Koji ce ti od njih prihvatiti da bude back up za Bledsoa i igra nekih 15ak min maksimalno, plus i Knight i Booker nerijetko igraju playa? Plus, plate koje oni imaju, ko je spreman davati ako vec ovamo imas 2 dobra pg igraca s velikim primanjima...armin dju je napisao/la:rijesiti se Chandlera i njegovog ugovora i dovesti mladjeg solidnog centra,zahvaliti se Price-u ipak su godine svoje odradile + rijesiti se klovna Gudvina, za nekog vrhunskog pleja veterana tipa Ronda ili D-willa koji ce prvo gledati da doda pa onda na sut, jer ako budu svi zdravi plus Mirza ostane, deff ima ko da suta, a imaju i visoke pikove ove godine
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: RE: Re: Mirza Teletović
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Re: Mirza Teletović
zato su dovde i dogurali..... realno samo Knight moze na playa mada su svi combo bekovi od njih 3, jedan pravi razigravac je neophodan.
Mislim da je Mirza ove sezone odradio pravo dobar poso i izgradio reputaciju raznovrsnog kosgetera.
Tako da ovisno o njegovim ambicijama moze birati izmedju vise klubova sljedece godine. Mislim cak i da ne treba vise posebno da strahuje za minutazu. Gdje god da ode, mislim da mu je nekih 20 minuta zagarantovano, a mozda i više. Ovisice ponajvise o njegovim licnim apetitima.
Ja racunam na neki ugovor od 3-4 godine i izmedju 6 i 9 miliona po sezoni.
Ja bih volio da se vrati na istok iako se na zapadu trenutno igra atraktivnija kosarka i kosarka koja vise odgovara njegovom stilu.
Sto se sunsa tice, oni ni za 5 godina nece biti ekipa da valja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tako da ovisno o njegovim ambicijama moze birati izmedju vise klubova sljedece godine. Mislim cak i da ne treba vise posebno da strahuje za minutazu. Gdje god da ode, mislim da mu je nekih 20 minuta zagarantovano, a mozda i više. Ovisice ponajvise o njegovim licnim apetitima.
Ja racunam na neki ugovor od 3-4 godine i izmedju 6 i 9 miliona po sezoni.
Ja bih volio da se vrati na istok iako se na zapadu trenutno igra atraktivnija kosarka i kosarka koja vise odgovara njegovom stilu.
Sto se sunsa tice, oni ni za 5 godina nece biti ekipa da valja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koji klub će prihvatiti njegov ugovor ?armin dju je napisao/la:rijesiti se Chandlera i njegovog ugovora i dovesti mladjeg solidnog centra,zahvaliti se Price-u ipak su godine svoje odradile + rijesiti se klovna Gudvina, za nekog vrhunskog pleja veterana tipa Ronda ili D-willa koji ce prvo gledati da doda pa onda na sut, jer ako budu svi zdravi plus Mirza ostane, deff ima ko da suta, a imaju i visoke pikove ove godine

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Pickovat će možda Bendera... što se tiče Bogdana, kakav on i NBA :3
- akisarajevo92
- Kontakt:
gdje god Mirza ode u NBA, mora doci neki i Bogdanovic...
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bogdan je njihov čovjek od 2014.akisarajevo92 je napisao/la:gdje god Mirza ode u NBA, mora doci neki i Bogdanovic...
Obrazlozi? Bas sam radoznao haharemA1 je napisao/la:Pickovat će možda Bendera... što se tiče Bogdana, kakav on i NBA :3

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stvarno misliš da je neki indijanac poput Ronda neophodan mladoj ekipi u razvoju? Dovođenje Ronda bi se zacementiralo kao najgluplji potez ove uprave, iako je konkurencija za to mjesto paklena.armin dju je napisao/la:zato su dovde i dogurali..... realno samo Knight moze na playa mada su svi combo bekovi od njih 3, jedan pravi razigravac je neophodan.
Možda i nema nekih razigravača u ekipi trenutno, i iskreno ja bih bio najsretniji kada bi trejdali i Bledsoa i Knighta, te draftovali nekoga umjesto njih, ali rješavati ih se da bi doveo dokazanog tridesetogodišnjeg raka kojeg su povrede odavno limitirale je ravno samoubistvu.
Jedini luđak vrijedan rizika je Cousins.
A Deron je više u stadiju karijere da ide loviti prsten kao osmi igrač u kontenderu. Uostalom zar nije dovoljno što su se opekli ove godine u potrazi za lafo nekim liderom veteranom? Ti bi se riješio jednog nepotrebnog veterana i doveo drugog

Riješit se nepotrebnih igrača, Chandler svakako jedan od njih, riješit se polovnjaka poput Pricea, Budingera i sličnih, te dovesti i draftovati hrpu mladih igrača, dati franšizu Bookeru u ruke i čekati.
Iskreno ne vjerujem da će Mirza ostati u Phoenixu, sigurno će nekoliko ozbiljnih ekipa biti zainteresovano za njegove usluge, možda čak i Warriorsi.
sajo10 je napisao/la:Obrazlozi? Bas sam radoznao haharemA1 je napisao/la:Pickovat će možda Bendera... što se tiče Bogdana, kakav on i NBA :3Kad moze Mario... moze i Bogdan?
Mislim da je još uvijek rano, a bojim se da će NBA liga uvijek biti nešto gdje se neće naigrat. Iako mi je izuzetno drag

