NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sarmelino
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la Sarmelino » 17 apr 2016, 00:55

Ljudi jednostavno nece da se sloze da je Westbrook nesto nevidjeno isto kao Curry.
Jedan je bilde bez mozga koji najbolje siluje TD-ove jos od Magica, a drugi je igracina i bog...
If youre going to appreciate the greatness, apperciate all of it.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 17 apr 2016, 00:56

Kawhi je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:Pa dobro, evo ja prvi sam tada podrzavao San Antonio, jer mi onaj Miami i nije bio bas drag. A vjerujem da su i ostali upravo iz istog razloga. Sad im vjerovatno San Antonio nije drag :hmmmmm: Ja bih bio najsretniji kad bi u velikom finalu igrali San Antonio i Golden State, jer su to dvije najbolje ekipe trenutno u NBA. Međutim, to nije moguce zbog konferencija.
Ma i tada su najglasniji bili oni koji mrze Jamesa kao što su sad najglasniji ovi što mrze Spurse. Takvi su ti ljudi.
To je vecinom zbog onog "Pop skriva karte" :mrgreen:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 apr 2016, 00:58

@Jeftha Razumijemo se u mnogo cemu.Ne trazim ja da se nazor SA gura ili sl.,vec samo trazim dosljednost.Budi ono sto jesi i nemoj biti licemjeran.Ovu rijec posebno naglasavam,jer sam ubijedjen da isti ovi likovi(njih 90%) ne bi pisali ovako da se igra protiv njihovih ekipa.I povrh svega,nama koji volimo svoj tim,spocitavaju privrzenost svom timu!! :wtf: Kao uzivajte u ovome sto GS radi,nemate sanse itd.Licno ,vjerujem u svoj tim i imam taj takmicarski duh da je neko i 100 puta talentovaniji od mene.To treba dokazati na terenu.I jednom sam napisao ovdje,respekt svim kosarkaskim velicinama,ali ih ne mogu i ne zelim voljeti izvan svog tima.Ja sam takav.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2016, 00:58

Sarmelino je napisao/la: If youre going to appreciate the greatness, apperciate all of it.
A ovo se ne odnosi na tebe iz kojeg tacno razloga? :urnebes:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 apr 2016, 01:01

Donnie Darko je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la: If youre going to appreciate the greatness, apperciate all of it.
Moj glavni problem sa GSW su njihovi fanovi,navijaci kako god da ih nazoves.
Za Currya sam vec rekao da je najbolji suter ikada i jeste, nit mi smeta ijedan rekord koji je postavio.
Kao sto su vama antipaticni Spursi ili bilo koji tim,meni je GSW iskljucivo zbog fanbasea,mada tu ima jos faktora ali ne tolikih,blokovi i tako to
puške pucaju lete duhovi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 01:03

Sarmelino je napisao/la:Ljudi jednostavno nece da se sloze da je Westbrook nesto nevidjeno isto kao Curry.
Jedan je bilde bez mozga koji najbolje siluje TD-ove jos od Magica, a drugi je igracina i bog...
Ma druze opet nemaju vrhunskog HC, dali su previse za Kantera, imaju tanku klupu, nemaju poena sa centra, Ibaka stagnira.. Kriv je FO sto su ovako zavrsili.

Westbrook je sam za sebe cudo prirode ali nema tu sistema kao u GSW. Curry jednostavno ima najbolji sistem za ovu modernu kosarku, OKC nema..

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 apr 2016, 01:04

tuzlak1987 je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Ljudi jednostavno nece da se sloze da je Westbrook nesto nevidjeno isto kao Curry.
Ma druze opet nemaju vrhunskog HC, dali su previse za Kantera, imaju tanku klupu, nemaju poena sa centra, Ibaka stagnira.. Kriv je FO sto su ovako zavrsili.

