FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Harisu nedostaje ta neka konstanta, nije on jos igrac za velike domete. Naivne greske pravi tamo gdje ne smije a i dalje jedino Benko pravi razliku na terenu. Mateja nisam spomenuo jer nije branio dugo ali moze i on komotno u rang sa Benkom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Joj mi smo sampioni za pronaci opravdanje nekom igracu...hase73 je napisao/la:Kad se govori o Duljinoj losoj formi treba malo pogledati i druge okolnosti. Prije svega, ko mu se nalazi iza ledja. Dulja u paru sa Almirom Bekicem - svemirski brod. U paru sa Kramarom - Katastrofa!
Na zalost, sa onom hrpom g*vana iza sebe ni Ronaldo nebi puno bolje izgledao. Odavno goreg i neupodrebljivijeg igraca nisam vidio od ovog Kramara.
Ja i dalje vjerujem da Dulja svojom fizikom, brzinom i eksplozivnoscu daleko odskace od ostatka tima i lige, pa ga kao takvog treba malo i ispostovati. Oprostiti poneku gresku.
Isto mislim i za sve nase mladje igrace sa potencijalom. Ovo se prije svega odnosi na Kadusica, koji je skrivio 4-5 golova u ovoj polusezoni ali je ocito da djete ima strasan ofanzivni potencijal. Ne postaje se igrac preko noci i na klupi.
Duljevicu nije kriv ni Kramar niti iko drugi sto ce on zavrsiti karijeru kao prosjecan igrac ove lige, nastavi li ovako.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja mogu, ali samo ako nije Šele i/ili Okić.Besic je napisao/la:Ko mi može preimenovat nick ?
Je l' stvarno niko nema informaciju šta je sa tlačiteljem mijanmarske nejači?
Samo Saraj'vo.
Nemoj bit oportunista pomenutog lika i dijela al pogodio si sta sam mislioPitarBordo je napisao/la:Ja mogu, ali samo ako nije Šele i/ili Okić.Besic je napisao/la:Ko mi može preimenovat nick ?![]()
Je l' stvarno niko nema informaciju šta je sa tlačiteljem mijanmarske nejači?
Pregledaj službenu imaju slike sto je trenirao skoro je bilo bolan i sad trenira al mozemo to nazvat treniranje u prazno.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gay
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besplatna hrana djece mi
HZ Vitez
HZ Vitez
Trenutno nemamo tog igraca koji pravi razliku, donekle Dulja ali je slab u kljucnom trenutku pasa\suta ali imamo tim, cjelinu sto je jos bolje. Ne zavisimo od necijeg individualnog kvaliteta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Lična prepucavanja ostavite za neke druge prilike.
Za rasprave o upravi, ako su konkretne imate temu.
Za rasprave koje se svode na lična vrjeđanja među forumašima bih mogao podijeliti par banova među zastupnicima oba ugla.
Za rasprave o upravi, ako su konkretne imate temu.
Za rasprave koje se svode na lična vrjeđanja među forumašima bih mogao podijeliti par banova među zastupnicima oba ugla.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da je to najzdravije rješenje.admin je napisao/la:Za rasprave koje se svode na lična vrjeđanja među forumašima bih mogao podijeliti par banova među zastupnicima oba ugla.
@Besic ja prelistao sve fotke na službenoj i nisam našao, ali dobro danas još čekam cvike pa sam braća Matić.
Kallasi je u ovoj zadnjoj utakmici baš odigrao borbeno i sigurno, meni se više sviđa nego Kadušić trenutno na toj poziciji.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:.
- PitarBordo
- Kontakt:
A daj gledaj ga iza likova se sakriva, a ja ionako zakapali me jutros zjenice mi proširili ko trg Austrije ocam. 
Samo Saraj'vo.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Hoce li nastaviti sa onim projektoom ''Bordo prica se nastavlja'' gdje je u prvoj glumio Emerson? 
Amer Dupovac!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Remember me?
E ovako cemo se sjecat tita i cezara za godinu dana !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Mi bi mogli biti dobitnici kola ako bude malo sreće...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sutrasnji kiks Slobode i Zrinjskog uduplo bi posjetu u Vitezu.

FK Sarajevo
Sloboda igra prekosutra .. Svakako, valjali bi nam njihovi kiksevi kad godLakoste je napisao/la:Sutrasnji kiks Slobode i Zrinjskog uduplo bi posjetu u Vitezu.![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: amorovski, dana/u 15 apr 2016, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Sve zavisi od toga sta je za tebe dobar rezultat u Tuzli ? (tj. da li se MI borimo za Evropu ili titulu?)DrustveniParazit je napisao/la:Mi bi mogli biti dobitnici kola ako bude malo sreće...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.