

Suarez koji je odigrao najvise minuta a griz'o je 5x vise od Messija

Rakitic je bio mrtav vec na poluvremenu, lik kad je izlazio jedva se klupe dokopao, a zasto, zato sto se Messi ubacio u sredu, cirkusant visio na krilu a Raketa morao krpiti sve to pozadi i onda se neko pita sto lik ne moze meda naprijed

jednostavno ekipa je dosegnula vrhunac u pogresnom dijelu sezone, nesto kao Real kad su imali onaj dugi niz bez poraza
jako slicna dijagnoza, manjak rotacije i pogresno tempiranje forme

okrenuti se Ligi i Kupu, nije kraj svijeta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2016, 10:47

Pa dobro, ako ne može trcati Rakitić, ako ne može Alves, ako ne može Messi....onda nek slijedecu tekmu stavi Vidala, Roberta i Munira i guraj sa njima, bar mogu trcati.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 apr 2016, 11:03

let3 je napisao/la:Pa dobro, ako ne može trcati Rakitić, ako ne može Alves, ako ne može Messi....onda nek slijedecu tekmu stavi Vidala, Roberta i Munira i guraj sa njima, bar mogu trcati.
zasto ne, te rotacije su trebale doci i ranije a izbjegavale su se zbog hemije u ekipi i tih sranja

i Carlo je mislio kao i Lucho da 12-13 igraca moze izgurati sezonu, prc

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2016, 11:30

miki_92 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Pa dobro, ako ne može trcati Rakitić, ako ne može Alves, ako ne može Messi....onda nek slijedecu tekmu stavi Vidala, Roberta i Munira i guraj sa njima, bar mogu trcati.
zasto ne, te rotacije su trebale doci i ranije a izbjegavale su se zbog hemije u ekipi i tih sranja

i Carlo je mislio kao i Lucho da 12-13 igraca moze izgurati sezonu, prc
Pa ja i nisam bio ironican uopšte ;) ....fakat mislim tako, ako ne mogu ovi prvotimci više trcati ako su potrošeni (nebitno koji) - onda neka se ubace rezervisti, možda nisu kvalitetniji igraci, ali ce bar trcati i donijeti neku energiju.
Ovo sadašnje stanje je fakat zabrinjavajuce. Nije to samo sinošnja tekma, znaš i sam ;) vec zadnje 4

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 apr 2016, 11:43

realno ovo ne izgleda dobro jos od Arsenala, te pobjede su se izvukle na suhi kvalitet a u Ligi su bili smijesni protivnici do Zute podmornice

potpuno pogresno tempirana forma, onaj brutalni nivo dec/jan ne moze ni trajati duze od tih nekih 2 mjeseca i trebao je biti sacuvan za april/maj kao sto je odradjeno prosle sezone

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2016, 11:54

miki_92 je napisao/la:realno ovo ne izgleda dobro jos od Arsenala, te pobjede su se izvukle na suhi kvalitet a u Ligi su bili smijesni protivnici do Zute podmornice

potpuno pogresno tempirana forma, onaj brutalni nivo dec/jan ne moze ni trajati duze od tih nekih 2 mjeseca i trebao je biti sacuvan za april/maj kao sto je odradjeno prosle sezone
:thumbup: :thumbup: potpuno se slažem sa citavim postom.

Nema se tu šta puno pricati, vidimo i sami kakvo je stanje u ekipi :crazy: da je zapeklo totalno :mrgreen: međutim, ekipa se mora trznuti pod hitno :!: vec za vikend je utakmica sa Valencijom.
Znam, lako je pricati iz stolice i mlatiti preko tastature, ali ovi rezervisti se mogu ubaciti u vatru (Vidal, Roberto,Rafinha, Bartra, Adriano, Munir)...nije to neki vrhunski kvalitet, ali su bar odmorniji, svježije noge.
Ne mora sve odmmah u prvih 11, vec malo mixati u ovim predstojecim utakmicama.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 apr 2016, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 apr 2016, 12:00

Ma problem je samo u lose tempiranoj formi i preforsiranju, ispuhali ste isto kao i Real nakon LPa, kao i bilo ko osvoji sve u prethodnoj sezoni. Razni kupovi, rekordi, daleka putovanja i zahtjevne reprezentativne utakmice su odnijele puno energije i svjezine. Nema te ekipe koja to moze prebroditi.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 apr 2016, 12:08

muamerc je napisao/la:Ma problem je samo u lose tempiranoj formi i preforsiranju, ispuhali ste isto kao i Real nakon LPa, kao i bilo ko osvoji sve u prethodnoj sezoni. Razni kupovi, rekordi, daleka putovanja i zahtjevne reprezentativne utakmice su odnijele puno energije i svjezine. Nema te ekipe koja to moze prebroditi.
nije ni cudo sto niko ne moze odbraniti LP narocito ako prisijes jos neki trofej uz Klempu

dobijes 7-8 utakmica vise od drugih ekipa i igras citavu sezonu sri/sub, brutalno

onda repka i ono retardirano Klupsko prvenstvo koje ni cemu ne sluzi jos se igra Bogu iza ledja

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 apr 2016, 15:15

Vidal se vraća za Valenciju, Rafinha trenirao.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 apr 2016, 15:40

40 miliona na Ardu :problem:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 apr 2016, 15:44

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 apr 2016, 15:47

slika

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.