HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
I Žera je van stroja, potres mozga...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Steta ,u Bjeljini bez njega.Nadam se do Zelje da ce se vratiti jer nam je u sredini na gostovanjima dosta bitan.Eto Tomi sanse da se nametne.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Dakle Radnik,Mladost i Zeljo vani a Vitez,kone i Sloboda doma.Tesko je bilo sta prognozirat osim da se mora ici tekmu po tekmu i u zadnje kolo uci bar sa bodom vise od Slobode tako da nemamo imperativ pobjede jer ocito je da mi na svom terenu tesko igramo protiv bunkera i organizovanih ekipa.Sloboda je u kupu razbila i pitare i Zelju na gostovanjima i to je dovoljno upozorenje ali puno je ostalo do tada.....U Bijeljini sam suguran u 3 boda.Radnik imao tesku tekmu u srijedu pa mi u subotu i onda opet u srijedu idu na pecaru.Mislim da je njima prioritet kup jer su svjesni da ce tesko kroz prvenstvo izboriti europu.Daleko od toga da ce nam samo tako prepustiti bodove ali se nadam da ce odmarati neke glavne igrace i olaksati nam posao.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
po meni u zadnji 6 kola uzimate 13 bodova znaci pobjede protiv radnika,mladosti,viteza i kona (kako vi kazete) nerijeseno protiv slobode a poraz od zelje
dali ce to tako bit i dali ce vam to biti dovoljno za titulu ostaje da se vidi ,vazno je samo da fudbal/nogomet pobiedi :sretno vam
dali ce to tako bit i dali ce vam to biti dovoljno za titulu ostaje da se vidi ,vazno je samo da fudbal/nogomet pobiedi :sretno vam
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
Sutra po pobjedu u bjeljinu idemo
koreografija protiv Borca

Da,desni bek(sticajem okolnosti)ali ne ona klasicna "2".Mali je konstantno aktivan u napadu sa te pozicije.Nekada igra krilo,sto je ustvari njegova prava pozicija.Vjerujem da ce imati lijepu nogometnu karijeru,a vi mu pomozite u tomeprimasquadra je napisao/la:i ja bi volio njega vidjeti u nas .. desni bek je on ?white1950 je napisao/la:Ako trazite pojacanja iz PL,preporucujem vam "malog"Livancica iz Viteza.Imat cete priliku vidjeti ga u Mostaru kad vam budemo gostovali.Mlad(20 god.),brz,tehnicar,ne pusi,ne pije i svake nedjelje na misi...znaci ne moze bit bolji.Od bh klubova samo prelazak u Zrinjski dolazi u obzir

Godine prolaze jubav ostaje...
-
Hoćemo golove
Hoćemo pobjede
Hoćemo titulu
I ove godine...
Hoćemo pobjede
Hoćemo titulu
I ove godine...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Danas teško gostovanje u Bijeljini.Domaćini vjerojatno neće biti kompletni tako da vjerujem da možemo pobijediti.Sretno ekipi i momcima što su otišli navijat' ! 

Hoce li kakav link biti?
tooooooooooooooooooooooo
Laganini,sa pola snage...
Zaka

Zaka

- hskzmostar
- Kontakt:
Citam one tuzlake malo,majko mila jesu se ljudi umislili,jedna dobra sezona i odmah divovi,nesto kao pitari,volio bi nego ista da zadnja utakmica odlucuje radi atmosfere i pritiska na obe ekipe,ako tulzaci pobjede i osvoje cisto im od srca cestitat naravno ekipi na terenu od 11 igraca i Husrefu ali forumasi su im klauni "A" kategorije,cast izuzecima!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jel to Velež odmarao igrače za derbi

- hskzmostar
- Kontakt:
A cujem da jest...brzi je napisao/la:Jel to Velež odmarao igrače za derbi![]()

