BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Pa dobro potreban mu je odmor , znaci igra samo nicu prije RG .
Bukurest i Istanbul, zrijebovi su bas losi, nadam se da ce se oporaviti od ovoga danas kako treba, te da ce nastaviti sa ovakvom igrom. Meni neka titula na ta dva turnira ne bi bila iznenadjenje!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo se nadam da neće igrat Barcu jer tamo baš jaka konkurencija. A u Bukureštu je baš loša, vrhunska prilika za dobar rezultat još jedan, kao što kažeš što ne i titula?shminka je napisao/la:Bukurest i Istanbul, zrijebovi su bas losi, nadam se da ce se oporaviti od ovoga danas kako treba, te da ce nastaviti sa ovakvom igrom. Meni neka titula na ta dva turnira ne bi bila iznenadjenje!
Damire ovako nastavi, nema padanja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Igra Bukurešt defitnitivno 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Raonić mu je nakon meča čestitao na sjajnoj igri.
"Na mreži mi je čestitao na sjajnom meču i borbi, a poslije smo u svlačionici komentarisali kako je meč zaista bio neizvjestan do samog kraja. Ni on nije očekivao tako težak meč, a ja sam bio uvjeren da mogu pobijediti, iako sam prije nekoliko dana doživio poraz od njega u Miamiju. Međutim, šljaka više odgovara meni, ali na kraju nisam uspio i jako mi je krivo zbog toga", rekao je bh. teniser.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Very niceshminka je napisao/la:Igra Bukurešt defitnitivno
Idemo po titulu, uglavnom nije izgubio od nekog anonimusa već od vrlo dobrog tenisera a to zamalo nije pobjedio. Za 2-3 godine će svi htjeti da Damira izbjegnu na šljaci jer znat će šta ih čeka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
2. alternativa za RG, cut off 97.
Kako znaš? Puno pametniji izbor od Barcelone...shminka je napisao/la:Igra Bukurešt defitnitivno![]()
Virtual odlučio, od sad se on brine za raspored 
Ovo je već mnogo bolje, dva ravnopravna meča sa top 10 igračima, sa igračima čiji mu stil igre nikako ne odgovara. Ima tu još prostora za napredak, prije svega taktički jer na momente je radio suprotno od onoga što treba da radi ali nekad mu je ta nepredvidivost i lucidnost donosila spektakularne poene.
Ono što mi se najviše svidjelo je vizuelni dojam Damirove igre, bio je to izuzetno atraktivan tenis, vineri iz defanzive i sve ono što publika voli, kao što sam gore napisao - na momente spektakularno.
Žao mi je što nije pobijedio, volio bih ga vidjeti protiv Endija koji je sušta suprotnost Raoniću i Berdychu, tako da je u svega par dana mogao osjetiti apsolutno sve što tenis na vrhunskom nivou može da ponudi.
U Bukureštu će prvo kolo biti najteže, ali tamo će moći da igra sa svim igračima, ulazna lista je poprilično ujednačena. Volio bih da bude u Bgahdatisovoj polovini.
Ono što mi se najviše svidjelo je vizuelni dojam Damirove igre, bio je to izuzetno atraktivan tenis, vineri iz defanzive i sve ono što publika voli, kao što sam gore napisao - na momente spektakularno.
Žao mi je što nije pobijedio, volio bih ga vidjeti protiv Endija koji je sušta suprotnost Raoniću i Berdychu, tako da je u svega par dana mogao osjetiti apsolutno sve što tenis na vrhunskom nivou može da ponudi.
U Bukureštu će prvo kolo biti najteže, ali tamo će moći da igra sa svim igračima, ulazna lista je poprilično ujednačena. Volio bih da bude u Bgahdatisovoj polovini.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Moze i neko postaviti koji ce igraci biti u Bukurestu,a koji u Barci ?
I steta za danas,bio je tako blizu,ali Boze moj,on jos uvijek sakuplja iskustvo igranja protiv vrhunskih tenisera,nije on odigrao 50 meceva rotiv njih nego 5-6,sam naprijed,odmorit se,psihicki pripremiti i gaziti.
I steta za danas,bio je tako blizu,ali Boze moj,on jos uvijek sakuplja iskustvo igranja protiv vrhunskih tenisera,nije on odigrao 50 meceva rotiv njih nego 5-6,sam naprijed,odmorit se,psihicki pripremiti i gaziti.
Sabrine mi moje!
Vidiš da čitaju sve što pišemEdol je napisao/la:Kako znaš? Puno pametniji izbor od Barcelone...shminka je napisao/la:Igra Bukurešt defitnitivno![]()
Normalno da će u Bukurešt, jbt, Ivo Karlović prvi nositelj, a Baghdatis treći. Igraće finale sa GGLom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
BukureštBosnianKingdom je napisao/la:Moze i neko postaviti koji ce igraci biti u Bukurestu,a koji u Barci ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dosta slabij iturnir u bukurestu nema sta no to nije nuzno bolje za damira. Pitanje je da li se ispraznio poslije 2 dobra rezultata , da li ce imat isti voljni momenat kao protiv raonica itd. U svakom slucaju daj nam robina opet u prvom kolu da se lagano probije led XD
E yebem li ga, ako nemaš voljni momenat za ono za šta si se čitav život pripremao, onda gasi tenis
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne bi bilo prvi put da nakon dobrih igri udje nonsaralanto u mec gdje misli da ce otrest protivnika pa ga ovaj pomete...Virtu4l je napisao/la:E yebem li ga, ako nemaš voljni momenat za ono za šta si se čitav život pripremao, onda gasi tenis
Drži ovaj momentum već 8 mečeva, nema razloga da se ne nastavi
Promijenile su se neke stvari, pa on bi prije mjesec dana za neke stvari koje su mu se danas desile onom sudiji glavu otkinuo
Promijenile su se neke stvari, pa on bi prije mjesec dana za neke stvari koje su mu se danas desile onom sudiji glavu otkinuo
Znam sve vidi se napredak ogroman , ali samo kazem da ne udje pretjerano samouvjeren u mec pa da se opusti. Makismalno gristi ma ko god da je u pitanju i rezultat ce doci. Mada i sam je svjestan da poslije RG ide trava da nece puno ni igrati vjerujem da ce ova 2 turnira odradit maksimalno.
Ma grizao je u MCu, grist će i tamo, sastavio je sa zemljom Carusa, Fabiana, Haasea, to garantuje da neće biti opuštanja ni u Bukureštu
Naravno da se kiks može desiti, ali za kiks će potreban i neki jak protivnik, od levata na šljaci on ove godine neće gubiti, nema šanse
Naravno da se kiks može desiti, ali za kiks će potreban i neki jak protivnik, od levata na šljaci on ove godine neće gubiti, nema šanse
Jao kad bi osvojio jedan od ova dva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.