Auh, sad će Spursovci ispisati jedno 15 stranica da ti objasne kako je Kawhi MVP...Jeftha je napisao/la:zaboravio si KawhijaKawhi je napisao/la: nakon Jordana, Duncana i Brona.
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Epidaurus je napisao/la:A jos je i u vise navrata u PO urinirao po izvjesnim San Antonio Spursima, ne znam jesi li cuo za ekipu, moguce da jesi. Izvjesni Greg Popovich ga smatra igracem koji mu je zadao ubjedljivo najvise problema i definitivno mu zadao najbolje poraze u karijeri (WCF 2008 zauvijek u srcu <3). Jedini pravi i dostojni rival izvjesnog Tima Duncana, isto vrijedi i odbratno. Na kraju krajeva, igrac koji je tehnickim aspektima igre i samom tom "zaokruzenoscu" igre uz Jordana dosao najblize tom prototipu "savrsenog kosarkasa". Karakter ga je limitirao da postane legitimni top 3 igrac ikad.Kawhi je napisao/la: Ne zvuči mi poznato. Jel uradio šta zanimljivo u životu poput silovanja, tjeranja najboljeg igrača iz ekipe, ili nešto treće?
Kawhi će biti nivo Barkleya, Kobea i tih drugih igrača ere.Jeftha je napisao/la:zaboravio si KawhijaKawhi je napisao/la: nakon Jordana, Duncana i Brona.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma nista protiv KawhijaHankMoody je napisao/la:Auh, sad će Spursovci ispisati jedno 15 stranica da ti objasne kako je Kawhi MVP...Jeftha je napisao/la:zaboravio si KawhijaKawhi je napisao/la: nakon Jordana, Duncana i Brona.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pa sretan rođendan klocu jedan. 
Ispravio sam ti postKawhi je napisao/la: Kawhi će biti nivo Barkleya, Duncana i tih drugih igrača ere.
Hvala.Steph je napisao/la:Pa sretan rođendan klocu jedan.
#KawhiOut
Moram učiti za parcijale.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bryant 5 ; Barkley 0, ali to je nebitno. Ono sto je bitnoKawhi je napisao/la: Kawhi će biti nivo Barkleya, Kobea i tih drugih igrača ere.
Remember, remember the 5th of November.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dosta. Ili hocete da prijevremeno ide topic pod kljuc?
Postovanje treba zaraditi.
A ne znam, tamo na temi nije niko nista napisao ima dugo vremena, a i ovdje ih rijetko ko spomene, osim naravno kad se prica da Westbrook siluje Triple Doubleove.Dex je napisao/la:
Što momak sebe laže da je jedini navijač Oklahome
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Odavno bolje stivo citao nisam...Kawhi je napisao/la:http://kosmagazin.com/souly-kobijevih-6 ... marketing/
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U paralelnom univerzumu Kobe Bryant na šalteru PIO/MIO Kalifornija jučer otkrio da mu LA Lakersi nisu uplaćivali staž. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja vala od skoro nisam procitao nista retardiranije. Tacnije od prije nekoliko dana, gdje tekst pocinje kako autor nikada nije podnosio Kobija (ili nesto u tom smislu), nakon cega ide salva bljuvotina..a inace mislim da je isti sajt.YaSSaL je napisao/la:Odavno bolje stivo citao nisam...Kawhi je napisao/la:http://kosmagazin.com/souly-kobijevih-6 ... marketing/
Edin je za takve i tata i mama.
Pojedinci uništavaju temu.. 4 stranice ničega, "moj je tata jači od tvog".
Nekima kao da nedostaje pažnje pa svako malo bacaju ni njima realne izjave kako bi istu dobili.
Nekima kao da nedostaje pažnje pa svako malo bacaju ni njima realne izjave kako bi istu dobili.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Sretan rodjendan. Nisi vise teen?Kawhi je napisao/la:Hvala.Steph je napisao/la:Pa sretan rođendan klocu jedan.![]()
#KawhiOut
Moram učiti za parcijale.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hassan Whiteside ove sezone imao najviše blokada prosječno još od 2001 godine.
Dok je Steph prvi strijelac lige koji je odigrao najmanje minuta u historiji NBA lige.
Cifre idu u spojler za one koji nisu spremni, UPOZORENJE: NISU OKRUGLE
Dok je Steph prvi strijelac lige koji je odigrao najmanje minuta u historiji NBA lige.
Cifre idu u spojler za one koji nisu spremni, UPOZORENJE: NISU OKRUGLE
GSW na sreću lagano do rekorda
Staviš Bavcica u Spurse tj sistem i imaš Kawhia
Ima ovdje svega za pročitati, Curry postavlja standarde u sutu za 3 poena,mogli bi je nazvat Curry linija
Staviš Bavcica u Spurse tj sistem i imaš Kawhia
Ima ovdje svega za pročitati, Curry postavlja standarde u sutu za 3 poena,mogli bi je nazvat Curry linija
Ali Steph nije prvi strijelac lige koliko znam 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta da ti kažem, promjeni izvore informacijatopnik1 je napisao/la:Ali Steph nije prvi strijelac lige koliko znam
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odnosno promijeni dilera 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.