Gledam Liverpool-Dortmund strasna atmosfera kad su svi ustali i pjevali You'll never walk aloneGorki je napisao/la:Nešto na ovaj fazonpinoglavi je napisao/la:Nadam se da cemo iz ove euforije izroditi neku gotivnu pjesmu (studijsku) da je citav stadion pjeva prije svake utakmice.
[youtube][/youtube]
i onda ovako![]()
[youtube][/youtube]
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la: Gledam Liverpool-Dortmund strasna atmosfera kad su svi ustali i pjevali You'll never walk aloneI na Grbavici bude strasno kad cijeli stadion od Tife pjesmu pjeva. Valjda i mi nesto izmislimo jeb.emu, pogotovo pred velike utakmice osjeti se atmosfera, svi bi nesto galamili, pjevali, ali nema tog necega da pokrene cijeli stadion, a to je jedna takva pjesma
ebeš ju never volk alon,pjeva istu pjesmu par navijačkih grupa,meni bezveze.isto sad mi da pjevamo željinu ili od hajduka Dalmatinac sam
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ma i meni je to glupo, ne kazem ja da nju pjevamo, nego da nesto svoje napravimoGorki je napisao/la: ebeš ju never volk alon,pjeva istu pjesmu par navijačkih grupa,meni bezveze.isto sad mi da pjevamo željinu ili od hajduka Dalmatinac sam
Za @sloboda72!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
sloboda72, koliko si platio ovaj clanak hahah
"NE VJERUJ DANAJCU NI KAD DAROVE DONOSI"Chinaglia je napisao/la:sloboda72, koliko si platio ovaj clanak hahah
TO ONI NAS SAMO HOĆE USPAVATI.
Ja volim FK Tuzla City
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
JajashagauajbsahahauauajsbshajajahshaiajbashieejsbkalsnsieoansdjoskssbsisjaiajhdisksBsidkoslansos!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ja ne znam da li sam cuo bolju pjesmu, samo zamislit sa nekim nasim tekstom kako se ori.....pinoglavi je napisao/la:Nadam se da cemo iz ove euforije izroditi neku gotivnu pjesmu (studijsku) da je citav stadion pjeva prije svake utakmice.
[youtube][/youtube]
Zbog dva x sa borcem pobjeda protiv sirokog je pod moranjem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Znači navlači za Zrinjski,a duguje Širokom. Ili možda sad ne podnosi Široki a i Zrinjski ga više ne premira ... Trebamo se ba ostavit sudija i zavjera i nabijanja sebi kompleksa od sudija.Da su i čisti ko suza ,sudije su katastrofa generalno . I nema ekipe koja nije bar nekad bila oštećena ,neke više neke manje, neke slučajno, neke namjerno. Nas deru ko stoku ,jbm im ...sloboda72 je napisao/la:30.05.2015 -FUDBAL
Sramotno: Poslije utakmice Široki Brijeg – Zrinjski udaren sudija Jakupović!
Edin Jakupović, glavni sudija utakmice Široki Brijeg i njegov prvi asistent Goran Dujak napadnuti su u tunelu stadiona Pecara.
Nakon što je hercegovački derbi završen bez pobjednika (1:1), što je označilo da Široki Brijeg nakon deset godina neće igrati Evropu, sudije su se našle na meti nasilnika.
Prvo su pretrpili salvu uvreda sa tribina, a u tunelu je došlo i do fizičkog kontakta. Kako saznaje **** četvorica civila pojavili su se u tunelu i udarili su Jakupovića koji ima modricu preko leđa.
Pitanje je samo kako su civili, čiji identitet nije otkriven, dospjeli u prostor koji “koriste” igrači i službena lica? Srećom, Jakupović i njegovi pomoćnici prošli su bez težih povreda.
Nezvanično, Širokobriježani su ljuti na Jakupovića i njegove pomoćnike zbog toga što su dosudili jedanaesterac za Zrinjski… No, primjena sile nikako nema opravdanja, bez obzira na to šta je u pitanju!
(****/Foto:Jabuka.tv)
Kasper Schmeichel: "Još nekoliko mečeva je ostalo do kraja sezone. Naš cilj je bio opstanak u ligi, ali pogledajte, sada smo na korak do titule. Vjerujemo da možemo!"
Jos jedna od slucajnosti ...
Jos jedna od slucajnosti ...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ima nesto u tome, mnogo takvih stvari postoji u svim sferama, da ne bih povjerovao u to
vidjeti cemo, al' ako Leicester i mi osvojimo titulu, treba njih dovest' za 100-godisnjicu kluba
lijepo im predocit' sve ovo zajednicke stvari, pa neka nam dodju
vidjeti cemo, al' ako Leicester i mi osvojimo titulu, treba njih dovest' za 100-godisnjicu kluba
-
Blackmore2
- Kontakt:
de ba.... kad neko kaze "ju nevr volk aloun"..... pa to pjevaju i weshamovi navijaci.... i jos kamara grupa, cak i neki škoti....
ono sto sam danas vidio je cisti peederluk... ebem ti ovaj gej lobi se i u fudbal lagano uvlaci...
ono sto sam danas vidio je cisti peederluk... ebem ti ovaj gej lobi se i u fudbal lagano uvlaci...
Samo sto su oni svima simpaticni, daj nam neke koje niko ne moze, kao sto nas ne moguChinaglia je napisao/la:ima nesto u tome, mnogo takvih stvari postoji u svim sferama, da ne bih povjerovao u to
Chelseapinoglavi je napisao/la:Samo sto su oni svima simpaticni, daj nam neke koje niko ne moze, kao sto nas ne moguChinaglia je napisao/la:ima nesto u tome, mnogo takvih stvari postoji u svim sferama, da ne bih povjerovao u to
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Laziopinoglavi je napisao/la:Samo sto su oni svima simpaticni, daj nam neke koje niko ne moze, kao sto nas ne moguChinaglia je napisao/la:ima nesto u tome, mnogo takvih stvari postoji u svim sferama, da ne bih povjerovao u to
1 FC KolnNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Laziopinoglavi je napisao/la:Samo sto su oni svima simpaticni, daj nam neke koje niko ne moze, kao sto nas ne moguChinaglia je napisao/la:ima nesto u tome, mnogo takvih stvari postoji u svim sferama, da ne bih povjerovao u to
Dovedu oni svoju kozu mi svoju
samo Sloboda
Leeds, i njih svi mrze u Engleskoj
Vise bi volio neku lijevu ekipu iz liga petice, ali da imamo neki posebni razlog sto smo njih odabrali, nego da trazimo one najbolje pa ubodemo nekog od njih. Svejedno bi napunili stadion ko god da dodje.
Vise bi volio neku lijevu ekipu iz liga petice, ali da imamo neki posebni razlog sto smo njih odabrali, nego da trazimo one najbolje pa ubodemo nekog od njih. Svejedno bi napunili stadion ko god da dodje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.