Posjeta - 24. kolo BHT premier lige BiH - očekivanja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Posjeta - 24. kolo BHT premier lige BiH - očekivanja
Polufinale posjeta:
Željezničar - Sloboda 8.500
Radnik - Široki Brijeg 600
Željezničar - Sloboda 8.500
Radnik - Široki Brijeg 600
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je jedini razlog zasto bi volio da Radnik ne igra Premijer ligu...
Skocio mi zivac kad sam vidio. Jbt, polufinale kupaAnelZ je napisao/la:Ovo je jedini razlog zasto bi volio da Radnik ne igra Premijer ligu...

Ovo je ruganje takmicenju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemaju niti ce ikada imati to nesto za fudbal, makar ne za Radnik i BiH jer oni prate Crvenu Zvezdu.Signore je napisao/la:Skocio mi zivac kad sam vidio. Jbt, polufinale kupaAnelZ je napisao/la:Ovo je jedini razlog zasto bi volio da Radnik ne igra Premijer ligu...![]()
![]()
![]()
Kladim se da bi Obarsku gledalo vise ljudi danas.
Ovo je ruganje takmicenju.
- Beduin
- Kontakt:
Ma neshvatljiva je ovolika kurcobolja u Bijeljini, sad kad klub ima sansu napraviti iskorak, gdje jaki ljudi ulazu pare. Valjda i oni na vrijeme shvate da nema fajde u ponajvecem RS gradu i pocnu ulagati pare u neki drugi klub koji to zasluzuje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Smiješno i žalosno istovremeno.Sad za vikend igraju protiv Zrinjskog gdje im je možda i posljednja prilika za Europu preko lige, a isti dan se igra i "večiti derbi"...Baš me zanima koliko će ljudi doći na utakmicu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
500-600, od toga mozda 150 Ultrasa.johnnyyK je napisao/la:Smiješno i žalosno istovremeno.Sad za vikend igraju protiv Zrinjskog gdje im je možda i posljednja prilika za Europu preko lige, a isti dan se igra i "večiti derbi"...Baš me zanima koliko će ljudi doći na utakmicu.
Koji to grad?Beduin je napisao/la:Ma neshvatljiva je ovolika kurcobolja u Bijeljini, sad kad klub ima sansu napraviti iskorak, gdje jaki ljudi ulazu pare. Valjda i oni na vrijeme shvate da nema fajde u ponajvecem RS gradu i pocnu ulagati pare u neki drugi klub koji to zasluzuje.
A stvarno je sramota, lokal patriotizam cista nula. I eto koliko je seljacki mentalitet kod njih prisutan, pa da se tako izrazim, јebala ih zvezda...
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- Beduin
- Kontakt:
Odgovor ti stoji u 1. recenici moga posta. Nisam napisao najvecem.PiromanBL je napisao/la:Koji to grad?Beduin je napisao/la:Ma neshvatljiva je ovolika kurcobolja u Bijeljini, sad kad klub ima sansu napraviti iskorak, gdje jaki ljudi ulazu pare. Valjda i oni na vrijeme shvate da nema fajde u ponajvecem RS gradu i pocnu ulagati pare u neki drugi klub koji to zasluzuje.
A stvarno je sramota, lokal patriotizam cista nula. I eto koliko je seljacki mentalitet kod njih prisutan, pa da se tako izrazim, јebala ih zvezda...

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moja greska, pogresno sam razumioBeduin je napisao/la:Odgovor ti stoji u 1. recenici moga posta. Nisam napisao najvecem.PiromanBL je napisao/la:Koji to grad?Beduin je napisao/la:Ma neshvatljiva je ovolika kurcobolja u Bijeljini, sad kad klub ima sansu napraviti iskorak, gdje jaki ljudi ulazu pare. Valjda i oni na vrijeme shvate da nema fajde u ponajvecem RS gradu i pocnu ulagati pare u neki drugi klub koji to zasluzuje.

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mnon46, nastrojeni21 i 41 gost.