Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hljebu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
A ovaj njemu prenio pozdrave u 23:24 a Jesic odgovorio sat ranije 
This time next year we'll be millionaires.
Pa kad je, majke ti, neko kaznjen zbog toga? Ja koliko se sjecam nije, bar Borac, a koristili smo i zvucnike, ne samo megafonevlakanje je napisao/la:... jer pratis plbh unazad 6 mjeseciPiromanBL je napisao/la:Svasta... Ja se ne sjecam da su ikad ikog kaznjavali zbog toga
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- Osttribine
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Ja se ne sjecam kad smo zadnji put pobijedili Zelju na Grbavici, a kad Sarajeva na Kosevu? A nisam siguran jesmo li ikada u jednoj sezoni pobijedili oba tima (nebitno sto je i kup i PL u pitanju).
Pipi - jbga, momcic je vjesto krao sekunde, i ja sam se smijao silnom izlezavanju, ali eto dopustilo mu se jalovom igrom Zelje. A te psovke sa tribina, davno se ja pomirio sa time, ali mi se ucinilo da pred kraj neko psuje nekom igracu mater srpsku (ili nesto srpsko), bas bih volio ponovo cuti. Jer to samo dokazuje da svi mi u nervozi svasta reknemo, bez razmisljanja, nasa posla.
Fukara oko 200, po mojoj nekoj procjeni, sto i nije lose. U finalu, ako ga budemo igrali, to mora biti daleko bolje i mocnije.
Sarajevo ste poslednji put na Kosevu pobijedili 1982. i to cini mi se 4:1, a za Zelju ne znam. Nema sta, po svemu prikazanom ove sezone ste zasluzili bar jedan trofej.
Osim ako je Borac 3, u tom slucaju Borac ne ide umjesto njega idu 6. i 9.Evolve je napisao/la::Ako osvajac kupa bude medju 3 ekipe u prvenstvu, onda ide 4 iz ligeTzXHc je napisao/la:Može li Željezničar kao 4. ići u Evropu ako bi neka od ekipa osvojila duplu krunu?
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- Probisvjet
- Kontakt:
Bio sam na toj utakmici iako je ja mislim bio i tv prijenos.Osttribine je napisao/la:Beduin je napisao/la:Ja se ne sjecam kad smo zadnji put pobijedili Zelju na Grbavici, a kad Sarajeva na Kosevu? A nisam siguran jesmo li ikada u jednoj sezoni pobijedili oba tima (nebitno sto je i kup i PL u pitanju).
Pipi - jbga, momcic je vjesto krao sekunde, i ja sam se smijao silnom izlezavanju, ali eto dopustilo mu se jalovom igrom Zelje. A te psovke sa tribina, davno se ja pomirio sa time, ali mi se ucinilo da pred kraj neko psuje nekom igracu mater srpsku (ili nesto srpsko), bas bih volio ponovo cuti. Jer to samo dokazuje da svi mi u nervozi svasta reknemo, bez razmisljanja, nasa posla.
Fukara oko 200, po mojoj nekoj procjeni, sto i nije lose. U finalu, ako ga budemo igrali, to mora biti daleko bolje i mocnije.
Sarajevo ste poslednji put na Kosevu pobijedili 1982. i to cini mi se 4:1, a za Zelju ne znam. Nema sta, po svemu prikazanom ove sezone ste zasluzili bar jedan trofej.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma ja, ko ce se zajebavati sa streamomProbisvjet je napisao/la: Bio sam na toj utakmici iako je ja mislim bio i tv prijenos.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Ma ja, ko ce se zajebavati sa streamomProbisvjet je napisao/la: Bio sam na toj utakmici iako je ja mislim bio i tv prijenos.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Bio bolji tad prenos, nego sad na BHT 
- JohnCleese
- Kontakt:
Gledam tabelu i raspored do kraja, i vidim da ce izvisiti neko od sarajevskih klubova sto se Europe tice, uzimajuci u obzir i to da cemo ih pogurati osvajanjem kupa. Derbi ce da ih ukopa. ŠB ce uzeti sve bodove poslije 25 kola jer imaju povoljan raspored, tako da ce skupiti dovoljno bodova da zavrsi na 3. ili 4. poziciji. U svakom slucaju bit ce krvi do kraja
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Probisvjet
- Kontakt:
Zeljo mora dobti kone i Zrinjski za Evropu. Mislim da to mogu.
- JohnCleese
- Kontakt:
Mogu, ali onda Sarajevu treba pobjeda na Tusnju za EvropuProbisvjet je napisao/la:Zeljo mora dobti kone i Zrinjski za Evropu. Mislim da to mogu.
Ma dogovorit' ce oni remi na derbiju onako bratski i komsijski, kao da dosad nikad nisu dogovarali rezultat na vjecitom
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno da mogu...Al valjda se i ostali nesto pitaju...Oni jos ne zavise od sebe nego moraju čekat neka poklapanja rezultata i da svaki dan oko zgrade FS oblijecu i čekaju da Sloboda ne dobije licencuProbisvjet je napisao/la:Zeljo mora dobti kone i Zrinjski za Evropu. Mislim da to mogu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Teško da će Željezničar dobit Sarajeva, mislim da svi znamo kako će se ta tekma završit.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
X ko dzamijaTzXHc je napisao/la:Teško da će Željezničar dobit Sarajeva, mislim da svi znamo kako će se ta tekma završit.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Željo pobjedom nad sarajevom prelazi na 3 poziciju a ako sloboda osvoji kup onda i 4 pozicija vodi u evropu. Zeljo sam o sebi zavisi do kraja za to 3 mjesto jer igra sa konkurentom.staragarda je napisao/la:Normalno da mogu...Al valjda se i ostali nesto pitaju...Oni jos ne zavise od sebe nego moraju čekat neka poklapanja rezultata i da svaki dan oko zgrade FS oblijecu i čekaju da Sloboda ne dobije licencuProbisvjet je napisao/la:Zeljo mora dobti kone i Zrinjski za Evropu. Mislim da to mogu.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Je li zna neko dokle je spor izmedju Davuda Zahirovica i Slobode? Cini mi se oko nekih 350.000 maraka duga se radilo. Pitam bez zajebancije i provikacije.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.