Ko ih yebe, ne znam što vas dotiče toliko. Meni još sladje, niko nas ne može a sve ih yebemoadnan27 je napisao/la:I sta me nervira u zadnje vrijeme sve televizije pricaju kako najljepsu pricu proljeca pise zeljo niko nas ne spominje nigdje

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ko ih yebe, ne znam što vas dotiče toliko. Meni još sladje, niko nas ne može a sve ih yebemoadnan27 je napisao/la:I sta me nervira u zadnje vrijeme sve televizije pricaju kako najljepsu pricu proljeca pise zeljo niko nas ne spominje nigdje
Punac burazfukare987 je napisao/la:ljudi otkud nama 190.000 mjesecno
Sinoc mi svoju ispricasmo,kud ces bolje.Ovu su samo placeni clanci o dizanju atmosfere jer ne mogu drugacije pariratadnan27 je napisao/la:I sta me nervira u zadnje vrijeme sve televizije pricaju kako najljepsu pricu proljeca pise zeljo niko nas ne spominje nigdje
ova je najmocnijaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dupla kruna, dupla kruna, smijesni su nam svi, svjesni nisu da su **** ...![]()
Kaze cilj ove godine je opstanak, KOGA LAZE UPRAVA
![]()
[youtube][/youtube]
Sad je jos preraditi i zavrsiti ovu sezonu iz snovaSariel je napisao/la:ova je najmocnijaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dupla kruna, dupla kruna, smijesni su nam svi, svjesni nisu da su **** ...![]()
Kaze cilj ove godine je opstanak, KOGA LAZE UPRAVA
![]()
[youtube][/youtube]
ko kec na desetku i sa najvise smisla...
u teren tek u mostaru do kraja ispostovat jesmol objektivna tz publika il nismoGifron je napisao/la:Zapjevati protiv Sarajeva u 90' "Druga liga, druga liga..." i onda utrcati na teren i proslaviti titilu
do kraja prvenstva pa sta god bude,**** gapinoglavi je napisao/la:Ma ne treba ni puno mijenjati, nek se i ovako zapjeva uz male korekcije za trenutnu situaciju smiju nam se svi --> smijali se svi i sl.
Ma samo nek se zapjeva ova, premoćna je
Hvala na pozdravu. I tebi pozdrav.Zoom088 je napisao/la:Deblokada šerif mubarek olsun, Tuzlaci!
I samo da pozdravim @Probisvjeta. Sanjao sam sinoc da pijemo pivu na stadionu Dinama u Zagrebu.
Cudan san jbt, nit' ja pijem pivu nit' sam ikad bio na Maksimiru, a povrh svega nemam pojma ko je @Probisvjet hahahaha.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Od ovih 40 sudija, 8 delegata i 8 posmatraca je samo jedan pomocni iz Kalesije i jedan posmatrac iz Tuzle. Toliko o TK.tuzlak1987 je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11665
Zna Faraon da su SLOBODASI velika armija glasaca i da prate svaki korak. Garantujem da je to preko 10.000 glasova na vagi, podrzati Slobodu i dobiti glas. Sada je na redu stadion i onda se moze reci da je Jasmin zacementirao kapitensku traku grada Tuzle.Chinaglia je napisao/la:eh da, moram se zahvalit' Faraonu sto je stao iz Slobode, ne bi ga Azmir javno, a pogotovo pred navijacima pohvalio, a niti bi Faraon dosao pred navijace da nije stao iza Slobode! dobro Slobodi, dobro njemu, dosao pokupit' poene, posteno! Faraone, halal ti svaka fontana i cetvrto jezero, ako bude mjesta da se napravi haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.