FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 14 apr 2016, 18:14

Evander je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Sto ne znaci da nece...
Kasno Marko na Kosovo stize....

Ova uprava sigurno vise nikog nece dovoditi :kafa:
Haha... :kafa:
F.K.SARAJEVO

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 apr 2016, 18:21

pitic je napisao/la:Ah, što Karačić i igrači Viteza svjesno prebacuju pritisak na nas. Mora Sarajevo pobjediti radi forme, veličine kluba, evrope i čega već ne. Medije dobro iskoristili, a dati će od sebe 200% samo da ga šuknu prvaku pa tek onda da opstanu. Hebem ti seljačku politiku.

Hurta ne obazri se na seljačku politiku koja stiže iz Viteza i po 3 boda u Vitez.
Ma nemaju šta prebacivat, nek izjavljuju šta hoće, izjave ne utiču na pritisak, ne daje nikakvu prednost, ne slabi protivnika, glupost čista.
Sami sebi su stvorili pritisak svi u klubu zbog mnogih grešaka i propusta i što su doveli se u situaciju da se grčevito bore za evropu.

Poražavajuća je činjanica da su rezultati bili bolji za vrijeme "viršli" i sada kada je sponzor TA, kada je račun odblokiran, i kada je napravljen višemilionski transfer.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 apr 2016, 18:34

Ja samo nezzz na osnovu cega pojedinci su sigurni u odlazak ove uprave,jer sve vodi u drugom nekom smjeru al eto,dok im ledja ne vidis nemoj biti siguran :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 apr 2016, 18:36

RedEvil je napisao/la:Ja samo nezzz na osnovu cega pojedinci su sigurni u odlazak ove uprave,jer sve vodi u drugom nekom smjeru al eto,dok im ledja ne vidis nemoj biti siguran :salut: :thumbup:
Jel se ode na kosevo nekad ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 apr 2016, 18:38

FrancescoTotti je napisao/la:Kako je bahat ovaj molotovljev ...
Bahatio se ovako i Virtualu jednom, pa mu onaj ponudio broj na pp, a ovaj bahati se u misiju rupicu se zavukao. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 apr 2016, 18:38

FrancescoTotti je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ja samo nezzz na osnovu cega pojedinci su sigurni u odlazak ove uprave,jer sve vodi u drugom nekom smjeru al eto,dok im ledja ne vidis nemoj biti siguran :salut: :thumbup:
Pasa moj,a skontaj se koliko to pije vode u ovim okolnostima,ako amidja aminuje,malo :?: :thumbup:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 apr 2016, 18:41

RedEvil je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Pasa moj,a skontaj se koliko to pije vode u ovim okolnostima,ako amidja aminuje,malo :?: :thumbup:
Pasa, ako istok poludi i amidza ce da bjezi odavdje glavom bez obzira :!:

Ja znam da je dino sam rekao da ako dodje dan kad ga navijaci budu tjerali, da ce sam otici. Evo doslo je to vrijeme, a dal ce sam otici, ili ce cekati da se neko vece sranje desi na njemu je.

@joker ma smijesan mi je lik.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 apr 2016, 18:45

@totti
Ma libo amidju,nije ovdje i ne mora nikad ni doci :?:
I ja sam za smjenu al u ovom slucaju samo Dine,pogubio se ocigledno,sto se tice Kusturice ja ganje ne bih dirao :salut: :thumbup:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 apr 2016, 18:47

Ako Okica prodaju bolje da ne dolaze na stadion pala bi mrtva glava .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 14 apr 2016, 18:50

RedEvil je napisao/la:@totti
I ja sam za smjenu al u ovom slucaju samo Dine,pogubio se ocigledno,sto se tice Kusturice ja ganje ne bih dirao :salut: :thumbup:
SVI!!! Pogotovo kusturica i kantardzic!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 apr 2016, 18:51

Besic je napisao/la:Dok mi ovdje raspravljamo Sevko Okic je idalje na platnom spisku FK Sarajevo.
života ti neka ga, dok prodamo Dulju i dovedemo novo krilo pa onda....nije Almir Ajanović :lol: :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 apr 2016, 18:52

joker90 je napisao/la:
Bahatio se ovako i Virtualu jednom, pa mu onaj ponudio broj na pp, a ovaj bahati se u misiju rupicu se zavukao. :kafa:
Klasični bot. Taman se riješili onog Zukanovića, ovaj iako "stari forumaš" se upali i zauze njegovo mjesto. :kafa:
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 apr 2016, 18:55

pasica je napisao/la:
Boli Kantardžića racku očito da nema straha sat prije tekme se šeta oko stadiona sa dva havera.
SRETAN BROJ - 1725

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 apr 2016, 18:58

pasica je napisao/la:
Ma nama je sad najlakse promijeniti upravu,sad ce biti bitke za mjesto u upravi nije kao nekad kad ih nisi mogao s puskom natjerat,zato mislim da nije pametno mijenjati sve,dino i eventualno jos neko,ko je bio odg.za tu sportsku stranu,a nemam nista protiv i cjelokupne smjene ako ce nam to donijeti bolje sutra,moje misljenje :salut: :thumbup:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 apr 2016, 19:00

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 apr 2016, 19:10

Besic je napisao/la:slika
Okic Šele naš je Pele!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 apr 2016, 19:11

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Klasični bot. Taman se riješili onog Zukanovića, ovaj iako "stari forumaš" se upali i zauze njegovo mjesto. :kafa:
ako je iko na ovoj temi bot, petljanac, miš, trol, to ste vas dvojica joker i pitarbordo. Tema nisam ja i nije vam ovo chat tema
već tema FKS. To što vas dvojica šljaštite 24 sata i ne znate šta da radite u vašem džiberskom životu nije naš problem i razlog
da ovu temu privatizujete... eno vam toksikomanije pa se liječite, nije sramota. Uhvatio sam vas u laži iks puta i sugerisao vam
zbog toga, međutim vi se ko zadnje hinje povučete na neko vrijeme pa se ponovo pojavite, džiberi.
F.K.SARAJEVO

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 apr 2016, 19:14

Broj 9 zamrznut i napravit deklaraciju da samo Šeletov potomak može nositi taj broj i taj isti mora dobiti dozivotni ugovor sa FKS.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 apr 2016, 19:21

molotovljev je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
ako je iko na ovoj temi bot, petljanac, miš, trol, to ste vas dvojica joker i pitarbordo. Tema nisam ja i nije vam ovo chat tema
već tema FKS. To što vas dvojica šljaštite 24 sata i ne znate šta da radite u vašem džiberskom životu nije naš problem i razlog
da ovu temu privatizujete... eno vam toksikomanije pa se liječite, nije sramota. Uhvatio sam vas u laži iks puta i sugerisao vam
zbog toga, međutim vi se ko zadnje hinje povučete na neko vrijeme pa se ponovo pojavite, džiberi.
Nije ni @SiouxLukavac naslov ove teme pa ti opet pišeš direktno o njemu kad god imaš priliku. Tj. kad god se on javi. A prozivaš ostale kada oni to tebi rade. Prestani biti Zukanović, molim te. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 apr 2016, 19:26

Benko na klupu Okic In

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Fouzi1, nedimmmm1337, teamnorth1989 i 70 gostiju.