Ovo automatski znači da će FK Sloboda nakon dugog niza godina ubuduće imati odblokiran račun i koji će biti u funkciji.
Historijski dan, braco novi rodjendan

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
haha nisam morao da se naprežem da vidim da si "najlošiji"Blackmore2 je napisao/la:mortuse pogledaj dobro ivaj iznaad klip od 1:12..... de imas li link face tva uzivo meni ne radi niti jedan
. . jeebiga, malo sam u žurbi i ne mogu da razmišljam ispravno. Koliko mi to dugujemo . . .190.114,00 * 36=6.844.104,00KM . . ovo mora da je neki kraći period . .tinaslafkr je napisao/la:FK Sloboda nakon jučerašnje pobjede nad Željezničarom u okivru polufinala Kup-a BiH, danas ima novi razlog za slavlje. Naime, prije nekoliko trenutaka tačnije u 13 sati i 6 minuta sa računa FK Sloboda uplaćena je prva rata tranše prema Poreznoj upravi Federacije BiH na ime reprograma duga u iznosu od 190.114 KM, sazanje ****. Ovo automatski znači da će FK Sloboda nakon dugog niza godina ubuduće imati odblokiran račun i koji će biti u funkciji. Prema potpisanom sporazumu i reporogramu duga planirano je da Sloboda u naredne tri godine u jednakim ratama izmiri sve svoje obaveze prema Poreznoj upravi Federacije BiH. Reprogram duga ujedno je bio i prepreka da FK Slobda igra međunarodne nogometne utakmice u okviru evropskih takmičenja. Podsjetimo, veliki doprinos potpisu reprograma duga FK Sloboda dao je i Grad Tuzla na čelu sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem. ( | Preuzeto sa: http://****/sport/nogomet/slobodi-odblokiran-racun-danas-uplacena-prva-rata-u-iznosu-od-190-114-km/
Pa to je sigurnoza dva ili tri mjesecaTuzlak04 je napisao/la:. . jeebiga, malo sam u žurbi i ne mogu da razmišljam ispravno. Koliko mi to dugujemo . . .190.114,00 * 36=6.844.104,00KM . . ovo mora da je neki kraći period . .tinaslafkr je napisao/la:FK Sloboda nakon jučerašnje pobjede nad Željezničarom u okivru polufinala Kup-a BiH, danas ima novi razlog za slavlje. Naime, prije nekoliko trenutaka tačnije u 13 sati i 6 minuta sa računa FK Sloboda uplaćena je prva rata tranše prema Poreznoj upravi Federacije BiH na ime reprograma duga u iznosu od 190.114 KM, sazanje ****. Ovo automatski znači da će FK Sloboda nakon dugog niza godina ubuduće imati odblokiran račun i koji će biti u funkciji. Prema potpisanom sporazumu i reporogramu duga planirano je da Sloboda u naredne tri godine u jednakim ratama izmiri sve svoje obaveze prema Poreznoj upravi Federacije BiH. Reprogram duga ujedno je bio i prepreka da FK Slobda igra međunarodne nogometne utakmice u okviru evropskih takmičenja. Podsjetimo, veliki doprinos potpisu reprograma duga FK Sloboda dao je i Grad Tuzla na čelu sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem. ( | Preuzeto sa: http://****/sport/nogomet/slobodi-odblokiran-racun-danas-uplacena-prva-rata-u-iznosu-od-190-114-km/
Koliko to uopste izadje dug,ako ces ga zakljucno sa 01.01.2017 nulirat???solinas je napisao/la:Uz odbijene kamate koje neplacamo i odredjen postotak duga,tj. glavnice kao bonus na vremenski rok otplate ,do 31.12 nema duga
Pa ako ima istine u tome da ce nam odbiti 20 posto glavnice (ako ispunimo uslove )uz naravno preko 800 milja kamate koje se otpisuju moguce je to ispuniti. Mislim sa kamatama ukupan dug da je oko 4 miliona.emirzlaTu je napisao/la:Koliko to uopste izadje dug,ako ces ga zakljucno sa 01.01.2017 nulirat???solinas je napisao/la:Uz odbijene kamate koje neplacamo i odredjen postotak duga,tj. glavnice kao bonus na vremenski rok otplate ,do 31.12 nema duga
mi ako otplatimo dug do 31.12 po tvojoj "MATEMATICI" ja necu krocit na Tusanj nikad vise .. pa po 200k kad bi uplacivali to je 1.6m KM-ova do kraja ove godine .. a mislim da je samo prva rata ovih cca. 200k, ostalo ce ici kako je i dogovoreno i na 3 godine je supersolinas je napisao/la:Uz odbijene kamate koje neplacamo i odredjen postotak duga,tj. glavnice kao bonus na vremenski rok otplate ,do 31.12 nema duga
fukare987 je napisao/la:ljudi otkud nama 190.000 mjesecno
Objasnio sam iznad necu se ponavljati.dandara je napisao/la:mi ako otplatimo dug do 31.12 po tvojoj "MATEMATICI" ja necu krocit na Tusanj nikad vise .. pa po 200k kad bi uplacivali to je 1.6m KM-ova do kraja ove godine .. a mislim da je samo prva rata ovih cca. 200k, ostalo ce ici kako je i dogovoreno i na 3 godine je supersolinas je napisao/la:Uz odbijene kamate koje neplacamo i odredjen postotak duga,tj. glavnice kao bonus na vremenski rok otplate ,do 31.12 nema duga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.