NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2016, 12:42

Rio najveci hejter Celticsa na forumu.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 17 apr 2016, 12:47

Sarmelino je napisao/la:Ja se i dalje nadam da ovaj Westbrook oblaci ova sranja na sebe iz neke zajebancije :damn: :rol:
When you gone fishing but you got a play-off match right after.

:rol: :rol: :rol:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 apr 2016, 12:49

Donnie Darko je napisao/la:Rio najveci hejter Celticsa na forumu.
Folira , glumi pesimistu , da Boston vodi 3-0 u finalu i 10 razlike u 4/4 , javio bih se "mislim" da ovo gubimo :D

A vidiš da se iznervirao zbog Bradleya-a , a kao fol već halalio seriju sa Atlantom , and oscar goes to :arrow:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 apr 2016, 12:51

Donnie Darko je napisao/la:Rio najveci hejter Celticsa na forumu.
A ne, zanima me je li ozbiljan ili se zayebava. Ajde onaj pesimizam za United je ok, oni su svakako u qrcu :mrgreen: ali Celticsi rade odlican posao
i odlicnu su poziciju sebi stvorili da za godinu - dvije postanu contenderi, jer imaju

- odlican i mlad core (koji ce se jos i poboljsati kroz draft s BKN pickovima ili trejdanjem istih)
- vrhunskog trenera
- dobrog GM-a
- dovoljno prostora u salary capu da dovedu tog nekog superstara.

To su činjenice.

E sad ako @rio misli da uprkos svim ovim pozitivnim stvarima (s kojima se jako mali broj fransiza trenutno moze pohvaliti) oni nemaju sanse da dovedu superstara, to je samo njegovo licno misljenje zasnovano na nicemu osim pesimizmu, tako da ga i ne treba uzimati preivse zaozbiljno jer realno stanje stvari govori sasvim drugu pricu a to ce buducnost vrlo vjerovatno i pokazati.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 apr 2016, 12:55

Pa kako ce dovesti superstara kad je Boston hladan i dosadan grad :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 apr 2016, 13:08

mozda sam lud, ali meni nikada nece biti jasno kako bi navijaci reala navijali za barcelonu "jer igra lijepo" :mrgreen:

inace, houston nema sanse da ijednu tekmu izgubi s manje od 10 razlike
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 apr 2016, 13:11

KK_Bosna je napisao/la:mozda sam lud, ali meni nikada nece biti jasno kako bi navijaci reala navijali za barcelonu "jer igra lijepo" :mrgreen:
znaci ep bali i na messija ? :think:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 apr 2016, 13:18

KK_Bosna je napisao/la:mozda sam lud, ali meni nikada nece biti jasno kako bi navijaci reala navijali za barcelonu "jer igra lijepo" :mrgreen:

Osim ako Curry ne bude igrao .

Meni je fakat čudno da Howard nije razvio ništa od 2009, a pošto je sada stariji i imao problema sa leđima izgleda fakat jadno za nekoga koga se smatralo najboli visoki u NBA :roll:

Znam da ga je Kareem prozivao da ima mali košarkaški IQ , sve mi je to jasno ali ne iskoristiti Kareem-a u LAL i Hakeem-a i McHalle-a u HOU da razviješ neki potez na postu , mislim to su najbolji igrači na postu svih vremena , a ti nisi iskoristio njihovu bilizinu i spremnost da te nauče :?

@Rio evo "govori se" da Howard u Boston na ljeto , eto vam max. igrača :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 apr 2016, 13:21

Kobe Bryant je napisao/la:

Meni je fakat čudno da Howard nije razvio ništa od 2009, a pošto je sada stariji i imao problema sa leđima izgleda fakat jadno za nekoga koga se smatralo najboli visoki u NBA :roll:

Znam da ga je Kareem prozivao da ima mali košarkaški IQ , sve mi je to jasno ali ne iskoristiti Kareem-a u LAL i Hakeem-a i McHalle-a u HOU da razviješ neki potez na postu , mislim to su najbolji igrači na postu svih vremena , a ti nisi iskoristio njihovu bilizinu i spremnost da te nauče :?

@Rio evo "govori se" da Howard u Boston na ljeto , eto vam max. igrača :mrgreen:
ma on je najlijeniji igrac na planeti, da je htio da napreduje sad bi bio on mvp a ne lmvp... imao je srecu pa je upao u nba u periodu kad je drugi najbolji centar bio mrtvi bynum, odigrao jedan playoff dobro i onda se poceo zaebavat... steta onih fizikalija zaista
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 apr 2016, 13:49

I jedan takav igrac, koji je bukvalno nesposoban da napreduje u karijeri, se zalio na Kobea iz sezone 2012-13 i ocekivao da bude glavni igrac iako se jos smijao na terenu i svadjao s navijacima kad su nas Spursi pomeli u PO bez Kobea ...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 apr 2016, 13:57