Ne bih se slozio sa tobom da je Rondo rak rana ekipe, i koliki god da je indijanac obruc je posljednje sto gleda tokom napada, i misljenja sam da bi legao ovoj ekipi Sunsa, covjek koji je tek napunio 30 nije jos veteran u smislu kakvom je Chandler sa 34, i glede dovodjenja Chandlera se zapitam u strucnost scouting ekipe, tada Jeffa Hornaceka, dovesti Chandlera koji je u napadu ovisnik o vrhunskom pleyu kojeg Sunsi nemaju, i pik igri, uz to u timu imas takodjer jos jednog limitiranog i neafirmisanog igraca Alexa Lena, nepojmljivo za mene, time neumanjujuci njegov defanzivni ucinak koji je opet sveden na miniimum u sistemu igre SunsaDonnie Darko je napisao/la:Stvarno misliš da je neki indijanac poput Ronda neophodan mladoj ekipi u razvoju? Dovođenje Ronda bi se zacementiralo kao najgluplji potez ove uprave, iako je konkurencija za to mjesto paklena.armin dju je napisao/la:zato su dovde i dogurali..... realno samo Knight moze na playa mada su svi combo bekovi od njih 3, jedan pravi razigravac je neophodan.
Možda i nema nekih razigravača u ekipi trenutno, i iskreno ja bih bio najsretniji kada bi trejdali i Bledsoa i Knighta, te draftovali nekoga umjesto njih, ali rješavati ih se da bi doveo dokazanog tridesetogodišnjeg raka kojeg su povrede odavno limitirale je ravno samoubistvu.
Jedini luđak vrijedan rizika je Cousins.
A Deron je više u stadiju karijere da ide loviti prsten kao osmi igrač u kontenderu. Uostalom zar nije dovoljno što su se opekli ove godine u potrazi za lafo nekim liderom veteranom? Ti bi se riješio jednog nepotrebnog veterana i doveo drugog![]()
Riješit se nepotrebnih igrača, Chandler svakako jedan od njih, riješit se polovnjaka poput Pricea, Budingera i sličnih, te dovesti i draftovati hrpu mladih igrača, dati franšizu Bookeru u ruke i čekati.
Iskreno ne vjerujem da će Mirza ostati u Phoenixu, sigurno će nekoliko ozbiljnih ekipa biti zainteresovano za njegove usluge, možda čak i Warriorsi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rondo je igrač upitnog karaktera i užas za hemiju u ekipi. Rak ekipe bez ikakve dvojbe. I nije to neka tajna. Njegovim dovođenjem bi mogli biti sretni samo bosanci, jer bi to značilo da će Mirza dobijati dosta lopti ako ostane, navijači Sunsa sigurno ne.armin dju je napisao/la: Ne bih se slozio sa tobom da je Rondo rak rana ekipe, i koliki god da je indijanac obruc je posljednje sto gleda tokom napada, i misljenja sam da bi legao ovoj ekipi Sunsa, covjek koji je tek napunio 30 nije jos veteran u smislu kakvom je Chandler sa 34, i glede dovodjenja Chandlera se zapitam u strucnost scouting ekipe, tada Jeffa Hornaceka, dovesti Chandlera koji je u napadu ovisnik o vrhunskom pleyu kojeg Sunsi nemaju, i pik igri, uz to u timu imas takodjer jos jednog limitiranog i neafirmisanog igraca Alexa Lena, nepojmljivo za mene, time neumanjujuci njegov defanzivni ucinak koji je opet sveden na miniimum u sistemu igre Sunsa
Mogu se naći razigravači i po mnogo manjoj cijeni (ne mislim na pare, već na hemiju u svlačionici).
Ajde Mirzetee,ajde Mirzeteee 

22 poena, vjerovatno neće ulaziti do kraja. Odmori do priprema reprezentacije zaslužio si majstore
181 trojka, 179 sa klupe teško da ga neko u skorijoj budućnosti obori.
Najbolji prosjek poena u Sunsima sa klupe u jednom mjesecu.

181 trojka, 179 sa klupe teško da ga neko u skorijoj budućnosti obori.

Najbolji prosjek poena u Sunsima sa klupe u jednom mjesecu.

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Aferim Mirzete za ovaj kraj sezone.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlican stvarno zadnja mjesec-dva. Svaka cast. 

izgleda da bi Watson trebao ostat' na mjestu trenera, zele ga igraci
ako bude tako tako i Tele ostane, naredne sezone sixth man u NBA laganini
ako bude tako tako i Tele ostane, naredne sezone sixth man u NBA laganini
Mirza Teletovic said he's very interested in re-signing w/ the Suns but wants Earl Watson to remain as head coach.
Logicno, Watson je trener koji ga je sigurno od svih najbolje tretirao i vjerujem da ima povjerenja u njega da mu da znacajnu ulogu i slijedece sezone unatoc igracima koji ce se oporaviti/doci.Chinaglia je napisao/la:Mirza Teletovic said he's very interested in re-signing w/ the Suns but wants Earl Watson to remain as head coach.
Ukoliko Watson ode, kockice se ponovo bacaju i tu se onda nista nece znati, moze se desiti da se pojavi novi Hollins ili Hornacek i Mirza ponovo padne u nemilost.
Sto se tice Watsona, moram reci da me je ugodno iznenadio, cini se kao skroz ok momak, slusao sam ga na pressicama, jako stalozeno i samouvjereno djeluje i cini se da ima sposobnost da izgradi dobar odnos sa igracima sto nije jednostavno, pogotovo za nekoga koji je do jucer bio igrac i ko bi mogao zbog toga imati problema sa autoritetom.
Ako Watson dobije nogu, ja ne vidim razloga za Mirzu da ostane i to je u principu ono sto je Mirza i rekao na malo ljepsi nacin.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Meni je drago da je Mirza podigao nivo igre a spominje se da će mu biti ponudjen ugovor izmedju 13 i 15 miliona dolara po sezoni, ako je vjerovati glasinama. Drago mi je da će osigurati egzistenciju a i penziju zagarantovanu. Nakon bolesti, zaslužio je to.