on ti je admin na temi zelje lijepo se ponašaj mozes dobiti ban.MuhamedTM je napisao/la:Minimalno 30 paša, kakav 16. Bogu I narodu!samirr je napisao/la:kome smeta aldin i njegovih 16 profila !?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
I to sto kazes, evo obecavam bicu primjer lijepog ponasanja.samirr je napisao/la:on ti je admin na temi zelje lijepo se ponašaj mozes dobiti ban.MuhamedTM je napisao/la:Minimalno 30 paša, kakav 16. Bogu I narodu!samirr je napisao/la:kome smeta aldin i njegovih 16 profila !?
Nemoj samo ban, ako izgubim bice Mume se krije. Bog zna sta ce onaj jaro NKMramor da mi okaci na avatar. Opklada je bila a ako sam u banovicima nemam pristup da ispostujem to.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Slika Amara Osima i preko nje piše prodao sam leotaru..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
natjerajte aldina da vam kupi onoliko stolica koliko ima profila na ovom forumu..ostalih 49% nek kupi ''sponzor''

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
E jbga jos nek doda Lutvu kako jede kost I na njoj pise Leotar za zivot cijeli.
@rinuka vidis nije lose to. Samo nema taj za zvake cunga-lunga on zvace orbit jer zeli dobit.
@rinuka vidis nije lose to. Samo nema taj za zvake cunga-lunga on zvace orbit jer zeli dobit.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 14 apr 2016, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Probisvjet
- Kontakt:
Punac:" Odakle vam lova?"
Sloboda uplatila prvu ratu duga u iznosu od 190.114 KM
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... -km/190964
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dobije on cestoMuhamedTM je napisao/la:E jbga jos nek doda Lutvu kako jede kost I na njoj pise Leotar za zivot cijeli.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- amazon
- Kontakt:
Svaka cast. Koliko jos rata treba da uplatite ?Probisvjet je napisao/la:Punac:" Odakle vam lova?"
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Nek sam i ovo dozivio, da se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda vise nabusila

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Svadjaju se Pitar i gurbet ciji tim je bolji..Ka'e njemu ovaj nas: ''Mi smo za vas Sloboda''SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nek sam i ovo dozivio, da se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda vise nabusila![]()
![]()
![]()

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Hajde ne seri, vas natrpaše do kraja, mi smo dobro i prošli.Rinuka je napisao/la:Svadjaju se Pitar i gurbet ciji tim je bolji..Ka'e njemu ovaj nas: ''Mi smo za vas Sloboda''SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nek sam i ovo dozivio, da se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda vise nabusila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Na derbiju Manijaci i Horde zajedno: "Slo, Slo, Sloboda - na ku.rac nas nabola !"

Kad se ja od muke moram kleberiti..

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 14 apr 2016, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Kontakt:
Ja kazem, zna i ovaj nekad ubostRinuka je napisao/la:Svadjaju se Pitar i gurbet ciji tim je bolji..Ka'e njemu ovaj nas: ''Mi smo za vas Sloboda''SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nek sam i ovo dozivio, da se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda vise nabusila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Hajde ne seri, vas natrpaše do kraja, mi smo dobro i prošli.Rinuka je napisao/la:Svadjaju se Pitar i gurbet ciji tim je bolji..Ka'e njemu ovaj nas: ''Mi smo za vas Sloboda''SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nek sam i ovo dozivio, da se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda vise nabusila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na derbiju Manijaci i Horde zajedno: "Slo, Slo, Sloboda - na ku.rac nas nabola !"![]()

Cekam jucer kada cete i nama skandirati kao igracima krupe ali sa juga tajac.PipiDugaCarapa je napisao/la:Hajde ne seri, vas natrpaše do kraja, mi smo dobro i prošli.Rinuka je napisao/la:Svadjaju se Pitar i gurbet ciji tim je bolji..Ka'e njemu ovaj nas: ''Mi smo za vas Sloboda''SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nek sam i ovo dozivio, da se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda vise nabusila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na derbiju Manijaci i Horde zajedno: "Slo, Slo, Sloboda - na ku.rac nas nabola !"![]()

Odlicna sezona za nas,samo da ne bude evropa pa pad forme u prvenstvu yebes to

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ima još 90 min.
Da ne bude u srijedu: ko Želji puši racku?
...niko niko samo sloboda ,samo sloboda...
Željezničar über alles!
Da ne bude u srijedu: ko Želji puši racku?
...niko niko samo sloboda ,samo sloboda...
Željezničar über alles!
Željezničar über alles!
-
- Kontakt:
solinas je napisao/la: Cekam jucer kada cete i nama skandirati kao igracima krupe ali sa juga tajac.
Odlicna sezona za nas,samo da ne bude evropa pa pad forme u prvenstvu yebes to

- Probisvjet
- Kontakt:
Dobar humor.PipiDugaCarapa je napisao/la:Hajde ne seri, vas natrpaše do kraja, mi smo dobro i prošli.Rinuka je napisao/la:Svadjaju se Pitar i gurbet ciji tim je bolji..Ka'e njemu ovaj nas: ''Mi smo za vas Sloboda''SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nek sam i ovo dozivio, da se Pitari i Manijaci svadjaju koga je Sloboda vise nabusila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Isto kao što Slobodi neće biti odblokirani računi i neće dobiti licencu. Prijatelju ti si izgleda patološki lažov.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.