KK_Bosna je napisao/la: ma on je najlijeniji igrac na planeti, da je htio da napreduje sad bi bio on mvp a ne lmvp... imao je srecu pa je upao u nba u periodu kad je drugi najbolji centar bio mrtvi bynum, odigrao jedan playoff dobro i onda se poceo zaebavat... steta onih fizikalija zaista
Ma nije on lijen nego jednostavno ne moze da nauci. Nema talenta za to.
Epidaurus je napisao/la: I jedan takav igrac, koji je bukvalno nesposoban da napreduje u karijeri, se zalio na Kobea iz sezone 2012-13 i ocekivao da bude glavni igrac iako se jos smijao na terenu i svadjao s navijacima kad su nas Spursi pomeli u PO bez Kobea ...
I ovakav bi bio najbolji igrac Lakersa.
Ustvari, cekamo da se Dangalangelo probudi. :kafa:
Belmin6 je napisao/la: znaci ep bali i na messija ? :think:
Ne moze IT4 sam. :thumbdown:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 apr 2016, 14:31

Clutch je napisao/la: Dovesti superstara.
Pa neko veliko ime/FA bas tesko da ce se odluciti za Boston, jer to nas historija uci (mi navijaci Kelta se ne sjecamo kad je zadnji put neki veliki superstar dosao u Boston kao FA), pod velikim podrazumijevam Duranta, a ne Horforda i slicne. Dakle nije nikakav pesimizam, nego razmisljanje zasnovano na cinjenicama.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 17 apr 2016, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 apr 2016, 14:34

Njemu bi dao jedino vet minimum, inace neka ide u toplije krajeve i pljacka nekog drugog :kafa:

Radije cu gledati Zellera i Sullya, barem ce dati sve od sebe, to vise cijenim od preplacenih, umisljenih, kurcoboljnih i prepotentnih zvjezdica :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 apr 2016, 14:42

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Clutch je napisao/la: Dovesti superstara.
Pa neko veliko ime/FA bas tesko da ce se odluciti za Boston, jer to nas historija uci (mi navijaci Kelta se ne sjecamo kad je zadnji put neki veliki superstar dosao u Boston kao FA), pod velikim podrazumijevam Duranta, a ne Horforda i slicne. Dakle nije nikakav pesimizam, nego razmisljanje zasnovano na cinjenicama.
A kad smo zadnji put imali cap za potpisati nekog FA?

I zašto ne računaš Horforda? Ja bih bio oduševljen da on dođe.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 17 apr 2016, 15:05

Jedino veliko dostupno ime je Durant, mogu oni da ga dovedu ali morace malo da pretumbaju ekipu kako bi je ucinili konkurentnijom.Imaju odlicnu osnovu koju trebaju da nadograde.Horford nije ni medju top20 najboljih igraca u ligi.Njime bi generalo trebaju da se raduju ekipe koje su stepenice ispod ovih najvecih.Ne smatram ga dovoljno dobrim da bi mogao da bude druga violina u sampionskoj ekipi.Ukoliko se Timi penzionise, vidim ga u SA.Tamo bi se odlicno uklopio kao treca opcija u napadu.Butler je prava stvar i bas bih voleo da Boston sprovede taj trejd tj Bikovi da ga prihvate, u tom slucaju sanse za prelazak Kevina u Boston drasticno raste.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 apr 2016, 15:15

Da se razumijemo, daleko od toga da sam ja nezadovoljan sa stanjem u kojem se ekipa nalazi, Danny radi odlican posao, na to nemam zamjerki, samo govorim da ce biti tesko napraviti taj sljedeci korak, odnosno iskorak, a to je da postanemo contenderi, bez dovodjenja superstara, a znajuci nasu historiju sa velikim FA nisam optimistican u tom pogledu.

Slazem se sa Duletom po pitanju Horforda, moze biti eventualno treci igrac u nekom contenderu, ali uz dva superstara pored sebe. Nisam za to da mu nudimo max ili ista blizu toga.

Ako postoji bilo kakva sansa za Butlera onda treba sve uraditi da ga dovedemo, jedan od igraca koje bih bas volio vidjeti u nasem dresu.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2016, 16:53

Zapad utakmice dosada teska. I tu kvalitet izgleda opada dok su ovako losi Hou., i Dal. usli u PO.

Istok za sada puno interesantniji.
Postovanje treba zaraditi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 apr 2016, 16:55

Juce od svih tekmi najjaca mi je scena kako istjerase Beverlija jer se malo poguro sa Stephom :rol:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 apr 2016, 17:07

alemsa je napisao/la:Juce od svih tekmi najjaca mi je scena kako istjerase Beverlija jer se malo poguro sa Stephom :rol:

Beverli voli da sere,povrijedio je 2,3 igraca Majmun.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 17 apr 2016, 17:11

kad_kako je napisao/la:Zapad utakmice dosada teska. I tu kvalitet izgleda opada dok su ovako losi Hou., i Dal. usli u PO.

Istok za sada puno interesantniji.
4 od 5 najboljih ekipa dolazi sa zapada. Mozda jedino bude zanimljivo između LAC i Portlanda. Zato ce druga runda biti fenomenalna.
Na istoku je to sve ujednacenije. Logican slijed je da ce biti interesantnije. :kafa: (da se razumijemo, ovo je topla cokolada :mrgreen: )
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.