FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 14 apr 2016, 13:02

Lakoste je napisao/la:
flek1950 je napisao/la:Čujem da vam umjesto Duljevića nastupa Ognjen Valjić , još da umjesto Barbarića bude Skakić i jbg...:-(

slika

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
:urnebes: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 apr 2016, 13:54

FrancescoTotti je napisao/la:Gdje su oni koji su podrzavali hadalja govoreci kako je prednost domaceg proizvodjaca laka opskrba opremom svih selekcija kad god to zatreba ? :pinokio:
Možda je ružno, ali meni je strašno drago bilo kad sam skontao da ga onaj nije pročitao kada je nabrajajo zlatne, srebrene, obične sponzore pred početak utakmice protiv Ćele. :kafa:
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 apr 2016, 14:05

SiouxLukavac je napisao/la:Svima kojim prijeti opasnost za suspenziju, poštediti ih u duelu sa Vitezom, po cijenu poraza. Dosta je važnija utakmica protiv komšija, borba za evropu.
3 boda u Vitezu su iste težine kao i protiv mumijevih. U Vitezu ako zijanimo pjevat ćemo Balaševićevu pjesmu.
SRETAN BROJ - 1725

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 apr 2016, 14:14

SiouxLukavac je napisao/la:Svima kojim prijeti opasnost za suspenziju, poštediti ih u duelu sa Vitezom, po cijenu poraza. Dosta je važnija utakmica protiv komšija, borba za evropu.
Hahaha... zna indijanac sta treba.
E, bas ste naivni kad ste dozvolili da vas ovaj indijanac trola momacki.
F.K.SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 apr 2016, 14:28

PitarBordo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Gdje su oni koji su podrzavali hadalja govoreci kako je prednost domaceg proizvodjaca laka opskrba opremom svih selekcija kad god to zatreba ? :pinokio:
Možda je ružno, ali meni je strašno drago bilo kad sam skontao da ga onaj nije pročitao kada je nabrajajo zlatne, srebrene, obične sponzore pred početak utakmice protiv Ćele. :kafa:
To znaci da mozda sljedece sezone
slika
ili
slika
:bale: :bale:

pa cak i ovo :pray:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 14 apr 2016, 14:40

U sezoni kad smo imali sve predispozicije da se izdignemo iz svog ovog sivila fildžan lige,kad bi smo osvajanjem titule prvi put bili nosioci i mogli se nadat konačno iskoraku na europsko sceni..samo ta informacija nam je trebala biti ogroman motiv,za mene bar jeste,umjesto toga dozvolili smo da kao zamjenu za Cimija dovedemo igračka sa hrončinom povredom i kao i ove upitnike iz Mijanmara uz dirigovanje raznih kvazi menadjera i skupljanje mafije oko našeg kluba i raznoraznih utjecaja,sezona kada smo realno komšije trebali gurnut u očaj na njihovoj sugavici,gdje su nas klandzije zaklale i pokazale da im ništa nije sveto u klubu kojem igraju,sezona puna turbulencija I velikih razočarenja,jos većih upravo zbog toga što smo imali odličnu priliku pokazati svima zašto smo najbolji klub u državi i dalje to jesmo,al zaista veliko razočarenje zbog svega izdesavanog gdje nam sad i liga europe visi i hAman do zadnjeg kola neće biti sigurna,a opet i titula uz PUNO SREĆE blizu,mada sam nakon Prijedora se oprostio od toga,sad se samo stihijski nadam,po meni je očigledno da nemam nikakav plan i program da se radi na horuk i da nemamo ideja više sta i kako...ne smijem ni pomisliti sta ce se desiti ako ne izborimo ligu europe,sad za vikend se počinje odmotavat klupko,a mi moramo zbiti redove,biti uz naše igrače kakvi god naši su,a oni moraju ostaviti srce na terenu jer obraz je u pitanju,za ligu 12 nam obavezno trebaju 3-4 igrača POJAČANJA,A NE MENADJERSKI IGRAČI I UPITNICI..jer svi ce se dodatno pojačati,q mi se prije svega moramo pojačati sa reogranizacijom u klubu sa jasnim ciljem i idejom i planom sta kako i za koliko to želimo,jasno i transparentno!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 apr 2016, 15:08

fkt vrijeme je za novu opremu.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 14 apr 2016, 15:19

Trazi se novi proizvodjac opreme. Uskoro ce se znati nesto vise.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 apr 2016, 15:45

Ima li iti jedan drugi razlog sto nas je do sad onaj pedeer oblacio, osim tog da je neko imao tal u svemu tome?
Ono je kriminalno losa oprema. Samo smo se brukali sa tim.
Pa niti jednu ekipu na svijetu ne oblaci nekakav modni macak.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 apr 2016, 15:54

