FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 14 apr 2016, 16:15

Račun konačno odblokiran. Titulaaaaaaaa ale aleeeeeee...
Ajmooooooo, poludite saaad :njanjanja:

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 14 apr 2016, 16:17

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jake pjesme, treba pjevati !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

treca i peta najjace! :clap:
A sad adio...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2016, 16:23

Prolazim kraj stupina,kad u Parisu sjedi Husic sa igracima,bilo je njih 6-7.. kako se osjeti pozitivna atmosfera medju njima :thumbup:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 14 apr 2016, 16:31

Znaci utakmica definitivno u nedelju u 15:30, dolazi nam Jakupovic suditi...Hvala bogu pa makar najavljuju suncano vrijeme za nedelju

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 apr 2016, 16:33

Pozitiva je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jake pjesme, treba pjevati !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

treca i peta najjace! :clap:
Na cetvrtu posebno ponosan :angel:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 14 apr 2016, 16:33

SARS je napisao/la:Znaci utakmica definitivno u nedelju u 15:30, dolazi nam Jakupovic suditi...Hvala bogu pa makar najavljuju suncano vrijeme za nedelju
28 stepeni i suncan dan. Znaci lagano 10 hiljada! :opaopa:
A sad adio...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 apr 2016, 16:41

Neko je pisao kojim igračima prijeti suspenzija u slučaju tri žuta u kupu, ako može da ponovi :D
Brinem jer su Sarić i Ivetić požutili, i Merzić isto ali on nema dva žuta sig.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2016, 16:43

emirzlaTu je napisao/la:Ovo stvarno nema vise smisla...pod HITNO pricat sa Husrefom i igracima...nek se malo strpe na gostovanjima,dok mi ne udjemo na tribinu da ne daju golove.Mislim,treci,cetvrti gol docekamo u busu...cisti "bezobrazluk" :opaopa: :opaopa:
desit ce se nekom prevozniku,da ce se bus prevrnut...nik kriv,ni duzan imat ce stetu.... :mrgreen:

Meni je najaci ovaj jedan pise mi iz busa kad se vracalo iz Mostara..kaze javise nam gol Zeba kad kaze bus u Neretvu neprevrnu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 apr 2016, 17:06

harry_90 je napisao/la:Prolazim kraj stupina,kad u Parisu sjedi Husic sa igracima,bilo je njih 6-7.. kako se osjeti pozitivna atmosfera medju njima :thumbup:
Oni časte, od premije. :)

Coraco je napisao/la:Neko je pisao kojim igračima prijeti suspenzija u slučaju tri žuta u kupu, ako može da ponovi :D
Niko od ona 4 kojima je prijetila suspenzija nije dobio žuti. Tu su Zeba, Veselinović, Stjepanović i Kostić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 apr 2016, 17:10

wobly92 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Prolazim kraj stupina,kad u Parisu sjedi Husic sa igracima,bilo je njih 6-7.. kako se osjeti pozitivna atmosfera medju njima :thumbup:
Oni časte, od premije. :)

Coraco je napisao/la:Neko je pisao kojim igračima prijeti suspenzija u slučaju tri žuta u kupu, ako može da ponovi :D
Niko od ona 4 kojima je prijetila suspenzija nije dobio žuti. Tu su Zeba, Veselinović, Stjepanović i Kostić.
Znaci moramo se cuvati inace u prvu utakmicu finala osakaceni.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 apr 2016, 17:15

wobly92 je napisao/la:
Hvala brate :thumbup:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 apr 2016, 17:15

:D

Prvi put kad sam čula da postoji neki fudbalski klub Sloboda, bilo je u osnovnoj školi. Drug je imao crveno-crni šal na kom’ je pisalo Fukare. Nisam imala pojma šta to znači. Prirodno je negdje da navijam za moj klub, klub grada iz kojeg jesam, ali mene ništa ne veže za taj kvazi moj klub.

Gradačac je moja baza. Tamo sam odrasla, samo brojčano. U Tuzli sam sazrela. Prvi put zaspala u mračnom stanu sama. Prvi put izašla ispred doktora nauka i upisala desetku, prvi put upoznala drugaricu za zauvijek, vjerujem. Njen momak je golman Slobode. A on nije uopšte uobraženi nogomentni frajer. Sasvim je normalan i prirodan, bez obzira na svoj uspjeh. Obožavam njeno komentarisanje dok traju utakmice. Srčano navija za Slobodu, za njenog Kenu, a ni njena baza nije Tuzla.

Ono što simpatišemo, u suštini, nisu stvari, nego ljudi. Da nemam njih, vjerovatno bih na Slobodu gledala kao na bilo koji drugi klub ili ne bih? Klub ne čine boje, čine ga oni momci što ostavljaju sve na terenu. Imaju odgovornost prema navijačima! Veliki je to teret i prevelik ponos. Valja to doživjeti i umijeti.

