Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 apr 2016, 17:41

dejavu je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Pa **** vama svaka druga Seljo sibicar Sugavica hajde nadji navijaca Sirokog ili Zrinjskog da tako odvratno pise.
:thumbup:
dobar ti avatar... :)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 17 apr 2016, 17:42

Alipasino je napisao/la:Pa **** vama svaka druga Seljo sibicar Sugavica hajde nadji navijaca Sirokog ili Zrinjskog da tako odvratno pise.
Ukratko

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2016, 17:42

joker90 je napisao/la:Zavrsit cemo ispred Slobode kako je krenulo... :kafa:
Oni sad idu Olimpicu, izuzetno teška utakmica, a u međuvremenu imaju kup protiv nas... kratka klupa će ih najvjerovatnije koštati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 apr 2016, 17:43

jovanmaksimovic je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo mi jedna stvar nije jasna... Kakvi smo mi Bosnjaci... "Hrvatski" klubovi ginu da pomognu svojoj "braći", navijači podržavaju pobjedu ostalih "Hrvatskih" klubova, kod "Srpskih" je isto tako, jedino je nama Bošnjacima drago kada neki Bošnjački klub izgubi i kada ih pobjede "Hrvati" ili "Srbi"!
ne postoje bosnjacki, srpski ili hrvatski klubovi u bih... svi su bh klubovi, ali nazalost jos uvijek neki misle u svojim torovima... :crazy:
Pa bas tako i treba da bude... Ja bih najvise volio da tog nacionalzima nema, ali kako kada onaj debil maloprije stavlja ustaske pjesme, a Lesinari podrzavaju Karadzica i slicne... Ja sam uvijek bio protiv nacionalizma i tako ce uvijek biti!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 apr 2016, 17:45

Da juče Zrinjski nije dobio, kakva bi ludnica bila ovih zadnjih 5 kola u borbi za prvaka, ovako, skoro pa sigurno, Zrinjevci osvajaju, i bit će zasluženo, moramo priznati.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 17:45

Navijači Želje komentarišu paćenici jer se yebavao Željo pred kraj utakmice. Ne znam da li su bili na Grbavici u kupu kada su oni yebali malo Sarajvo pred kraj? Ne podržavam ovo yebavanje ako ne igramo s tim klubom ali ne treba biti dvoličan kao što su sarajlije u bilo kojem smislu
Nad tobom sunce najljepše sja

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 apr 2016, 17:46

Muerte je napisao/la:
Ukratko
potpis
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 apr 2016, 17:47

Ja kad sam davno tuzlacima pisao kako su se previse digli i kako bi trebali da se drze svojih rijeci s pocetka sezone te love tu europu oni su divljali po forumu i samo mi odgovarali onu njihovu "ko je prvi"...

eto, imate još igrat sa Zrinjskim i Sarajevom, pa ako izborite i europu budite presretni.
A molite boga da radnik izbaci siroki, jer vam je to jedina sansa za titulu u dugogodisnjoj historiji
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 apr 2016, 17:47

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo mi jedna stvar nije jasna... Kakvi smo mi Bosnjaci... "Hrvatski" klubovi ginu da pomognu svojoj "braći", navijači podržavaju pobjedu ostalih "Hrvatskih" klubova, kod "Srpskih" je isto tako, jedino je nama Bošnjacima drago kada neki Bošnjački klub izgubi i kada ih pobjede "Hrvati" ili "Srbi"!
ne postoje bosnjacki, srpski ili hrvatski klubovi u bih... svi su bh klubovi, ali nazalost jos uvijek neki misle u svojim torovima... :crazy:
Pa bas tako i treba da bude... Ja bih najvise volio da tog nacionalzima nema, ali kako kada onaj debil maloprije stavlja ustaske pjesme, a Lesinari podrzavaju Karadzica i slicne... Ja sam uvijek bio protiv nacionalizma i tako ce uvijek biti!
bice nacionalizma nazalost, ali moramo krenuti od neke nulte tacke da izbrisemo te "administrativne" razlike... biti srbin, hrvat, bosnjak u ovoj drzavi je opasno ne samo za drzavu nego i za ljude, ja postujem pravo svacije da bude sta god zeli, ukoliko postuje drzavu u kojoj je rodjen... ali za nas je jedini spas da se kutarisemo tri konstutivna naroda i da pocnemo biti ono sto jesmo... bosanci... nazalost to ce trajati decenijama...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 apr 2016, 17:47

pinoglavi je napisao/la:Navijači Želje komentarišu paćenici jer se yebavao Željo pred kraj utakmice. Ne znam da li su bili na Grbavici u kupu kada su oni yebali malo Sarajvo pred kraj? Ne podržavam ovo yebavanje ako ne igramo s tim klubom ali ne treba biti dvoličan kao što su sarajlije u bilo kojem smislu
Pusti to nego 0-3? Objasni to :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 17:48

