Palac gorebrig je napisao/la:On je svoje odradio. U srijedu je kupAndroid je napisao/la:Gledaj ovog Muse, pa sto Ajayi? Baraban dise na skrge
Odlican potez
Evo i Sesara, joj ruke mi se tresu od uzbudjenja
Palac gorebrig je napisao/la:On je svoje odradio. U srijedu je kupAndroid je napisao/la:Gledaj ovog Muse, pa sto Ajayi? Baraban dise na skrge
Odlican potez
Nismo toliki baksuzibrig je napisao/la:Strah me samo Musinog sindroma i preokreta hahaha
znam da je slavija pa olimpic,ali slaviju namirit sa petardom a onda idemo u goste olimpicu,neznam jesmo li ih ikad gore pobijedili...Android je napisao/la:Slavija u nedjelju na Pecari, pa onda Olimpic
Imamo na papiru lagan raspored, pitari i zeljovci igraju medjusobno brzo, s tim da Zelju ceka i Zrinjski, a pitari sa Slobodom na Tusnju igraju
Ja mislim da jesmo, jednombrigsiroki je napisao/la:znam da je slavija pa olimpic,ali slaviju namirit sa petardom a onda idemo u goste olimpicu,neznam jesmo li ih ikad gore pobijedili...Android je napisao/la:Slavija u nedjelju na Pecari, pa onda Olimpic
Imamo na papiru lagan raspored, pitari i zeljovci igraju medjusobno brzo, s tim da Zelju ceka i Zrinjski, a pitari sa Slobodom na Tusnju igraju
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Burberry46, GrbavicaHrammm i 48 gostiju.