FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la thulkazal » 13 jun 2010, 22:31

dr.adnan je napisao/la:U jeku pregovora oko Elfa, da pohvalim igrače Bayerna na večerašnjoj utakmici... Svi su dobro igrali, samo Gomez nije imao puno vremena da se dokaže...

a Gomez kada bi igrao i 120 minuta nebi nista uradio tako nema šta da se tu misli xD

pohvale za Mullera i Badstubbera posebno Badstubber tip igra ko da ima 35 godina ... ofc Lahm-a da ne trosim na njega slova

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jun 2010, 22:35

Sigurno se "paprika" napusila s Daumom i nekim narko-dilerima kada je izvalila 30/35 miliona eura za Gomeza. Covijek nema nista, nema tehniku, nije trkacki jak, promasi zicere, po meni je vise Kuranyi zasluzio poziv, no necu vise o tome, veceras je lijepa noc rutinski odradjen posao i sada idemo dalje.

Niko ovdje ne voli vise Njemacku od svoje domovine, ali uvijek kada nema nas na nekom takmicenju uvijek cu istom zeljom, istim zarom kao za BiH navijati za Njemacku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 jun 2010, 22:38

Kazem i sam da simpatisem svabe na svakom velikom takmicenju ,ali brate reci da volis njemacku vise od BiH nema veze s mozgom ;)

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 13 jun 2010, 22:47

Svaka cast Mulleru na sjajnoj partiji veceras. Pretrcao jako puno, odlicno dodavao i na kraju zavrsio utakmicu sa golom i asistencijom. Nije lose. :D
Badstuber stvarno izgleda kao neki iskusni odbrambeni igrac, ali se vidi da mu je stoperska pozicija prirodna.
Klose postigao pogodak, ali je mogao dati najmanje hattrick. Inace, ovo mu je bio 11. gol na Svjetskim prvenstvima, pa sada dijeli peto mjesto na listi najboljih strijelaca World Cupa sa Klinsmannom i Kocsisem.
Sada je ispred njega legendarni Pele, sa 12 golova. Nadajmo se da ce ga Miro vec na sljedecoj utakmici stici.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 13 jun 2010, 22:52

amerosm je napisao/la:Sigurno se "paprika" napusila s Daumom i nekim narko-dilerima kada je izvalila 30/35 miliona eura za Gomeza. Covijek nema nista, nema tehniku, nije trkacki jak, promasi zicere, po meni je vise Kuranyi zasluzio poziv, no necu vise o tome, veceras je lijepa noc rutinski odradjen posao i sada idemo dalje.

Niko ovdje ne voli vise Njemacku od svoje domovine, ali uvijek kada nema nas na nekom takmicenju uvijek cu istom zeljom, istim zarom kao za BiH navijati za Njemacku.
Kurany bi i dobio poziv da se nije zamjerio selektoru prije par godina

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 jun 2010, 23:04

bavarian_bk je napisao/la:Kazem i sam da simpatisem svabe na svakom velikom takmicenju ,ali brate reci da volis njemacku vise od BiH nema veze s mozgom ;)
Pa Dodik voli više Srbiju od svoje domovine pa nikom ništa.I ja općenito volim Švabe skoro ko BiH.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 jun 2010, 23:12

FRANK RIBERY je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Kazem i sam da simpatisem svabe na svakom velikom takmicenju ,ali brate reci da volis njemacku vise od BiH nema veze s mozgom ;)
Pa Dodik voli više Srbiju od svoje domovine pa nikom ništa.I ja općenito volim Švabe skoro ko BiH.

Pa njemu nije Bosna domovina. Sorry za off topic

Veceras sam gledao njemce i moram priznati da je onaj Bastian odlican igrac. Drzi citav vezni red. Neosjeti se upravo da nema balacka
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 jun 2010, 23:17

bavarian_bk je napisao/la:Dobro i ja simpatizujem Panzere ,ali poserem se usta svakom ko kaze da voli Njemacku vise od Bosne ;)
ako si tako naocit i tako fino znas da uvrijedis covjeka tj.mene mogao bih to da odradis na malo kulturniji nacin prostaku jedan,neznam samo kako moze neko da bude toliko nekulturan,,kazem ovo jasno i glasno volim vise njemacku nego BiH,i voljecu je sve dok ovu nasu repku vodi safet susic i ostala banda iz saveza,, ;) ,zivim u BiH tj u bos krajini i moj patriotizam je upitan samo sto se tice nogometne reprezentacije BiH

VOLIM BAYERN
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 13 jun 2010, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2010, 23:20

Još samo da je Badsturber malo pokretljiviji, sve bi bilo OK. Jednostavno, iz aviona se vidi da samo Lahm ide naprijed, a da lijevi bek(u ovom slučaju Holger) samo dođe do centra igrališta i ne učestvuje u napadačkim akcijama, te ne pomaže Podolskom i Ozilu onoliko koliko bi trebao. Vidi se koliko je Westerman potreban reprezentaciji Njemačke.

