BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
bio bi set u egalu da nije na svom servisu zabio zicer u mrezu na 30:30.
Raonic je ocigledno nakon prvog gema skontao da ce se napatiti u razmjenama, tako da na svom sevisu koristi prednost i ide odmah na mrezu. To se moze covjeku pod kozu zavuci, sjecam se kako je zverev basica izludjivao u halleu s tom taktikom.
No dobro, Damir nije Basic, ali nije ni Zverev Raonic, tako da nisam siguran da Damir moze naci recept za tu igru.
Mora cuvati svoj servis, a Raonicu ce se omaci valjda koji gem gdje ce losije servirati pa ce onda imati svoju sansu. Sve u svemu, male sanse ima, ali nije nemoguce.
Raonic je ocigledno nakon prvog gema skontao da ce se napatiti u razmjenama, tako da na svom sevisu koristi prednost i ide odmah na mrezu. To se moze covjeku pod kozu zavuci, sjecam se kako je zverev basica izludjivao u halleu s tom taktikom.
No dobro, Damir nije Basic, ali nije ni Zverev Raonic, tako da nisam siguran da Damir moze naci recept za tu igru.
Mora cuvati svoj servis, a Raonicu ce se omaci valjda koji gem gdje ce losije servirati pa ce onda imati svoju sansu. Sve u svemu, male sanse ima, ali nije nemoguce.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Strasno iritantan Moscarela[emoji34]
Hajde Damireee.
Hajde Damireee.
Hajmo Damire!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mrzim ove velike igrače, uopšte nema igre, udari od 250 kmh i gotovo. Do 190ccm ili malo preko toga možeš igrat a sve preko toga imaš košarku. 
Može ovo preokrenut. Hajmo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa da ljudi pocrkaju, u Davis Cupu su sad u odlucujucem setu ukinuli to na 2 razlike. TB je najbolje.Effenberg je napisao/la:Najzaljivije je sto ovakvi igraci ko Raonic te TB uzimaju 90% slucajeva. Zato bi ja ukino taj TB. Ima da se igra ko Mahut i Isner do 70-68 kad hadalji samo serve uzimaju.Captain4 je napisao/la:Set ode u tie break 99%
Zadnja izmjena: Galion, dana/u 14 apr 2016, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sad probaj odmah na pocetku uzeti break dok je teren svijeze pometen tj dok ima na njemu vise zemlje samim tim je sporiji 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Miloš je počeo poklanjati poene, Damir mora biti fokusiran, ovdje bi mogao nešto da uradi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
uzima Damir drugi set a onda ludilo u trecem
This time next year we'll be millionaires.
Po tvome bio bi mi zabranjen tenis da sam profesionalac , bježiiiiii.Unofficialpage je napisao/la:Mrzim ove velike igrače, uopšte nema igre, udari od 250 kmh i gotovo. Do 190ccm ili malo preko toga možeš igrat a sve preko toga imaš košarku.
Ali fakat ružno gledati , sve na jačinu poene uzima.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ajde brejk majstore
Pa i treba da pocrkaju, dok ne promjene nesto i ne shvate da tenis nije samo serva.Galion je napisao/la:Pa da ljudi pocrkaju, u Davis Cupu su sad u odlucujucem setu ukinuli to na 2 razlike. TB je najbolje.Effenberg je napisao/la:Najzaljivije je sto ovakvi igraci ko Raonic te TB uzimaju 90% slucajeva. Zato bi ja ukino taj TB. Ima da se igra ko Mahut i Isner do 70-68 kad hadalji samo serve uzimaju.Captain4 je napisao/la:Set ode u tie break 99%
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ajde sadaaaa
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ajdeeee sad ... kako mu se prisunja na mrezu kod 40:30
This time next year we'll be millionaires.
idi bolan na passing, kakav crni lob, joooooooooooooooooooooj
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta odigra cka na brejk loptu
- firefirefirely
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:idi bolan na passing, kakav crni lob, joooooooooooooooooooooj
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
da ga hoce pobijedit oca mu
Joj igra lob umjesto passinga protiv Raonića 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
to će odigrati na svaku brejk loptu i damir mora biti spremanmirzatele je napisao/la:Sta odigra cka na brejk loptu
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 14 apr 2016, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.