Mesanovic,Bilbija,Nikolic,Acimovic nebi taj Jovic bio ni na klupi!miki651 je napisao/la:zašto provokacija..I ja mislim da ste ga ranije kaparisali i sve ok.toni1996 je napisao/la:Nebih zelio da ovu shvatie kao provokaciju. Ali jedan je momak rekao na nasem podforumu za vrjeme zimskog prjelaznog roka da je nas Jovic. Postojala je mogucnost da ga tad dovemo il na ljeto da je nas 100%. Sto se tice kvalitete igraca sigurno da bi bio pojacanje i vama i nama. Sto se tice Crnova eto vam ga na ljeto cini mi se raskidamo ugovor.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
GradKamena
- Kontakt:
Ja sto sam cuo od covjeka iz kluba da.cemo.dobit na kraju sezone novog sponzora drama jakog,i da cemo se pojacat bruka dobro,pogotovo ako uzmemo titulu.
Sto se tice igraca vjerujem da ce bit i odlazaka Vucina,Kreso,Stevo,Blaic, Lastro, i vjerujem za dobre pare da ce otic Karacic,iGraovac !
Sto se tice igraca vjerujem da ce bit i odlazaka Vucina,Kreso,Stevo,Blaic, Lastro, i vjerujem za dobre pare da ce otic Karacic,iGraovac !
Šta će nam Crnov. Otpadak neka se snalazi, ko ga J**+ 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- hskzmostar
- Kontakt:
A odakle se pojacat?tko ce doci igrat u ovoj ligi?mozes kao sarajevo dovest debelog Benku koji je kao svinja bolji nego svi napadaci u BiH ligi ,sponzor je vec dosao u vidu PPD koje je trenutno najjaci sponzor sa HZHB!GradKamena je napisao/la:Ja sto sam cuo od covjeka iz kluba da.cemo.dobit na kraju sezone novog sponzora drama jakog,i da cemo se pojacat bruka dobro,pogotovo ako uzmemo titulu.
-
silvestar1
- Kontakt:
Molio bih pojedine forumase da prestanu prenosit informacije s pravog foruma HSK Zrinjski.HVALA!!
-
PiazzaGrande
Dobro za Vučinu i Krešu, godine čine svoje,oni su veterani,moramo im napraviti dobar ispraćaj,zaslužili su momci...Stevo će 100% tražiti angažman negdje,ovdje ga nema ni na mapi,Zlatiću ističe ugovor,on je već prekrižen čini mi se, ne vidim zašto bi se rješili Blaića i Laštre,iako i prvom ističe ugovor na kraju sezone, isto kao i Petraku kojeg bi također zadržao ako je moguće...Karačić i Graovac najvjerojatnije idu, kao i Zakarić...GradKamena je napisao/la:Ja sto sam cuo od covjeka iz kluba da.cemo.dobit na kraju sezone novog sponzora drama jakog,i da cemo se pojacat bruka dobro,pogotovo ako uzmemo titulu.
Koga dovesti?
Volim te bola'!
Kako sam cuo i Lastri istice ugovor, a ni on, ni Petrak, ni Blaic nisu produzili.. Jos ako ode i Zakaric previse je to rotacija, opet cemo u Europu uci sa 5 novih igraca..Dok se poslozi ekipa, bojim se da nam se opet ne dogodi neki Širak.. Treba produzit sa Petrakom i Lastorom (posebno ako ode Graovac).. pokusat zadrzati Zakarica, on je klasa za ovu ligu, tesko cemo nac kvalitetnije krilo od njega.. Tirica na gol ako ode Karacic.. Vidim neki spominju crnova, pa sramota bila kad bi njega vratili, on i Zrinjski vise ne idu u istu recenicu..PiazzaGrande je napisao/la:Dobro za Vučinu i Krešu, godine čine svoje,oni su veterani,moramo im napraviti dobar ispraćaj,zaslužili su momci...Stevo će 100% tražiti angažman negdje,ovdje ga nema ni na mapi,Zlatiću ističe ugovor,on je već prekrižen čini mi se, ne vidim zašto bi se rješili Blaića i Laštre,iako i prvom ističe ugovor na kraju sezone, isto kao i Petraku kojeg bi također zadržao ako je moguće...Karačić i Graovac najvjerojatnije idu, kao i Zakarić...GradKamena je napisao/la:Ja sto sam cuo od covjeka iz kluba da.cemo.dobit na kraju sezone novog sponzora drama jakog,i da cemo se pojacat bruka dobro,pogotovo ako uzmemo titulu.