- hskzmostar
- Kontakt:
Momci jurisaju ka tituli,nadam se da je euro scena danasnjom pobjedom prakticki osigurana i da samo nekim cudom mozemo ju izgubiti,imamo prednost od 7 bodova ispred 4. mjesta koje ne vodi u europu,u igri je jos 15 bodova a mi jednostavno moramo pobjediti Vitez,Velez i Mladost da bi i matematicki osigurali europu sa tim da nasi konkurenti sve pobjede a to je nemoguce jer se neki cak i medjusobno susrecu,npr Zeljo i Sarajevo iduce kolo gdje ce Zeljo ili izgubiti borbu za euopu kroz prvenstvo ili ce Sarajevo sansu za titulu,nasom pobjedom aBd protiv Viteza ,poraz Zelje odosmo im na +10 ,ako remiziraju ond + 9 a jos 12 bodova ostaje u igri,Sarajevo ako izgubi odosmo im na + 8(naravno ako sutra pobjede) ili na +7 sto nam 4.kola prije kraja daje komotnu situaciju u odnosu na jedan sarajevski klub!
Sto se tice titule imamo pravo na jedan poraz a da Sloboda sve pobjedi do kraja a izgubi od nas 1:0 zadnju utakmicu ili dva razlike jer se gleda medjusobni dvoboj,nama bi cak odgovaralo i 2:1 jer imamo bolju gol razliku od tuzlaka!
Sve u svemu ova pobjeda nam je donijela potrebni mir pred utakmice se Vitezom i Zeljom gdje ce se vise znati za dva kola!
Sto se tice titule imamo pravo na jedan poraz a da Sloboda sve pobjedi do kraja a izgubi od nas 1:0 zadnju utakmicu ili dva razlike jer se gleda medjusobni dvoboj,nama bi cak odgovaralo i 2:1 jer imamo bolju gol razliku od tuzlaka!
Sve u svemu ova pobjeda nam je donijela potrebni mir pred utakmice se Vitezom i Zeljom gdje ce se vise znati za dva kola!
Bez lazne skromnosti rjesili smo europu a sada borba za titulu.Kolo po kolo ,tekma za tekmom, samo gledat sebe i svoje igre a ako konkurenti kiksaju jos bolje a ako ne mi ionako odlucujemo sami o sebi.
-
Zadnja utakmica će biti revijalna, tuzlaci mogu samo doći Pod BB da prisustvuju našoj proslavi titule...hskzmostar je napisao/la:Citam one tuzlake malo,majko mila jesu se ljudi umislili,jedna dobra sezona i odmah divovi,nesto kao pitari,volio bi nego ista da zadnja utakmica odlucuje radi atmosfere i pritiska na obe ekipe,ako tulzaci pobjede i osvoje cisto im od srca cestitat naravno ekipi na terenu od 11 igraca i Husrefu ali forumasi su im klauni "A" kategorije,cast izuzecima!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Prijatelju nama treba 4 boda prije zadnje utakmice da imamo vise od Slobode ,nekako mi to zvuci nerealno pogotovo ako Sloboda danas pobjedi slabog Sirokog a hoce,znaci jedino mogu kiksati iducu protiv Olimpica koji je los do bola i Sarajeva kojeg su vec nag...par puta,nekako sam misljanja da ce zadnje kolo odlucivati o prvaku drzave a to bi bilo odlicno za premijer ligu,pun stadion i atmosfera za titulu ,mozda bi to bilo i najrealnije a pobjediti ih mozemo jer su slabiji od nas !PiazzaGrande je napisao/la:Zadnja utakmica će biti revijalna, tuzlaci mogu samo doći Pod BB da prisustvuju našoj proslavi titule...hskzmostar je napisao/la:Citam one tuzlake malo,majko mila jesu se ljudi umislili,jedna dobra sezona i odmah divovi,nesto kao pitari,volio bi nego ista da zadnja utakmica odlucuje radi atmosfere i pritiska na obe ekipe,ako tulzaci pobjede i osvoje cisto im od srca cestitat naravno ekipi na terenu od 11 igraca i Husrefu ali forumasi su im klauni "A" kategorije,cast izuzecima!
-
- Kontakt:
ipak ce tekma u Mostaru biti ključna za obje ekipe,bez obzira na forumaške zelje i vi će te vidjeti najbolju ekipu koja će igrati pod BB ove sezone.E sad ko će slaviti bod ili tri ostaje da se vidi!PiazzaGrande je napisao/la:Zadnja utakmica će biti revijalna, tuzlaci mogu samo doći Pod BB da prisustvuju našoj proslavi titule...hskzmostar je napisao/la:Citam one tuzlake malo,majko mila jesu se ljudi umislili,jedna dobra sezona i odmah divovi,nesto kao pitari,volio bi nego ista da zadnja utakmica odlucuje radi atmosfere i pritiska na obe ekipe,ako tulzaci pobjede i osvoje cisto im od srca cestitat naravno ekipi na terenu od 11 igraca i Husrefu ali forumasi su im klauni "A" kategorije,cast izuzecima!
Pozz
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.