NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Slika govori vise od 1000 rijeci

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- branimir85
- Kontakt:
mučenje Gsw u napadu bez Currya ali Houston slabo to koristi
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
@ Alem
Ja sam davno rekao da su na ovom forumu najglasniji (citaj: koji ponizavaju druge) oni cije ekipe najranije idu na spavanje...
Ja sam davno rekao da su na ovom forumu najglasniji (citaj: koji ponizavaju druge) oni cije ekipe najranije idu na spavanje...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 16 apr 2016, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Uvedi sudiju smanjise ovi
Znaci vec dva iznenadjenja. Ali opet mislim da Toronto i Houston prolaze. Bice zanimljivo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kako nas samo nije stid divit se igrama jedne od najboljih ekipa ikad, trebamo svi biti uz Spurse, oni ipak nisu lazna ekipa.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sta je sa Curryjem?Epidaurus je napisao/la:Kako nas samo nije stid divit se igrama jedne od najboljih ekipa ikad, trebamo svi biti uz Spurse, oni ipak nisu lazna ekipa.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nemoj samo ti biti uz Spurse...Epidaurus je napisao/la:Kako nas samo nije stid divit se igrama jedne od najboljih ekipa ikad, trebamo svi biti uz Spurse, oni ipak nisu lazna ekipa.
Prije bi umro nego navijao za najsugaviju ekipu lige. Toliko.YaSSaL je napisao/la:Nemoj samo ti biti uz Spurse...Epidaurus je napisao/la:Kako nas samo nije stid divit se igrama jedne od najboljih ekipa ikad, trebamo svi biti uz Spurse, oni ipak nisu lazna ekipa.
@Bernard
Zglob cini mi se
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mogao bi i Kelte preskočitiDonnie Darko je napisao/la:
Od sad ću pisati samo o ostalih sedam matchupa, baš me zanima hoćeš li se i tada buniti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisi ti meni povrijedio osjecaje kralju, gledam tekmu totalno smireno, svatam da su Gsw dosta bolja ekipa. Samo mi je bezze da nas neko naziva karinashima cija ekipa od Nasha nije usla u playoff, ali svakom svojeDonnie Darko je napisao/la:Izvinjavam se u ime svih nas što smo ti povrijedili osjećaje.alemsa je napisao/la:A dje su tvoji burazeru? Javljaju se @ep, Donnie, Kobe i Clutch sa drkicom na GSW, dvojici najbolje/najvece ekipi sto se desilo u zadnjih 5 godina je oprostaj Bryanta, drugom 5 godina cmizdre za playoffom, trecem eo Philly ce opet draftat centra.Epidaurus je napisao/la:Bas mi je zao Arize, jedan takav profesionalac definitivno nije zasluzio da igra u ovakvom cirkusu gdje nominalni drugi igrac izgleda totalno nezainteresovano.
Ali fino je imat sekundarne ekipe moram se bacit u te vode, ispadnu Rakete kazem nea veze imaju ovi
Od sad ću pisati samo o ostalih sedam matchupa, baš me zanima hoćeš li se i tada buniti
The feeling is mutual...Epidaurus je napisao/la:Prije bi umro nego navijao za najsugaviju ekipu lige. Toliko.YaSSaL je napisao/la:Nemoj samo ti biti uz Spurse...Epidaurus je napisao/la:Kako nas samo nije stid divit se igrama jedne od najboljih ekipa ikad, trebamo svi biti uz Spurse, oni ipak nisu lazna ekipa.
Bas za tu ekipu i navijasYaSSaL je napisao/la:The feeling is mutual...
- Donnie Darko
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Nisi ti meni povrijedio osjecaje kralju, gledam tekmu totalno smireno, svatam da su Gsw dosta bolja ekipa. Samo mi je bezze da nas neko naziva karinashima cija ekipa od Nasha nije usla u playoff, ali svakom svojeDonnie Darko je napisao/la:Izvinjavam se u ime svih nas što smo ti povrijedili osjećaje.alemsa je napisao/la:
A dje su tvoji burazeru? Javljaju se @ep, Donnie, Kobe i Clutch sa drkicom na GSW, dvojici najbolje/najvece ekipi sto se desilo u zadnjih 5 godina je oprostaj Bryanta, drugom 5 godina cmizdre za playoffom, trecem eo Philly ce opet draftat centra.