Što se tiče Bastiana, odlična utakmica, mada je par puta mogao i bolje. Crveni karton Cahilla je njegov posao, izborio se za loptu, a onda je oboren. Klose i Lahm fantastični, vidi se zašto je "mali" dobio kapitensku traku. Gomez se još traži, nije ovo ni sjenka onog sjajnog napadača koji je bio u Stuttgartu, mada, ruku na srce, nije nikad ništa pokazao u dresu reprezentacije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2010, 23:21

isakovich je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Dobro i ja simpatizujem Panzere ,ali poserem se usta svakom ko kaze da voli Njemacku vise od Bosne ;)
ako si tako naocit i tako fino znas da uvrijedis covjeka tj.mene mogao bih to da odradis na malo kulturniji nacin prostaku jedan,neznam samo kako moze neko da bude toliko nekulturan,,kazem ovo jasno i glasno volim vise njemacku nego BiH,i voljecu je sve dok ovu nasu repku vodi safet susic i ostala banda iz saveza,, ;) ,zivim u BiH tj u bos krajini i moj patriotizam je upitan samo sto se tice nogometne reprezentacije BiH
Care, nesto si zaboravio napisati??? :D :D 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jun 2010, 23:22

Muller fantastican,veliki talenat koji svaki dan sve vise dokazuje i pokazuje..sta rec za lahma..malo je takvih igraca

lijepo vam je pocelo SP :D 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 jun 2010, 23:33

omerbavarac je napisao/la:
isakovich je napisao/la:
Care, nesto si zaboravio napisati??? :D :D 8-)

a staces kad me ovaj post razljutio

VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 jun 2010, 23:58

eto sto vam ja govorim da je klose majstor i svjetska klasa...to je covjek kljucni golova...i mislim da ce zabit na ovom prvenstvu bar 4-5 komada...odlican start, jednostavno njemacka spada u red favorita to sam i znao, al tezi protivnci dolaze iako mislim da ce se grupa proci ali za titulu ce se vjerovatno morat pobijedit u najmanju jedan velikan (argentina, spanija)...al o tom potom, treba ici od utakmice do utakmice, jos je daleko finale a i do osmine finala ima jos posla
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jun 2010, 00:04

Monolog je napisao/la:Još samo da je Badsturber malo pokretljiviji, sve bi bilo OK. Jednostavno, iz aviona se vidi da samo Lahm ide naprijed, a da lijevi bek(u ovom slučaju Holger) samo dođe do centra igrališta i ne učestvuje u napadačkim akcijama, te ne pomaže Podolskom i Ozilu onoliko koliko bi trebao. Vidi se koliko je Westerman potreban reprezentaciji Njemačke.

Što se tiče Bastiana, odlična utakmica, mada je par puta mogao i bolje. Crveni karton Cahilla je njegov posao, izborio se za loptu, a onda je oboren. Klose i Lahm fantastični, vidi se zašto je "mali" dobio kapitensku traku. Gomez se još traži, nije ovo ni sjenka onog sjajnog napadača koji je bio u Stuttgartu, mada, ruku na srce, nije nikad ništa pokazao u dresu reprezentacije.
Holger je klasicni stoper, guraju ga na poziciju beka, iako to solidno radi, nije dovoljno? Samo mi nije jasno zasto Westerman toliko nedostaje, ako se zna da su stoperi odigrali odlicnu utakmicu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2010, 11:49

@Omer

Westerman može igrati i na bokovima, zato puno nedostaje. Da, Holger je klasični štoper, te njegovo "guranje" na lijevi bok je dobro samo u defanzivi, dok u napadu nikad ne napravi višak, niti ima ijedan upotrebljiv centaršut.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

samir-ko-saki
Kontakt:

Post Postao/la samir-ko-saki » 14 jun 2010, 11:54

Monolog je napisao/la: niti ima ijedan upotrebljiv centaršut.
ma daj nemoj biti budala. pa zasto je on onda 2.izvodjac kornera sa desne svrane?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2010, 12:10

samir-ko-saki je napisao/la:
Monolog je napisao/la: niti ima ijedan upotrebljiv centaršut.
ma daj nemoj biti budala. pa zasto je on onda 2.izvodjac kornera sa desne svrane?
Da, ja sam budala, u pravu si. Samo mi nije jasno kako jedan briljantni um poput tvog nije shvatio da su centaršutevi koje sam spomenuo nakon prodora po lijevoj strani, a ne nakon udarca iz ugla. No, po običaju, moraću upotrebljavati paint da bi pojedincima objasnio šta sam želio reći. ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jun 2010, 12:15

Da li su primjetili ovi koji kazu da je Holger igrac koji igra samo do centra loptu po lijevoj strani i onda pas za Cacaua i 4-0..Decko igra maltene prvu pravu sezonu sta ce raditi kada mu bude 5-6..Ja ne smijem ni pomisliti to..Ova ekipa ce da postane prvak, ako ne sada onda u Ukrajini i Poljskoj 2012...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 14 jun 2010, 13:03

Uvijek sam navijao za Njemacku repku al su mi se nesto zgadili ove godine zbog Bayerna...
Ipak nisu mi mrzi od one Engleske zbog koje povracam kad vidim onog Karagera pu!
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 jun 2010, 13:09

od prije 25 godina (tada sam imao 13) navijam za Bajern i njemačku reprezentaciju
na svakom takmičenju,gledao sam mnoge velike igrače tako da i ovaj put očekujem
od elfa barem ulazak u 1/4 finala....pozdrav svima

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.