Koga dovesti?
HŠKZ!
-
PiazzaGrande
Nogometaši talijanskog kluba FC Bari 1908, trećeplasirane momčadi Serije B, doputovali su jučer u jednodnevni posjet Međugorju, a nakon što su sletjeli na mostarsku Zračnu luku prvo su posjetili stadion HŠK Zrinjski, gdje su čelnici lidera BH Telecom Premijer lige razmijenili prigodne darove s predsjednikom talijanskog kluba Gianlucom Paparestom i gradonačelnikom Barija Antonijom Decarom...Oba kluba izrazila su želju da u skorije vrijeme odigraju prijateljski susret...Super
Stjepan Radeljić, štoper Zrinjskog, prihvatio je poziv HNS-a da nastupa za U-19 reprezentaciju Hrvatske...Čestitke i sretno
Stjepan Radeljić, štoper Zrinjskog, prihvatio je poziv HNS-a da nastupa za U-19 reprezentaciju Hrvatske...Čestitke i sretno
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Kako @silvestar1 zamoli pojedine forumase da ne prenose informacije sa pravog foruma HSK Zrinjski, skoro da ovdje niko nista i ne pise.... 
Volim te bola'!
Kad se bude imalo sta komentarisati i pisati , pisat cemo.
Cestitke Radeljicu mladjem na pozivu u male vatrene.
Cestitke Radeljicu mladjem na pozivu u male vatrene.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- gloryhunter
- Kontakt:
Koliki je godišnji proračun Zrinjskog?, znači ne samo plaće nego funkcioniranje cijelog kluba, u HNL-u se objavljuju izvješća svake sezone, po zapadnim ligama također...
Mislim da ukoliko se uzmu 3 boda u Bijeljini Zrinjski će bit prvak, po meni važnija utakmice nego zadnja sa Slobodom, jer ta utakmica može bit revijalna ako sve bude gotovo do tad...
Mislim da ukoliko se uzmu 3 boda u Bijeljini Zrinjski će bit prvak, po meni važnija utakmice nego zadnja sa Slobodom, jer ta utakmica može bit revijalna ako sve bude gotovo do tad...
-
GradKamena1
- Kontakt:
Mislim da je godisnji proracun od 2 do 2.5 mil. maraka.gloryhunter je napisao/la:Koliki je godišnji proračun Zrinjskog?, znači ne samo plaće nego funkcioniranje cijelog kluba, u HNL-u se objavljuju izvješća svake sezone, po zapadnim ligama također...
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Mislim da do sada nije bio veci od 1,5 miliona ali sa tendencijom rasta.Uskoro bismo trebali preci 2 miliona ako uprava nastavi s ovakvim angazmanom a ja se nadam vec ove godine.GradKamena1 je napisao/la:Mislim da je godisnji proracun od 2 do 2.5 mil. maraka.gloryhunter je napisao/la:Koliki je godišnji proračun Zrinjskog?, znači ne samo plaće nego funkcioniranje cijelog kluba, u HNL-u se objavljuju izvješća svake sezone, po zapadnim ligama također...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Ako Zeljo prikaze ovaku igru protiv nas ne gine im tri komada!
Ako trazite pojacanja iz PL,preporucujem vam "malog"Livancica iz Viteza.Imat cete priliku vidjeti ga u Mostaru kad vam budemo gostovali.Mlad(20 god.),brz,tehnicar,ne pusi,ne pije i svake nedjelje na misi...znaci ne moze bit bolji.Od bh klubova samo prelazak u Zrinjski dolazi u obzir 
Godine prolaze jubav ostaje...
- primasquadra
- Kontakt:
i ja bi volio njega vidjeti u nas .. desni bek je on ?white1950 je napisao/la:Ako trazite pojacanja iz PL,preporucujem vam "malog"Livancica iz Viteza.Imat cete priliku vidjeti ga u Mostaru kad vam budemo gostovali.Mlad(20 god.),brz,tehnicar,ne pusi,ne pije i svake nedjelje na misi...znaci ne moze bit bolji.Od bh klubova samo prelazak u Zrinjski dolazi u obzir
mara1905 je napisao/la:
ovo nema nigdje![]()
![]()
Ili ja nemam smisla za humor ili nisam u toku!?Ne kontam.....
Interne fore,ko zna znaALOBOLA je napisao/la:Ili ja nemam smisla za humor ili nisam u toku!?Ne kontam.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.