FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 16 apr 2016, 19:24

Lose je ovo bilo, bar prvo poluvrijeme, Lahm na sredini , to se ne svidja nikome sigurno, ako vec rotiras uvedi Rodea koji je zeljan igre, on ce bar na sredini preorat teren..

Vidljivo je to da se cuvamo od povreda za sljedecu utakmicu Polufinala Lige prvaka, preblago se ulazi u duele, osim jednog duela gdje je Rafinha fino uletio Chupa Motingu !

Plus je da se Benatia igra, povratkom Boatenga bar cemo imat 2 stopera po toj lokaciji pravoj, ak opet ne bude Pep rotirao pa ne stavi Kimmicha a na klupu ostavi Benatiu :lol:
FC Bayern !!!!!

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 16 apr 2016, 19:24

Mora se i treba rotirati, puno vaznije je polufinale kupa u utorak. Zao mi samo sto Rode u tim rotacijama ne dobiva priliku dok se Lahm nepotrebno trosi u sredini.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 apr 2016, 19:43

Lewa :clap: 26 gol u Bundeski njegov novi rekord

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 apr 2016, 19:53

Rafko :clap: Lewa :bow:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 apr 2016, 20:25

U drugom poluvremenu se probudili, i poceli da igraju kako treba !!

Lewa sa ova dva gola postigao najvise otkad je u Njemackoj 27. i ne staje :D

Rafko je odigrao odlicnu utakmicu, izgleda da cita povremeno nas forum :D kritike su urodile plodom bar za neko vrijeme !!

Ali Ribac ulazi i odmah assist kroz noge igraca Schalkea do Vidala.. :D nedostajat ce legenda kad ode, sigurno da hoce !!

A Vidal postaje sve prisutniji u rubrici strijelaca :D bravo majstore
FC Bayern !!!!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 16 apr 2016, 20:49

Nisam bio u prilici gledat tekmu,samo me zanima kakvi smo bili u odbrani?
Vidal se uklapa na novu poziciju mada smatram da je prioritet na dm-u,sve u svemu svaka mu cast on je svoje odradio ove sezone osim ako nas u LP ne ukopa crvenim kartonom :mrgreen:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 apr 2016, 20:56

autogol je napisao/la:Nisam bio u prilici gledat tekmu,samo me zanima kakvi smo bili u odbrani?
Vidal se uklapa na novu poziciju mada smatram da je prioritet na dm-u,sve u svemu svaka mu cast on je svoje odradio ove sezone osim ako nas u LP ne ukopa crvenim kartonom :mrgreen:
,

pupu daleko bilo :| :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 apr 2016, 21:02

Brett Favre is apparently a Bayern Munich fan

Brett Favre never really indicated that he has any interest in soccer. To be fair, he never indicated that he didn't like soccer. It was just never a thing on anyone's radar, at least not publicly.

And yet apparently he is a Bayern Munich fan. It started last year when he gave a jersey to Jimmy Fallona and now ...

Now is he actually a fan, or did someone send him a customized kit so he put it on, thought it was cool and now tweeted out a picture? Maybe. But maybe the former quarterback has gotten into the sport and really loves Bayern. After all, he has plenty of free time nowadays and there are worse ways to spend it than watching Thomas Muller, David Alaba, Philipp Lahm and Co. Plus, Wisconsin, where Favre played the vast majority of his career, has a huge German community.

It is a bit strange that the NFL's preeminent gunslinger has sided with a team obsessed with control, short passing and deliberate play, but here we are. Maybe Favre is changing with age.

marketing radi cuda :salut:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 16 apr 2016, 21:03

rafinja :cool: :cool:
nesto mi je drag taj co´ek, pa jednostavno uzivam kad pruzi briljantnu partiju poput danasnje.
sto se tice gocinja, ako mu da da uveze 3, 4 puta po 90 min., vjerujem da ce biti onaj stari.
i danas je na momente pokazao nesto.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 16 apr 2016, 23:18

Nisam mogao gledati utakmicu, pa recite mi kakav je Benatia bio s obzirom da se tek vratio a i vidim da je zamijenjen?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 apr 2016, 00:26

Ibizevic je napisao/la:Nisam mogao gledati utakmicu, pa recite mi kakav je Benatia bio s obzirom da se tek vratio a i vidim da je zamijenjen?
Fantastican,jedan od boljih na terenu,jos je spasio i cisti gol :angel:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2016, 01:31

Kad vidim ovog Vidala da ovako igra i ovoliko grize, niti jednog momenta mi nije krivo sto smo prodali Svinjceka, naprotiv, sad se vec ispostavilo da je to jos jedan u nizu pametnih poteza.
Frajer je postao glavni igrac. :salut:

Drugo poluvrijeme je bilo neuporedivo bolje u odnosu na prvih 45 minuta.
Ocito je Pep malo naruzio momke koji su kasnije prebacili u brzinu vise i postigli tri gola.

