Lupam te isto Cholo Lucha.let3 je napisao/la:Ne smijem se tome, vec Servetteu, Kilmarnocku, Partizanu, Reimsu i ostalim velikanima![]()
![]()
i ono nešto našlo ismijavati protivnike Barce 1992
I da, poklonio sam slučajno Milanu jednu titulu,
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Lupam te isto Cholo Lucha.let3 je napisao/la:Ne smijem se tome, vec Servetteu, Kilmarnocku, Partizanu, Reimsu i ostalim velikanima![]()
![]()
Lupaš ti qrcu mome, ali eto nastavi me zabavljatianonymousHD je napisao/la:Lupam te isto Cholo Lucha.let3 je napisao/la:Ne smijem se tome, vec Servetteu, Kilmarnocku, Partizanu, Reimsu i ostalim velikanima![]()
![]()
anonymousHD je napisao/la:Pa eto, koliko te lupam, ti si šaltao Wikipediju da tražiš podatke.
Ušao sam ti u glavu, gotov si.
Jesam rekao da se štima?anonymousHD je napisao/la:Toliko smo sretni, toliko nam se štima da unazad 6 godina igramo jedno finale. Kakve teorije zavere.
BigBigBang je napisao/la:Nadam se da se ovaj anonimus zayebavao kad je postavljao protivnike Barcelnoe iz 1992 i posmatrao ih iz konteksta 2016-e godine. To je nesto najgluplje sto sam procitao ikad pa Sampdoria je bila strasna ekipa tih godina oni u 1992 sigurno nisu bili ni blizu lagan protivnik bez obzira sto su danas smijesni.
Zar sam tebe citirao?Lillard je napisao/la:Jesam rekao da se štima?
Napisao sam da ste sretna ekipa i to je to. Vaša nesposobnost za prolaz kad naletite na ozbiljnu momčad je druga stvar
Možda Pelle plati za stare dugove - ali ce vas yebat Cholo u finaluTrocki je napisao/la:Kako je lijepo citati misli iz paranoidnih glavica navijaca Barce. Saljite CV za Novi svjetski poredak i u njemu obavezno navedite ovih zadnjih par postova odavde.
Pellegrini dakako mora platiti za onu sramotu protiv Alcorcona.
apsolutno se slazem narocito kada su mafijasi jubeta u pitanju ,muka im ,fukaro i bogu si teska kuknjava muka im sto ih je bajern sasvim zasluzeno izbacio.madridist je napisao/la:Nego ajmo sad svo koji nisu iz tabora jednog od cetvorice polufinalista nek idu na temu "Liga prvaka tema za kompleksase" i ostavite nas legitimne da raspravljamo o tome kako i sta.
2014 godine, yebat će vas Cholo u finalu - UPSlet3 je napisao/la:Možda Pelle plati za stare dugove - ali ce vas yebat Cholo u finalumislim, i nas je neteg'o otraga, i neka je...ali ce i vas.
Dužni ste Atleticu iz 2014, mnogo toga.
Upravo tako,igramo najgoru sezonu godinama unazad,zar su svi zaboravili sta konobar uradi ..anonymousHD je napisao/la:2014 godine, yebat će vas Cholo u finalu - UPSlet3 je napisao/la:Možda Pelle plati za stare dugove - ali ce vas yebat Cholo u finalumislim, i nas je neteg'o otraga, i neka je...ali ce i vas.
Dužni ste Atleticu iz 2014, mnogo toga.
2015 godine, yebat će vas Cholo u 1/4 - UPS
2016 godine, yebat će vas Cholo u finalu - UPS?
I stvarno, ne znam na osnovu čega će taj RM biti u finalu? Pa mi smo u goroj formi od Cityja, daj bože da ne bude potop.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.