Neosporivo, Gradačac je moja djetinja čaršija i uvijek će da bude. Tamo uvijek mogu da se ušuškam i da se sklonim od jurnjave u četiri trake, od semafora koji rade, od visokih solitera, ali komadić srca će ostati u Tuzli.

Sviđa mi se i naziv kluba. Ne znam otkud to ime i zašto, jer nisam čitala, ali bilo bi dobro je usmjerena više na neke bolje stvari, a manje na lošije. Čestitke Slobodi!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 apr 2016, 17:22

SaltCityAttack je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Ovo stvarno nema vise smisla...pod HITNO pricat sa Husrefom i igracima...nek se malo strpe na gostovanjima,dok mi ne udjemo na tribinu da ne daju golove.Mislim,treci,cetvrti gol docekamo u busu...cisti "bezobrazluk" :opaopa: :opaopa:
desit ce se nekom prevozniku,da ce se bus prevrnut...nik kriv,ni duzan imat ce stetu.... :mrgreen:

Meni je najaci ovaj jedan pise mi iz busa kad se vracalo iz Mostara..kaze javise nam gol Zeba kad kaze bus u Neretvu neprevrnu
I juce isto...kad vozac se ne zabi u shoping centar na M.D.....hehehe
Zlatan Nalić sin tuzlanski

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 apr 2016, 17:26

Coraco je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Hvala brate :thumbup:
Vidi ovo molim te, to što sam napisao to sam i saznao s drugog portala:
slika
A sad vidim ovaj tekst i Azmirov intervju od danas:
slika
Ne znam šta da ti kažem, ne vjerujem da Azmir griješi, vjerujem njemu više nego novinarima ovim. Ako sam pogriješio izvinjavam se. I opet onda ako ima suspendovanih, ne znamo ko su...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 apr 2016, 17:28

sto se tice tekme na Grbavici bio sam na sjevernoj tribini (razlog sto sam htio odgledati cijelu utakmicu), pored njihovih jalijasa i kocijasa. ono sto sam cuo je 1000 puta gore nego kod nas, mi napadamo Fazlu a tamo ima hiljadu gorih od Fazle. psovali su nam sve moguce, gadjali igrace upaljacima, privjescima za kljuceve, onom malom golmanu nema sta nisu govorili (djete je totalni profesionalac i veliki talenat)...... namjerno ne zelim da pisem sta su nam sve psovali jer bi dzaba dizao tenzije. niko od ugrozenih nije dobio zuti ali sad imamo problem jer su pored ugrozenih Kostica, Veselinovica, Zebe i Stjepanovica po drugi zuti dobili Ivetic i Saric (znaci sestorica ugrozenih) :D kako god oderali smo onu nejac na njihovom ruglu od stadiona :kafa:
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2016, 17:30

Zoom088 je napisao/la:Deblokada šerif mubarek olsun, Tuzlaci!
I samo da pozdravim @Probisvjeta. Sanjao sam sinoc da pijemo pivu na stadionu Dinama u Zagrebu :D.
Cudan san jbt, nit' ja pijem pivu nit' sam ikad bio na Maksimiru, a povrh svega nemam pojma ko je @Probisvjet hahahaha.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hvala brate :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 14 apr 2016, 17:31

u pola 8 se igra uzvrat :o :opaopa:
pun Tušanj :salut:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 apr 2016, 17:31

Veliki derbi sa starim rivalom iz prijestolnice igrat će se sa početkom od 19:30 sati, te će napokon domaća publika jedno izdanje našeg tima moći gledati pod svjetlima tušanjskih reflektora.

De da mi osiguramo finale kako smo i navikli po danu, pa poslije pali svijetla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2016, 17:37

Sariel je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dupla kruna, dupla kruna, smijesni su nam svi, svjesni nisu da su **** ... :tokralju: :tokralju: Kaze cilj ove godine je opstanak, KOGA LAZE UPRAVA :urnebes:
[youtube][/youtube]
ova je najmocnija
ko kec na desetku i sa najvise smisla...
Pjevalo se nekad i pjevat ce se i u narednim kolima ponovo.. mozda samo moze se i promjenit "Vratili se vrati li seee, vratili se miiii, majke amo vam., majke smo vamm , svima ****"
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 apr 2016, 17:40

wobly92 je napisao/la:Vidi ovo molim te, to što sam napisao to sam i saznao s drugog portala:
slika
A sad vidim ovaj tekst i Azmirov intervju od danas:
slika
Ne znam šta da ti kažem, ne vjerujem da Azmir griješi, vjerujem njemu više nego novinarima ovim. Ako sam pogriješio izvinjavam se. I opet onda ako ima suspendovanih, ne znamo ko su...
Hmm zanimljivo. Ipak više vjerujem da nemamo suspendovanih jer bi i Husref sigurno to spomenuo poslije utakmice sa Želj.

Sad nam je praktično cijeli tim ugrožen kartonima hahah, al da mi prvo riješimo Široki pa ćemo brinut za kup.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.