Westbrook je sam za sebe cudo prirode ali nema tu sistema kao u GSW. Curry jednostavno ima najbolji sistem za ovu modernu kosarku, OKC nema..
Govorim samo o WB, znam i sam da je Oklahoma raspad sistema te da ovdje nema prstena.
puške pucaju lete duhovi

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 17 apr 2016, 01:06

NEZALAGANJE je napisao/la:@Jeftha Razumijemo se u mnogo cemu.Ne trazim ja da se nazor SA gura ili sl.,vec samo trazim dosljednost.Budi ono sto jesi i nemoj biti licemjeran.Ovu rijec posebno naglasavam,jer sam ubijedjen da isti ovi likovi(njih 90%) ne bi pisali ovako da se igra protiv njihovih ekipa.I povrh svega,nama koji volimo svoj tim,spocitavaju privrzenost svom timu!! :wtf: Kao uzivajte u ovome sto GS radi,nemate sanse itd.Licno ,vjerujem u svoj tim i imam taj takmicarski duh da je neko i 100 puta talentovaniji od mene.To treba dokazati na terenu.I jednom sam napisao ovdje,respekt svim kosarkaskim velicinama,ali ih ne mogu i ne zelim voljeti izvan svog tima.Ja sam takav.
Ne bi vjerovatno, ali da su te ekipe contenderi.
Ma potencijalna serija između GSW i Spursa ide u 7, jer su obje ekipe sposobne igrati vanserijsku odbranu.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 apr 2016, 01:07

Epidaurus je napisao/la:CInjenica je da ja mrzim Spurse i da bi volio da svako mogucu utakmicu izgube al i pored toga ja ih postujem i postujem ovo sto ove godine pokazuju. Smatram ih 2. ekipom lige i jedva cekam da gledam finale izmedju njih i Dubsa. Imam svoje razloge zasto ih smatram sugavom ekipom i zasto nikad necu navijati za njih al i pored toga, priznat cu kad igraju odlicno kao npr ove godine ili onda u PO 2014. protiv Miamia pogotovo kad je bilo uzivanje to gledat.
Da se kladimo da LeBron uzima ove godine? :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2016, 01:08

Sarmelino je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Moj glavni problem sa GSW su njihovi fanovi,navijaci kako god da ih nazoves.
Za Currya sam vec rekao da je najbolji suter ikada i jeste nit mi smeta ijedan rekord koji je postavio.
Kao sto su vama antipaticni Spursi ili bilo koji tim meni je GSW iskljucivo zbog fanbasea.
Ti sam pljujes po Kariju skoro pa jednako koliko ostatak foruma pljuje po Russellu. Trebao bi biti svjestan toga prije nego napises nesto poput ovoga gore.

Pravite balans koliko hocete, iskreno forum bi bio nezanimljiv da je tako, ali kanite se hipokriticnih mudrolija.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 apr 2016, 01:11

Jedina stvar koju sam rekao za Currya je da je 2. play lige i stojim iza toga.
To nije pljuvanje to je licno misljenje.
puške pucaju lete duhovi

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 17 apr 2016, 01:16

idemo sad jos jednu tekmu pregledat, uglavnom youtube link je ovaj ja sto gledam dobar pravo, zabd90 nesto pise preko kodija gledam pa ne mogu da vam kopiram :mrgreen:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 apr 2016, 01:18

