FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hvala jaro,joj da se samo hoche zavrshiti ova sezona pa kako god da bude,isto kao da kopam 10 sati dnevno od septembra
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- PitarBordo
- Kontakt:
Opet izmišljaš, k'o onda za skandiranje na Hasetu... Prestani da spinuješ, laž izgovorena 3 puta ne znači da ista postaje istina, slagali su te na plenumu građana.molotovljev je napisao/la:medjutim nisi ga ispostovao vec si nastavio u stilu indijanca i dalje da pises.
Samo Saraj'vo.
haha i ja se isto osjecam..a kad se samo sjetim zimske pauze i euforije, jbt nismo mogli docekati pocetak i ''pisanje po sirotinji''..ja zbog **** brotnja popusio otkaz, tj nisam otisao na posao a to mi trebao biti prvi radni dannukleusmember je napisao/la:hvala jaro,joj da se samo hoche zavrshiti ova sezona pa kako god da bude,isto kao da kopam 10 sati dnevno od septembra
VVVBK
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zgadićemo im fudbalMortemHz je napisao/la:Ne smije se kalkulisati nista, u Vitez se mora otici sa najjacim sastavom! 3 boda su imperativ i u ovoj utakmici pa cemo vidjeti kako i sta za derbi, ako jedan igrac ne bude igrao bit ce ok, to se da zamijeniti. U ovom trenutku je najbitnije apsolvirati Vitez.
Ustvari u 16 i 30 h kralju je tekma,a ja se jos nadam nekom cudu da cemo biti prvi ,**** takav sam.nukleusmember je napisao/la:hvala jaro,joj da se samo hoche zavrshiti ova sezona pa kako god da bude,isto kao da kopam 10 sati dnevno od septembra
VVVBK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- molotovljev
Rece onaj PitarBordo da izmisljam pa reko da ga podsjetim jer mu je
ocito skijanje napravilo rupu u mozgu pa se ne sjeca frajko.
ocito skijanje napravilo rupu u mozgu pa se ne sjeca frajko.
F.K.SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dok mi ovdje raspravljamo Sevko Okic je idalje na platnom spisku FK Sarajevo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ah, što Karačić i igrači Viteza svjesno prebacuju pritisak na nas. Mora Sarajevo pobjediti radi forme, veličine kluba, evrope i čega već ne. Medije dobro iskoristili, a dati će od sebe 200% samo da ga šuknu prvaku pa tek onda da opstanu. Hebem ti seljačku politiku.
Hurta ne obazri se na seljačku politiku koja stiže iz Viteza i po 3 boda u Vitez.
Hurta ne obazri se na seljačku politiku koja stiže iz Viteza i po 3 boda u Vitez.
SRETAN BROJ - 1725
Vratio si Radovca u zivot, idemo i Okica vracatiBesic je napisao/la:Dok mi ovdje raspravljamo Sevko Okic je idalje na platnom spisku FK Sarajevo.
Kad promjeni menađera možda se vrati u život. Sa onakvim babunom te niko ne može vratiti u život.Zip je napisao/la:Vratio si Radovca u zivot, idemo i Okica vracatiBesic je napisao/la:Dok mi ovdje raspravljamo Sevko Okic je idalje na platnom spisku FK Sarajevo.![]()
SRETAN BROJ - 1725
Gledao sam juce onog Zahirovica. Apsulutno nije nikakva steta sto ga nismo doveli.
On ce za godinu dana jedva u Celiku igrati.
Sta ga je vratio u zivot, frajer umire nakon pola sata igre.pitic je napisao/la:Kad promjeni menađera možda se vrati u život. Sa onakvim babunom te niko ne može vratiti u život.Zip je napisao/la:Vratio si Radovca u zivot, idemo i Okica vracatiBesic je napisao/la:Dok mi ovdje raspravljamo Sevko Okic je idalje na platnom spisku FK Sarajevo.![]()
Sta Karacic izjavljuje dajte link da procitam . Kad ga Sevko oplodi dat ce otkaz momentalno.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Mogla bi ova sezona na kraju dobro zavrsit 
- molotovljev
Hoces da kazes kako nasa Uprava nije pogrijesila sto nije dovela Zahirovica?Evander je napisao/la:Gledao sam juce onog Zahirovica. Apsulutno nije nikakva steta sto ga nismo doveli.
S obzirom od koga je, vjerujem da ce im to puno znaciti.
F.K.SARAJEVO
Mislim da je dobra procjena sto nije doveden jos jedan isluzen igrac. Dosta je bilo Alispahica, Ikandea i slicnih.molotovljev je napisao/la:Hoces da kazes kako nasa Uprava nije pogrijesila sto nije dovela Zahirovica?Evander je napisao/la:Gledao sam juce onog Zahirovica. Apsulutno nije nikakva steta sto ga nismo doveli.
S obzirom od koga je, vjerujem da ce im to puno znaciti.
Greska je sto nije doveden niko drugi na poziciji za koju smo svi znali da nam je klimava.
- molotovljev
Kasno Marko na Kosovo stize....molotovljev je napisao/la:Sto ne znaci da nece...
Ova uprava sigurno vise nikog nece dovoditi
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ebi46, haklamas, iliyaa8, MaroonBjelave i 76 gostiju.