Jos malo pa skidamo rekord po broju uzastopnih titula u BL-i. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 apr 2016, 09:37

Mogao bi Lewa ove sezone prebaciti brojku 30 u Buli. :cool:

Arturo je mašina a karakterom me podsjeća na Effea. :D Vidim Conte se raspituje al' neće se omrsiti u Minkenu. :mrgreen:

Kad Carlo ukomponuje bedem Martinez - Vidal a iza Boateng (Laporte) moja želja :) lijevo Alaba desno Lahm ili novi bek koji bi dostojno zamijenio kapitena.U ovom trenutku mi niko ne pada na pamet a da je wc ili da bi to mogao biti u budućnosti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 apr 2016, 11:19

Da neko ponudi 120 miliona eura za Vidala, malo bi bilo.....Nevjerovatno, nevjerovatno koristan igrač. Veliki borac, u tom segmentu uvijek na 100 %, požrtvovan, ne štedi se, sjajan šuter, skočan (kako samo i jučer skoči i asistira Lewi), dobra i pas igra. Čovjek je i ratnik i tehnički potkovan, to je teško tako naći...Jedinstven je... :) A otpočetka me taj transfer oduševljavao... :)
I još nešto, većina govori da je idealan defanzivnije, ma dobar je on i naprijed i defanzivnije. Jučer je u drugom poluvremenu gurnut prema naprijed, pa je sudjelovao kod gola i bili smo opasniji. Zbog toga što je jako opasan po protivnički gol, u ofanzivnom dijelu veznog reda dosta vrijedi, a defanzivnije je bitan zbog drugih nabrojanih odlika.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 apr 2016, 11:44

Sto kaze @Saurman kada Karlo ukomponuje Martineza i Vidala kakve ce to biti perverzija, oba ratnici, dobro i defanzivno i ofanzivno. A ko zna, mozda i Meho nadođe uz Karla, ako ostnae naravno.
Mia San Mia

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 17 apr 2016, 12:03

R32 je napisao/la:Sto kaze @Saurman kada Karlo ukomponuje Martineza i Vidala kakve ce to biti perverzija, oba ratnici, dobro i defanzivno i ofanzivno. A ko zna, mozda i Meho nadođe uz Karla, ako ostnae naravno.

mora i bice samo moze biti bolji pod karlom gori nikako,ako mehaga ostane a ostace nadam se,boa i mehaga ce biti najbolji stoperski tandem na planeti a ispred sebe ce imati dva najzajebanija destruktivca :cool:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 apr 2016, 12:14

a ko bi vam u tom slucaju organizovo igru? niste valjda mislili da ce tu ulogu preuzeti tetka mulija :)
ta postava moze igrat jedino u ekstremnim prilikama, recimo protiv barce, reala ili atletika u gostima.
u tom slucaju bi leva ili muler ostali na klupi, a ´desetku´ bi igrao recimo goce ili tijago.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Klare

Post Postao/la Klare » 17 apr 2016, 13:22

sekerbay je napisao/la:a ko bi vam u tom slucaju organizovo igru?
Misliš da je Švajn box-to-box bio nešto puno bolji od ovog Vidala? :?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2016, 13:49

Boljeg box to box veznjaka od Vidala u ovom momentu nema stoga ne postoji mogucnost da bi neko bolje odradjivao posao.

Vidal i Javi apsolutno mogu igrati zajedno jer ako su to mogli Svinjcek i Javi onda ne vidim problem oko ove dvojice.

No, ono sto mene brine je cinjenica da cemo izgubiti tu dominaciju na terenu jer Karlo forsira totalno drugaciji stil igre za razliku od Pepa ali nikad se ne zna, mozda i upali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 apr 2016, 21:13

Ma Vidal je stepenica iznad i za Tiaga i Svinju, a i Gece-a ( za ono sto je pokazao kod nas, iako ja jos cvrsto vjerujem u njegovo "bljesnuce" )

Nego prati li ko Barsa-Valencia, ljudi potonuli ko Titanik :rol:

Ali i dobar primjer sta se desava kad ekipa ima samo 11 igraca, citava sezona im je bez rotacije skoro, slicno sto se desilo i Realu s Karlom.
Doduse kod Barse je fakat klupa tarlasika ziva, dok je Real vec imao boljih opcija ali eto, dobar primjer da jedna ekipa ne moze iznijeti sezonu na sve 3 strane.

I to je ono samo cega se ja bojim, da se nece budala pokloniti samo 11-orici, i samo njih forsirati.
Mia San Mia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []