Brate znas kako me privlaci a posebno **** ni hendikep a kad je mogo Radnik sviju misolinas je napisao/la:80 posto kvota od 1.90 do 2.20 zavrsi pobjedom domacina.bojler je napisao/la:2,05 na Slobodu hmmm :/ Tuzlaci morel ovo
Valjda smo mi u toj vecini
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Slusaj druze kao navijac Slobode nemogu ovaj par racionalno analizirati ali ono sto sam napisao iznad stoji.20 godina igram kladionicu.bojler je napisao/la:Brate znas kako me privlaci a posebno **** ni hendikep a kad je mogo Radnik sviju misolinas je napisao/la:80 posto kvota od 1.90 do 2.20 zavrsi pobjedom domacina.bojler je napisao/la:2,05 na Slobodu hmmm :/ Tuzlaci morel ovo
I nikada nisam pao (mozda 3 posto samo)na uslovno receno vecim kvotama,uvjek se oprzim na "favoritima".
Danas pobjeda Rome u hendikepu i Dzeko daje gol,Sloboda kec.
Pa ako imas kladionicarsku petlju uplati ali ako fulas zaobidji me,kladionica je ****,**** je

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Hvala !NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Plasman na tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.Tshabalala je napisao/la:Ljudovi,znam da mrzite ovo pitanje,ali halalite.
Na kraju, da li se gleda medjusobni ili gol razlika ako dva tima imaju isti broj bodova?
Ako timovi osvoje isti broj bodova, odlučuje razlika između datih i primljenih
pogodaka.
U slučaju da je razlika jednaka, bolje mjesto zauzima ekipa koja je postigla
više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka, onda dijele mjesto koje im
pripada.
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači
prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u
međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na
osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim
susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova
Itebe u prugastoj pidžami spremiti tamo.cadillac je napisao/la:Dokazani nacional socijalisti na čelu ligepod hitno ponovo formirat goli otok!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Protiv Celika stanje:Prijedor je napisao/la:Pa mi iz Prijedora od prvog kola znamo i govorimo da Rudar ispadaPiromanBL je napisao/la:Ma nek si ti to rekao, sa koje ono pozicije na tabeli? Ispadate vi prije nas, zivi bili pa vidjeli. Cuj ti njih, iz Prijedora se javljaju...Prijedor je napisao/la:Znaci saljemo Borca u cvajtu? Pa to je sjajno... Sve se vraca, sve se placa!![]()
![]()
Ali isto tako sada govorimo da Borac saljemo u cvajtu... Kao sto si puno pametovao i protiv Celika pa vidio kakvo je stanje tako ces i za vikend protiv Rudara vratiti se u realnost... Krvicemo se u 1ligi RS-a i pomiri se sa tom cinjenicom
Udarci: 12-6
U okvir: 6-2
Korneri: 16-0
Ofsajdi: 5-3
Kad je jos u nekoj utakmici toliko kornera zabiljezeno? A broj ofsajda s nase strane ti samo govori koliko smo visili pred Celikovim golom. Hocu reci, potpuna dominacija Borca na utakmici, realno mozes reci, viktorija. To je STANJE, ne znam na koje STANJE ti mislis.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Kako ce tek Borac da dominira iduce godine u cvajti, molim te navrati ponekad i postavi nam statistike mecevea, da vidimo koliko kornera ste imali. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Borac se gasi
Krupa vec razmislja o novom imenu
Krupa vec razmislja o novom imenu
bojler je napisao/la:2,05 na Slobodu hmmm :/ Tuzlaci morel ovo

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- JohnCleese
- Kontakt:
@Piromane kako ide ona pjesma sto ste pjevali svojim ljubimcima na terenu ???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Osttribine
- Kontakt:
[
Pa mi iz Prijedora od prvog kola znamo i govorimo da Rudar ispada
Ali isto tako sada govorimo da Borac saljemo u cvajtu... Kao sto si puno pametovao i protiv Celika pa vidio kakvo je stanje tako ces i za vikend protiv Rudara vratiti se u realnost... Krvicemo se u 1ligi RS-a i pomiri se sa tom cinjenicom
[/quote]
Protiv Celika stanje:
Kad je jos u nekoj utakmici toliko kornera zabiljezeno? A broj ofsajda s nase strane ti samo govori koliko smo visili pred Celikovim golom. Hocu reci, potpuna dominacija Borca na utakmici, realno mozes reci, viktorija. To je STANJE, ne znam na koje STANJE ti mislis.[/quote]
Pa sto spominjes kornere kad kazes da se golovi nakon kornera ne pikaju ili nemaju istu tezinu kao golovi postignuti iz igre
joj kralju neumoran si fkt, sema toga i mi smo pretprosle godine protiv Veleza izveli cini mi se 19 kornera, ali rezultat na kraju bio 1:1, sretno u PRVOJ ligi, ali rs-a 
Pa mi iz Prijedora od prvog kola znamo i govorimo da Rudar ispada

Protiv Celika stanje:
Kad je jos u nekoj utakmici toliko kornera zabiljezeno? A broj ofsajda s nase strane ti samo govori koliko smo visili pred Celikovim golom. Hocu reci, potpuna dominacija Borca na utakmici, realno mozes reci, viktorija. To je STANJE, ne znam na koje STANJE ti mislis.[/quote]
Pa sto spominjes kornere kad kazes da se golovi nakon kornera ne pikaju ili nemaju istu tezinu kao golovi postignuti iz igre

Te su rijeci bile vazne one nisu bile lazne, navrati ponekad navrati ponekadjoker90 je napisao/la:Kako ce tek Borac da dominira iduce godine u cvajti, molim te navrati ponekad i postavi nam statistike mecevea, da vidimo koliko kornera ste imali.

This time next year we'll be millionaires.
Protiv Celika stanje:Osttribine je napisao/la:[
Pa mi iz Prijedora od prvog kola znamo i govorimo da Rudar ispadaAli isto tako sada govorimo da Borac saljemo u cvajtu... Kao sto si puno pametovao i protiv Celika pa vidio kakvo je stanje tako ces i za vikend protiv Rudara vratiti se u realnost... Krvicemo se u 1ligi RS-a i pomiri se sa tom cinjenicom

Nikad ja u zivotu svom nisam rekao da se golovi nakon kornera ne racunaju. Rekao sam za vas gol iz kornera koliko je vasa igra bila jednaka ili losija od nase kad niste uspjeli dati gol iz igre, Nemoj molim te da mi stavljas u usta ono sto nisam rekao

A i ovaj put kornere pominjem kao pokazatelj koliko puta smo dolazili do njuihovog gola i koliko puta su spasavali gol izbacivanjem lopte u korner. Razmisljaj malo
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
MMM je napisao/la:Itebe u prugastoj pidžami spremiti tamo.cadillac je napisao/la:Dokazani nacional socijalisti na čelu ligepod hitno ponovo formirat goli otok!
U narančastoj će on zavšit ako nastavi ovako

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Otvori temu SolinasTipssolinas je napisao/la:Slusaj druze kao navijac Slobode nemogu ovaj par racionalno analizirati ali ono sto sam napisao iznad stoji.20 godina igram kladionicu.bojler je napisao/la:Brate znas kako me privlaci a posebno **** ni hendikep a kad je mogo Radnik sviju misolinas je napisao/la: 80 posto kvota od 1.90 do 2.20 zavrsi pobjedom domacina.
I nikada nisam pao (mozda 3 posto samo)na uslovno receno vecim kvotama,uvjek se oprzim na "favoritima".
Danas pobjeda Rome u hendikepu i Dzeko daje gol,Sloboda kec.
Pa ako imas kladionicarsku petlju uplati ali ako fulas zaobidji me,kladionica je ****,**** je

Ostalo je jos da vidimo tu slobodu kec

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zaobiđi ga bojleru 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Au djece mi ... hahaha
- UltrasNotRed
- Kontakt:
U sto je spucao 20 godina Solinas, kaze 1,9 -2.20 80%. Da je tako kladionice vise ne bi radile. Ruski rulet je njemu bolja opcija od kladjenja.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Dzeko je namjerno masio danas ovih 5-6 zicera samo da solinas ne bi pogodio.
This time next year we'll be millionaires.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Valja Krleza lazne dojave po facebooku.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.