Haha...Evander je napisao/la:Kasno Marko na Kosovo stize....molotovljev je napisao/la:Sto ne znaci da nece...
Ova uprava sigurno vise nikog nece dovoditi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
F.K.SARAJEVO
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma nemaju šta prebacivat, nek izjavljuju šta hoće, izjave ne utiču na pritisak, ne daje nikakvu prednost, ne slabi protivnika, glupost čista.pitic je napisao/la:Ah, što Karačić i igrači Viteza svjesno prebacuju pritisak na nas. Mora Sarajevo pobjediti radi forme, veličine kluba, evrope i čega već ne. Medije dobro iskoristili, a dati će od sebe 200% samo da ga šuknu prvaku pa tek onda da opstanu. Hebem ti seljačku politiku.
Hurta ne obazri se na seljačku politiku koja stiže iz Viteza i po 3 boda u Vitez.
Sami sebi su stvorili pritisak svi u klubu zbog mnogih grešaka i propusta i što su doveli se u situaciju da se grčevito bore za evropu.
Poražavajuća je činjanica da su rezultati bili bolji za vrijeme "viršli" i sada kada je sponzor TA, kada je račun odblokiran, i kada je napravljen višemilionski transfer.
Ja samo nezzz na osnovu cega pojedinci su sigurni u odlazak ove uprave,jer sve vodi u drugom nekom smjeru al eto,dok im ledja ne vidis nemoj biti siguran

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel se ode na kosevo nekad ?RedEvil je napisao/la:Ja samo nezzz na osnovu cega pojedinci su sigurni u odlazak ove uprave,jer sve vodi u drugom nekom smjeru al eto,dok im ledja ne vidis nemoj biti siguran![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bahatio se ovako i Virtualu jednom, pa mu onaj ponudio broj na pp, a ovaj bahati se u misiju rupicu se zavukao.FrancescoTotti je napisao/la:Kako je bahat ovaj molotovljev ...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pasa moj,a skontaj se koliko to pije vode u ovim okolnostima,ako amidja aminuje,maloFrancescoTotti je napisao/la:Jel se ode na kosevo nekad ?RedEvil je napisao/la:Ja samo nezzz na osnovu cega pojedinci su sigurni u odlazak ove uprave,jer sve vodi u drugom nekom smjeru al eto,dok im ledja ne vidis nemoj biti siguran![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pasa, ako istok poludi i amidza ce da bjezi odavdje glavom bez obziraRedEvil je napisao/la:Pasa moj,a skontaj se koliko to pije vode u ovim okolnostima,ako amidja aminuje,maloFrancescoTotti je napisao/la:Jel se ode na kosevo nekad ?RedEvil je napisao/la:Ja samo nezzz na osnovu cega pojedinci su sigurni u odlazak ove uprave,jer sve vodi u drugom nekom smjeru al eto,dok im ledja ne vidis nemoj biti siguran![]()
![]()
Ja znam da je dino sam rekao da ako dodje dan kad ga navijaci budu tjerali, da ce sam otici. Evo doslo je to vrijeme, a dal ce sam otici, ili ce cekati da se neko vece sranje desi na njemu je.
@joker ma smijesan mi je lik.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
@totti
Ma libo amidju,nije ovdje i ne mora nikad ni doci
I ja sam za smjenu al u ovom slucaju samo Dine,pogubio se ocigledno,sto se tice Kusturice ja ganje ne bih dirao

Ma libo amidju,nije ovdje i ne mora nikad ni doci
I ja sam za smjenu al u ovom slucaju samo Dine,pogubio se ocigledno,sto se tice Kusturice ja ganje ne bih dirao
Ako Okica prodaju bolje da ne dolaze na stadion pala bi mrtva glava .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
SVI!!! Pogotovo kusturica i kantardzic!RedEvil je napisao/la:@totti
Ma libo amidju,nije ovdje i ne mora nikad ni doci![]()
I ja sam za smjenu al u ovom slucaju samo Dine,pogubio se ocigledno,sto se tice Kusturice ja ganje ne bih dirao![]()
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
života ti neka ga, dok prodamo Dulju i dovedemo novo krilo pa onda....nije Almir AjanovićBesic je napisao/la:Dok mi ovdje raspravljamo Sevko Okic je idalje na platnom spisku FK Sarajevo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Klasični bot. Taman se riješili onog Zukanovića, ovaj iako "stari forumaš" se upali i zauze njegovo mjesto.joker90 je napisao/la:Bahatio se ovako i Virtualu jednom, pa mu onaj ponudio broj na pp, a ovaj bahati se u misiju rupicu se zavukao.FrancescoTotti je napisao/la:Kako je bahat ovaj molotovljev ...