Ali fino je imat sekundarne ekipe moram se bacit u te vode, ispadnu Rakete kazem nea veze imaju ovi
Lakse malo sa stavljanjem rijeci u usta
Sts bi mi bez Epijevih mudrosti...Epidaurus je napisao/la:Bas za tu ekipu i navijasYaSSaL je napisao/la:The feeling is mutual...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni se ne svidja ovaj Morey nacin rada, kada slabo cijeni osobe i samo gleda statistike.. Tako da mi je nekako draga ekipa sa TMacom i Mingom postala omrazena jer izbjegavaju proces i razvoj neceg svog isto kao i onaj iz Dallasa..
Ali Morey eto ima rezultate, redovno je u PO.
Ali Morey eto ima rezultate, redovno je u PO.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
@Alem imaš 2 teme prošlogodišnji po i ovogodišnja sezona na obje teme smo mi isti se divili GSW i Curry-ju a to su mahom simpatizeri LAL, Bostona, Phoenixa i Chicaga, a ovi SAS, navijači Lebrona i ovi tipa Greivis su pljuvali. Ja ne navijam za GSW, nego samo branim ljepotu igre od pljuvača i stvarno guštam da gledam tim i ako ne navijam za isti...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma je.balo majku....Sve neki postovatelji lijepe igre...Nesto vas ne vidjeh kad je SA "izumio" beautiful game o kojem su se i klipovi pravili??Gdje ste tada bili?Aaaa SA je previse mrzak rival da bi se to tad pisalo,ali GS je nesto neutralno,pa cemo uzivati (kad vec nasih pacenickih ekipa nema),a usput mozemo bockati i sve ostale...Bas me zanima kako bi pisali da GSW igra protiv vasih ekipa,a tolerisu se ovakvi blokovi??Sigurno bi i dalje uzivali u njihovoj igri!?
P.S.Da se razumijemo,ne pisem da su ti blokovi presudni,ali dovoljna su 2 da ljudi naprave 10 razlike,zbog njihovog kvaliteta.
P.S.Da se razumijemo,ne pisem da su ti blokovi presudni,ali dovoljna su 2 da ljudi naprave 10 razlike,zbog njihovog kvaliteta.
Epi stvari vidi na čudan način. Mržnja prema Spursima mu pomutila vid.
Ti navijaš za Currya.
Donnie to radi. Balansira, kao što i ja balansiram s druge strane.Kobe Bryant je napisao/la:@Alem imaš 2 teme prošlogodišnji po i ovogodišnja sezona na obje teme smo mi isti se divili GSW i Curry-ju a to su mahom simpatizeri LAL, Bostona, Phoenixa i Chicaga, a ovi SAS, navijači Lebrona i ovi tipa Greivis su pljuvali. Ja ne navijam za GSW, nego samo branim ljepotu igre od pljuvača i stvarno guštam da gledam tim i ako ne navijam za isti...
Ti navijaš za Currya.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Za vas vecina nas koji smo vas gledali u 2000im nikad nece navijat jer dobro zna kakva su Spursi ustv sugava ekipa bili prije ove revolucije. Ja znam da ja prvi nikad ne bi mogao simpatisati ekipu koja jednom Bowenu dres penzionise i ekipi ciji igraci jednog Steve Nasha namjerno udaraju.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma je.balo majku....Sve neki postovatelji lijepe igre...Nesto vas ne vidjeh kad je SA "izumio" beautiful game o kojem su se i klipovi pravili??Gdje ste tada bili?Aaaa SA je previse mrzak rival da bi se to tad pisalo,ali GS je nesto neutralno,pa cemo uzivati (kad vec nasih pacenickih ekipa nema),a usput mozemo bockati i sve ostale...Bas me zanima kako bi pisali da GSW igra protiv vasih ekipa,a tolerisu se ovakvi blokovi??Sigurno bi i dalje uzivali u njihovoj igri!?
Sto se tice ilegalnih blokova, naporan si s njima. Vecini ekipa se pustaju ti ilegalni blokovi, to sto su oni nesposobni da to iskoriste jednako kao Warriorsi, to je druga prica. Vidjeli bi tebe kakvu bi pricu pricao o ilegalnim blokovima da Spursi imaju ovakve sutere kakve ima GSW.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.