Besic je napisao/la:Da vam malo približim našeg budućeg trenera i ljubimca Istoka .
slika
Ovako relativno veliki broj poraza uzrokovalo je sklapanje ekipe do proljeća prošle sezone kada su rezultati počeli rast + ova zayebancija u zadnje vrijeme kako su opstanak obezbjedili i mečevi sa FK Sarajevo :mrgreen:

Protiv susjeda naših nema poraza , sa Slobodom egal , Zrinjski se pati s njim , Široki ga dobijao i to jedva , a evo i njih je otresao u zadnjoj utakmici . Samo se s nama mučio :mrgreen: .. ali pitanje je kako bi se snašao u sredini gdje se stalno traži napad i samo napad neki to zovu pritisak
nadam se da će sad malo nagazit zrinjski i otvorit nam vrata....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 apr 2016, 15:54

molotovljev je napisao/la:
Maksimalno na Vitez, sa najjačim sastavom, ne garantuje opet 100% pobjedu, i možeš dosta oslabljen uć u derbi, gdje bi poraz baš dosta koštao.

Naravno, samo o 3 tri boda treba razmišljati, teško je biti pametan u ovoj situaciji kada ti samo pobjeda odgovara a imaš dosta igrača kojim prijeti suspenzija još sljedeću tekmu igraš derbi, protiv ekipe s kojom direktno se boriš za Evropu.

Ući kompletni u derbi, pokušati pobjediti i približiti se evropi.
Ući oslabljeni u derbi, igrati da se ne izgubi ili ne daj Bože izgubit.. loše bi bilo.

Najsretniji bi bio kada bi obje dobili, ili derbi nerješeno ali budimo realni, ekipa je tanka, i još kad bi bila oslabljena u derbiju, mislim da ne bi bilo to.

Al budimo optimiste, valjda Hurtić i ostali znaju šta je najbolje.
Tebi ako smetaju moji komentari, blokiraj me ili prijavljuj dok me ne banuju, a još nisam dobio ni jedno upozorenje nit sam ikad bio banovan, a svi trolovi, provokatori koji dođu na "tuđu" temu bivaju banovani, nisu mi moderatori rođaći, niti mi je administrator nešto.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 apr 2016, 15:57

molotovljev je napisao/la:
Popusti momka, nemoj nazor tražiti dlaku u jajetu kad je već jasno da je nema. :kafa:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 apr 2016, 15:58

Ne smije se kalkulisati nista, u Vitez se mora otici sa najjacim sastavom! 3 boda su imperativ i u ovoj utakmici pa cemo vidjeti kako i sta za derbi, ako jedan igrac ne bude igrao bit ce ok, to se da zamijeniti. U ovom trenutku je najbitnije apsolvirati Vitez.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 14 apr 2016, 15:59

Bod protiv viteza bi bio dobar, pogotovo ako prodjemo bez kartona..Mene samo strah da nas sudija ne iskasapi pred derbi.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 apr 2016, 16:02

Kaze onaj debil Karacic ,Sarajevo ocekuje lagane bodove,jao klosara.Gdje je to ko izjavio ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 apr 2016, 16:02

Majkl je napisao/la:Kaze onaj debil Karacic ,Sarajevo ocekuje lagane bodove,jao klosara.Gdje je to ko izjavio ?
Njegovo misljenje valjda, nije niko izjavio.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 apr 2016, 16:06

koji je termin ove tekme sa vitezom?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 apr 2016, 16:08

nukleusmember je napisao/la:koji je termin ove tekme sa vitezom?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

U nedjelju u 17 h ,brate
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 apr 2016, 16:09

Indijanac, ne trudi se meni da objasnjavas nesto vezano za FK Sarajevo.
Za mene si samo jedan mali, plavi indijanac, koji nema postovanja prema
navijacima Sarajeva, odnosno prema bordo boji... jer da imas znao bi koliko
iritira ta plava boja na tvom avataru.
Sto se tice upozorenja za koje tvrdis da ga nije bilo, nije istina, svjedoci smo
da te Aco nedavno upozorio, medjutim nisi ga ispostovao vec si nastavio
u stilu indijanca i dalje da pises.
F.K.SARAJEVO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 apr 2016, 16:11

MortemHz je napisao/la:Ne smije se kalkulisati nista, u Vitez se mora otici sa najjacim sastavom! 3 boda su imperativ i u ovoj utakmici pa cemo vidjeti kako i sta za derbi, ako jedan igrac ne bude igrao bit ce ok, to se da zamijeniti. U ovom trenutku je najbitnije apsolvirati Vitez.
Fino zboriš budući predsjedniče. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fouzi1, Lecler, mnon46, PapakIzSa, PingoFTW, Rule_hz, trunks1946 i 67 gostiju.