IT ce ovo rijesit. :kafa:
puške pucaju lete duhovi

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 apr 2016, 01:18

Sarmelino je napisao/la:Jedina stvar koju sam rekao za Currya je da je 2. play lige i stojim iza toga.
Pa kad za covjeka koji je ubjedljivo najbolji igrac ekipe najbolje ekipe lige, ekipe koja je srusila rekord za koji se mislilo da nikad nece biti srusen, covjeka koji je odigrao najefikasniju sezonu u historiji kosarke i koji je na kraju krajeva u zadnjem obracunu sa Westbrookovim timom bukvalno sam dobio taj tim jednom od najbolesnijih suterskih partija ikad vidjenim dok je taj isti Westbrook bio veoma, veoma los, kazes da je drugi play lige onda to izgleda kao pljuvanje. Wess je all round masina, vjerovatno u tome najbolji poslije Jamesa u ligi ali Russellu Westbrooku na sav taj svemirski atleticizam nedostaje jedne druge vrste mase, tzv sive mase, zbog kojeg mu se znaju potkrasti potezi kakvih bi se Dion Waiters postidio. On meni nije ni najbolji igrac svoje ekipe, a kamoli bolji od Curryja (koji je, da jos jednom podsjetim, odigrao jednu od najboljih sezona u historiji ovog sporta).
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 17 apr 2016, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 01:19

Sarmelino je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Govorim samo o WB, znam i sam da je Oklahoma raspad sistema te da ovdje nema prstena.
Trica nikad nije bitnija bila, Curry jeste u vecini segmenata slabiji ali ovom tricom i elegancijom nadoknadi sve..
Westbrook je previse dobar da ide putem kao ovi u GSW, ima slab FO. A superstar je, dobije max i oni onda nemaju pored drugih ugovora neki prostor za manevar.

Cilj je titula u biti i Curry je ima, a Westbrook ce mozda nekad morati potraziti sposobniji fransizu. I Garnett i James je morao pa je velikan ali trebas shvatiti da dok nisi na vrhu mediji i ljudi ce uvijek forsirati vise sampione.

Zasto onda Westbrook za dobrobit svoje karijere ne potrazi sposobniji tim kao i Durant. Mislim oni su OKC od samog nastanka tima, mislim da bi u vecoj fransizi osjetili olaksanje i lakse igrali :hmmmmm:

Vidjeli ste i sami kako se moze kada je neko sposoban, Pat Riley je Jamesu pokupio dosta nekih igraca kojih OKC nema da parira GSW i SAS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 apr 2016, 01:20

Jebga Atl napada gdje je Boston najslabiji (ocekivano).

Mogo bi Dwight u Boston

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 apr 2016, 01:29

Epidaurus je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Jedina stvar koju sam rekao za Currya je da je 2. play lige i stojim iza toga.
Pa kad za covjeka koji je ubjedljivo najbolji igrac ekipe najbolje ekipe lige, ekipe koja je srusila rekord za koji se mislilo da nikad nece biti srusen, covjeka koji je odigrao najefikasniju sezonu u historiji kosarke i koji je na kraju krajeva u zadnjem obracunu sa Westbrookovim timom bukvalno sam dobio taj tim jednom od najbolesnijih suterskih partija ikad vidjenim dok je taj isti Westbrook bio veoma, veoma los, kazes da je drugi play lige onda to izgleda kao pljuvanje. Wess je all round masina, vjerovatno u tome najbolji poslije Jamesa u ligi ali Russellu Westbrooku na sav taj svemirski atleticizam nedostaje jedne druge vrste mase, tzv sive mase, zbog kojeg mu se znaju potkrasti potezi kakvih bi se Dion Waiters postidio. On meni nije ni najbolji igrac svoje ekipe, a kamoli bolji od Curryja (koji je, da jos jednom podsjetim, odigrao jednu od najboljih sezona u historiji ovog sporta).
Pa jebga opet nije igro cijelo poluvrijeme pa su vazda vodili 20 razlike (jednom spalo na 15), Okc bez Westbrooka, od 3-0 nad Raketama umal napravise veresiju a i ispadose od Memphisa slihedecu seriju, ako se dobro sjecam, bez obzira sto je KD tu.

Moras postovat coj'ka koji ima kolko 18 TDs ove sezone?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 apr 2016, 02:01

a da neko iz Bostona mozda napadne obruc
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2016, 02:17

IT4 -17 u prvom polu...
Postovanje treba zaraditi.

Adebisi20
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi20 » 17 apr 2016, 02:21

kad_kako je napisao/la:IT4 -17 u prvom polu...
Kako ono, treći najbolji PG lige? :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.