Samo Saraj'vo.
Boli Kantardžića racku očito da nema straha sat prije tekme se šeta oko stadiona sa dva havera.pasica je napisao/la:SVI!!! Pogotovo kusturica i kantardzic!RedEvil je napisao/la:@totti
I ja sam za smjenu al u ovom slucaju samo Dine,pogubio se ocigledno,sto se tice Kusturice ja ganje ne bih dirao![]()
SRETAN BROJ - 1725
Ma nama je sad najlakse promijeniti upravu,sad ce biti bitke za mjesto u upravi nije kao nekad kad ih nisi mogao s puskom natjerat,zato mislim da nije pametno mijenjati sve,dino i eventualno jos neko,ko je bio odg.za tu sportsku stranu,a nemam nista protiv i cjelokupne smjene ako ce nam to donijeti bolje sutra,moje misljenjepasica je napisao/la:SVI!!! Pogotovo kusturica i kantardzic!RedEvil je napisao/la:@totti
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- ElCartel11
- Kontakt:
Okic Šele naš je Pele!Besic je napisao/la:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- molotovljev
ako je iko na ovoj temi bot, petljanac, miš, trol, to ste vas dvojica joker i pitarbordo. Tema nisam ja i nije vam ovo chat temaPitarBordo je napisao/la:Klasični bot. Taman se riješili onog Zukanovića, ovaj iako "stari forumaš" se upali i zauze njegovo mjesto.joker90 je napisao/la:Bahatio se ovako i Virtualu jednom, pa mu onaj ponudio broj na pp, a ovaj bahati se u misiju rupicu se zavukao.FrancescoTotti je napisao/la:Kako je bahat ovaj molotovljev ...
već tema FKS. To što vas dvojica šljaštite 24 sata i ne znate šta da radite u vašem džiberskom životu nije naš problem i razlog
da ovu temu privatizujete... eno vam toksikomanije pa se liječite, nije sramota. Uhvatio sam vas u laži iks puta i sugerisao vam
zbog toga, međutim vi se ko zadnje hinje povučete na neko vrijeme pa se ponovo pojavite, džiberi.
F.K.SARAJEVO
Broj 9 zamrznut i napravit deklaraciju da samo Šeletov potomak može nositi taj broj i taj isti mora dobiti dozivotni ugovor sa FKS.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije ni @SiouxLukavac naslov ove teme pa ti opet pišeš direktno o njemu kad god imaš priliku. Tj. kad god se on javi. A prozivaš ostale kada oni to tebi rade. Prestani biti Zukanović, molim te.molotovljev je napisao/la:ako je iko na ovoj temi bot, petljanac, miš, trol, to ste vas dvojica joker i pitarbordo. Tema nisam ja i nije vam ovo chat temaPitarBordo je napisao/la:Klasični bot. Taman se riješili onog Zukanovića, ovaj iako "stari forumaš" se upali i zauze njegovo mjesto.joker90 je napisao/la:
Bahatio se ovako i Virtualu jednom, pa mu onaj ponudio broj na pp, a ovaj bahati se u misiju rupicu se zavukao.
već tema FKS. To što vas dvojica šljaštite 24 sata i ne znate šta da radite u vašem džiberskom životu nije naš problem i razlog
da ovu temu privatizujete... eno vam toksikomanije pa se liječite, nije sramota. Uhvatio sam vas u laži iks puta i sugerisao vam
zbog toga, međutim vi se ko zadnje hinje povučete na neko vrijeme pa se ponovo pojavite, džiberi.
Samo Saraj'vo.
Benko na klupu Okic In
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Fouzi1, nedimmmm1337, teamnorth1989 i 70 gostiju.