Ja se slazem da sudac nije dobar, to je bar jasno, ali nije realno reci da je ostetio samo jednu momcad.Eagles je napisao/la:Ma razumijem ja tebe brate,nisam ja nista reko o Sirokom,ali onaj sudac nije dobar majke mi!
I ja sam sinoc ove postove piso u ljutnji,znas kako je kad se necemu nadas,a na kraju nista,sinoc mi sjebana vecer pravo bila.
Evo citarat cu rijeci jednog mostarca poslije utakmice:
"Samo mi žao radi onoliko ljudi i što će sutra biti finale koje nikoga u gradu neće zanimati,a moglo je biti samo tako. Šteta i zbog ljudi koji su nakon puno vremena došli pogledati košarku i sad su se podsjetili zašto to neće opet dugo vremena, nažalost."
Eto pregledajte snimku ako imate gdje, ja sam apsolutno za, puno, puno, puno gorih stvari sam vidio.
I to boldano je upravo ono sto sam htio istaknuti, i vec istaknuh. Ja to shvacam, naravno da nije lako nimalo, ali Siroki tu nista kriv nije, a ni Zrinjskom nitko kriv nije sto je pustio zadnji napad, izasli i pokrili Siriscevica i Morbana, Smithson vidio prolaz, i iskoristio. Vi cete biti prava ekipa kroz par godina, i meni je iznimno drago da cemo imati dva jaka kluba kao i u nogometu, ali niste realni ako ocekujete jednostavno 'preskociti' jedan Široki u samo jednoj godini, neovisno u kakvom se mi stanju nalazili...