MuhamedTM je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Navijači Želje komentarišu paćenici jer se yebavao Željo pred kraj utakmice. Ne znam da li su bili na Grbavici u kupu kada su oni yebali malo Sarajvo pred kraj? Ne podržavam ovo yebavanje ako ne igramo s tim klubom ali ne treba biti dvoličan kao što su sarajlije u bilo kojem smislu
Bolji Široki danas i to je to, ne znam šta se ima objasniti moj muha

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 17 apr 2016, 17:49

Liga nije regularna, ako je sloboda ne osvoji
1921 !
05.06.1998

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 apr 2016, 17:50

Gdje je onaj što je na sve odgovarao sa "Ma ko je prviiii??"... :urnebes:

Ko visoko leti nisko pada.
Plus one izjave "ako Sloboda osvoji to će biti jedina regularna titula u PL" se polako vraćaju, Željezničar dođe na Tušanj i pobjedi, evo sad i Llištica... Ponašanje i izjave lika koji je ionako suspendovan najviiše su koštale tuzlake... :urnebes:

A šta kažu paze se "hrvatski" klubovi... Ono građanski rat kad igraju Zrinjski i Lištica hladno... Joj samo nek je kakvih izgovora... :urnebes:
Samo Saraj'vo.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 apr 2016, 17:51

pinoglavi je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
Bolji Široki danas i to je to, ne znam šta se ima objasniti moj muha
Dobro los dan, desava se nego reci kako onda trubis pino kako ste najjaci? Fino vam se pokusalo objasniti nemoj letit pred rudu. Jok vi po svom
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 apr 2016, 17:51

FrancescoTotti je napisao/la:Ja kad sam davno tuzlacima pisao kako su se previse digli i kako bi trebali da se drze svojih rijeci s pocetka sezone te love tu europu oni su divljali po forumu i samo mi odgovarali onu njihovu "ko je prvi"...

eto, imate još igrat sa Zrinjskim i Sarajevom, pa ako izborite i europu budite presretni.
A molite boga da radnik izbaci siroki, jer vam je to jedina sansa za titulu u dugogodisnjoj historiji
Na kraju sezone ce se ipak oni tebi naguziti!! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 apr 2016, 17:52

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
bice nacionalizma nazalost, ali moramo krenuti od neke nulte tacke da izbrisemo te "administrativne" razlike... biti srbin, hrvat, bosnjak u ovoj drzavi je opasno ne samo za drzavu nego i za ljude, ja postujem pravo svacije da bude sta god zeli, ukoliko postuje drzavu u kojoj je rodjen... ali za nas je jedini spas da se kutarisemo tri konstutivna naroda i da pocnemo biti ono sto jesmo... bosanci... nazalost to ce trajati decenijama...
:salut: :salut: :salut: to je to!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 apr 2016, 17:52

E, i jesu se bili digli, k'o da su Manchester United! Yebo ih reprogram...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2016, 17:53

Sloboda na kraju može ostati bez ičega, nevjerovatno ali itekako moguće. Jbt, imali su +12 u odnosu na nas, sad 'samo' +4 :o
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 apr 2016, 17:54

Virtu4l je napisao/la:Sloboda na kraju može ostati bez ičega, nevjerovatno ali itekako moguće. Jbt, imali su +12 u odnosu na nas, sad 'samo' +4 :o
Tehnicki je moguce da i neko deseti uzme titulu ali male su sanse za to, izborit ce oni europu kako god, uvjeren sam u to a i zasluzili su je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 17:55

MuhamedTM je napisao/la: Dobro los dan, desava se nego reci kako onda trubis pino kako ste najjaci? Fino vam se pokusalo objasniti nemoj letit pred rudu. Jok vi po svom
Pa realno svi su u pet deka u vrhu i nema razloga da ne pišemo da smo najjači. Šta trebamo pisati Zrinjski je mnogo kvalitetniji od nas ako osvojimo titulu bit će veće iznenadjenje nego da je Lester uzme? I vi ste poletitili nakon ovih rezultata a realno igra vam je za qurac i stojim iza toga makar nas i vi 0-3 pobjedili, pitari su kraljevi preuveličavanja, ipak su divovi. Nema potrebe da se piše da kroz sezonu imamo nešto drugačiji mentalitet od ostalih a u suštini svi su isti. Čak bi rekao da imamo još manje pouzdanja u ekipu nego ostali navijači koji navijaju za klubove slabije kvalitete od Slobode što se i dokazalo u medjusobnim omjerima.
PitarBordo je napisao/la:Gdje je onaj što je na sve odgovarao sa "Ma ko je prviiii??"... :urnebes:

Ko visoko leti nisko pada.
Plus one izjave "ako Sloboda osvoji to će biti jedina regularna titula u PL" se polako vraćaju, Željezničar dođe na Tušanj i pobjedi, evo sad i Llištica... Ponašanje i izjave lika koji je ionako suspendovan najviiše su koštale tuzlake... :urnebes:

A šta kažu paze se "hrvatski" klubovi... Ono građanski rat kad igraju Zrinjski i Lištica hladno... Joj samo nek je kakvih izgovora... :urnebes:
Nije te bilo poslije 0-3, sada dodješ. Mudro :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.