BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ako nastavi sa ovakvom igrom, jedan je od favorita, sasvim sigurno
Slazem se... Nista ostaje nam da cekamo narednu sedmicu aj sam tolko nabrijan da bi najradje zaspao i usto u ponedeljak XD
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Isti sam, jedva čekam sljedeći meč.grgr je napisao/la:Slazem se... Nista ostaje nam da cekamo narednu sedmicu aj sam tolko nabrijan da bi najradje zaspao i usto u ponedeljak XD
Mora ovako nastavit, mislim da je vidio kako mora igrati i da može svakog pobjedit samo ako igra sa 100% svojih mogućnosti. Sad ne smije posustat jer inače kao da i nije ništa napravio na ovim turnirima. Samo jako.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moras Damire sljedeci turnir potvrditi ko kad uradis brejk. Inace nista ti se nece vaziti

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hvala lijepo.Virtu4l je napisao/la:BukureštBosnianKingdom je napisao/la:Moze i neko postaviti koji ce igraci biti u Bukurestu,a koji u Barci ?
Barcelona
Sabrine mi moje!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Highlights današnjeg meča
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Brkic u polufinalu , osvijio 10 bodova
- akisarajevo92
- Kontakt:
Damirova izjava poslije meca:
nema izgovora DamkeVidio je da ga imam i zatražio je pauzu, vjerovatno kako bi me izbacio iz kolosjeka. Uspio je u tome i napravio sam nekoliko loših poteza nakon toga
Don't believe the hype.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Sport Klub prenosi Barcelonu. Za Arenu nisam siguran da prenosi Bukurešt.Liverpool. YNWA je napisao/la:da li će Arena ili SK prenositi turnir u Bukureštu?
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tennis_ ... lificationPerryFred je napisao/la:
Ovdje mozete viditi koji igraci nemaju pravo nastupa i zbog kojeg razloga.
Ja otišao u školu , sve se raspalo. Ima li negdje prenos meča ili makar samo zadnji dio 3. seta 
"We need to suffer. And we need to fight."
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
E svala cast za ove podatke.Galion je napisao/la:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tennis_ ... lificationPerryFred je napisao/la:
Ovdje mozete viditi koji igraci nemaju pravo nastupa i zbog kojeg razloga.
BosnaE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je ovo prva ch titula za Damira, sad sam malo pogledao taj meč i koja razlika u igri.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- provokatorII
- Kontakt:
Ruku na srce, bio je odlican. Cak mislim da je igracki jaci od crnogorca, ali mu fali taj prvi servis. Ne znam koliko je to moguce unaprijediti, ali ako uspije, ne sumnjam da moze medju 20 iduce godine u ovo vrijeme.
Nije sto je nas, ali ima nesto netipicno bosansko u sebi, i to je dobro. Ima ono da se ne zadovoljava malim stvarima.
Nije sto je nas, ali ima nesto netipicno bosansko u sebi, i to je dobro. Ima ono da se ne zadovoljava malim stvarima.
“Na kraju, moram pomenuti publiku koja me je oduševila. Bili su na mojoj strani tokom cijelog meča i davali mi snagu. Osjećao sam se jako lijepo i umalo nisam zaplakao po izlasku s terena nakon ovacija. Velika je stvar što sam u tako kratkom roku uspio pobjedama natjerati navijače da me bodre i to mi je, uz pobjede koje sam ostvario, velika satisfakcija na velikim turnirima.”
"We need to suffer. And we need to fight."
Pa bolji je u razmjenama od njega jer mu je tu prednost sto je nizi. Isto kao sto mu je to mana kod servisa, ali svakako da mora bolje od ovoga da servira.provokatorII je napisao/la:Ruku na srce, bio je odlican. Cak mislim da je igracki jaci od crnogorca, ali mu fali taj prvi servis. Ne znam koliko je to moguce unaprijediti, ali ako uspije, ne sumnjam da moze medju 20 iduce godine u ovo vrijeme.
A i Raonic nije klasicno drvo kao Karlovic ili Isner. Solidno se krece obzirom na gradju. Zato je top8 teniser trenutno rekao bih.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma on je svakako popravio servis u odnosu na prošlu godinu u ovo vrijeme recimo, odavno se ne sjećam da je imao ovakav procenat ubačenog prvog servisa a i moglo se vidjeti u zadnje vrijeme da ima dosta različitih načina na koje servira. Danas recimo često zna i spucati as što je prije bila misaona imenica za njega.
Također ne pamtim kada je napravio duplu servis grešku a i to je nerijetko radio prije.
Kada bi još dodatno ubrzao servis, barem još malo, to bi bilo odlično.
Također ne pamtim kada je napravio duplu servis grešku a i to je nerijetko radio prije.
Kada bi još dodatno ubrzao servis, barem još malo, to bi bilo odlično.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel se mec zavrsio Damirovom greskom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.