dobar ti avatar...dejavu je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Pa **** vama svaka druga Seljo sibicar Sugavica hajde nadji navijaca Sirokog ili Zrinjskog da tako odvratno pise.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dobar ti avatar...dejavu je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Pa **** vama svaka druga Seljo sibicar Sugavica hajde nadji navijaca Sirokog ili Zrinjskog da tako odvratno pise.
UkratkoAlipasino je napisao/la:Pa **** vama svaka druga Seljo sibicar Sugavica hajde nadji navijaca Sirokog ili Zrinjskog da tako odvratno pise.
Oni sad idu Olimpicu, izuzetno teška utakmica, a u međuvremenu imaju kup protiv nas... kratka klupa će ih najvjerovatnije koštati.joker90 je napisao/la:Zavrsit cemo ispred Slobode kako je krenulo...
Pa bas tako i treba da bude... Ja bih najvise volio da tog nacionalzima nema, ali kako kada onaj debil maloprije stavlja ustaske pjesme, a Lesinari podrzavaju Karadzica i slicne... Ja sam uvijek bio protiv nacionalizma i tako ce uvijek biti!jovanmaksimovic je napisao/la:ne postoje bosnjacki, srpski ili hrvatski klubovi u bih... svi su bh klubovi, ali nazalost jos uvijek neki misle u svojim torovima...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo mi jedna stvar nije jasna... Kakvi smo mi Bosnjaci... "Hrvatski" klubovi ginu da pomognu svojoj "braći", navijači podržavaju pobjedu ostalih "Hrvatskih" klubova, kod "Srpskih" je isto tako, jedino je nama Bošnjacima drago kada neki Bošnjački klub izgubi i kada ih pobjede "Hrvati" ili "Srbi"!
potpisMuerte je napisao/la:UkratkoAlipasino je napisao/la:Pa **** vama svaka druga Seljo sibicar Sugavica hajde nadji navijaca Sirokog ili Zrinjskog da tako odvratno pise.
bice nacionalizma nazalost, ali moramo krenuti od neke nulte tacke da izbrisemo te "administrativne" razlike... biti srbin, hrvat, bosnjak u ovoj drzavi je opasno ne samo za drzavu nego i za ljude, ja postujem pravo svacije da bude sta god zeli, ukoliko postuje drzavu u kojoj je rodjen... ali za nas je jedini spas da se kutarisemo tri konstutivna naroda i da pocnemo biti ono sto jesmo... bosanci... nazalost to ce trajati decenijama...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pa bas tako i treba da bude... Ja bih najvise volio da tog nacionalzima nema, ali kako kada onaj debil maloprije stavlja ustaske pjesme, a Lesinari podrzavaju Karadzica i slicne... Ja sam uvijek bio protiv nacionalizma i tako ce uvijek biti!jovanmaksimovic je napisao/la:ne postoje bosnjacki, srpski ili hrvatski klubovi u bih... svi su bh klubovi, ali nazalost jos uvijek neki misle u svojim torovima...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo mi jedna stvar nije jasna... Kakvi smo mi Bosnjaci... "Hrvatski" klubovi ginu da pomognu svojoj "braći", navijači podržavaju pobjedu ostalih "Hrvatskih" klubova, kod "Srpskih" je isto tako, jedino je nama Bošnjacima drago kada neki Bošnjački klub izgubi i kada ih pobjede "Hrvati" ili "Srbi"!
Pusti to nego 0-3? Objasni topinoglavi je napisao/la:Navijači Želje komentarišu paćenici jer se yebavao Željo pred kraj utakmice. Ne znam da li su bili na Grbavici u kupu kada su oni yebali malo Sarajvo pred kraj? Ne podržavam ovo yebavanje ako ne igramo s tim klubom ali ne treba biti dvoličan kao što su sarajlije u bilo kojem smislu
Bolji Široki danas i to je to, ne znam šta se ima objasniti moj muhaMuhamedTM je napisao/la:Pusti to nego 0-3? Objasni topinoglavi je napisao/la:Navijači Želje komentarišu paćenici jer se yebavao Željo pred kraj utakmice. Ne znam da li su bili na Grbavici u kupu kada su oni yebali malo Sarajvo pred kraj? Ne podržavam ovo yebavanje ako ne igramo s tim klubom ali ne treba biti dvoličan kao što su sarajlije u bilo kojem smislu
Dobro los dan, desava se nego reci kako onda trubis pino kako ste najjaci? Fino vam se pokusalo objasniti nemoj letit pred rudu. Jok vi po svompinoglavi je napisao/la:Bolji Široki danas i to je to, ne znam šta se ima objasniti moj muhaMuhamedTM je napisao/la:Pusti to nego 0-3? Objasni topinoglavi je napisao/la:Navijači Želje komentarišu paćenici jer se yebavao Željo pred kraj utakmice. Ne znam da li su bili na Grbavici u kupu kada su oni yebali malo Sarajvo pred kraj? Ne podržavam ovo yebavanje ako ne igramo s tim klubom ali ne treba biti dvoličan kao što su sarajlije u bilo kojem smislu
Na kraju sezone ce se ipak oni tebi naguziti!!FrancescoTotti je napisao/la:Ja kad sam davno tuzlacima pisao kako su se previse digli i kako bi trebali da se drze svojih rijeci s pocetka sezone te love tu europu oni su divljali po forumu i samo mi odgovarali onu njihovu "ko je prvi"...
eto, imate još igrat sa Zrinjskim i Sarajevom, pa ako izborite i europu budite presretni.
A molite boga da radnik izbaci siroki, jer vam je to jedina sansa za titulu u dugogodisnjoj historiji
jovanmaksimovic je napisao/la:bice nacionalizma nazalost, ali moramo krenuti od neke nulte tacke da izbrisemo te "administrativne" razlike... biti srbin, hrvat, bosnjak u ovoj drzavi je opasno ne samo za drzavu nego i za ljude, ja postujem pravo svacije da bude sta god zeli, ukoliko postuje drzavu u kojoj je rodjen... ali za nas je jedini spas da se kutarisemo tri konstutivna naroda i da pocnemo biti ono sto jesmo... bosanci... nazalost to ce trajati decenijama...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pa bas tako i treba da bude... Ja bih najvise volio da tog nacionalzima nema, ali kako kada onaj debil maloprije stavlja ustaske pjesme, a Lesinari podrzavaju Karadzica i slicne... Ja sam uvijek bio protiv nacionalizma i tako ce uvijek biti!jovanmaksimovic je napisao/la:
ne postoje bosnjacki, srpski ili hrvatski klubovi u bih... svi su bh klubovi, ali nazalost jos uvijek neki misle u svojim torovima...
Tehnicki je moguce da i neko deseti uzme titulu ali male su sanse za to, izborit ce oni europu kako god, uvjeren sam u to a i zasluzili su je.Virtu4l je napisao/la:Sloboda na kraju može ostati bez ičega, nevjerovatno ali itekako moguće. Jbt, imali su +12 u odnosu na nas, sad 'samo' +4
Pa realno svi su u pet deka u vrhu i nema razloga da ne pišemo da smo najjači. Šta trebamo pisati Zrinjski je mnogo kvalitetniji od nas ako osvojimo titulu bit će veće iznenadjenje nego da je Lester uzme? I vi ste poletitili nakon ovih rezultata a realno igra vam je za qurac i stojim iza toga makar nas i vi 0-3 pobjedili, pitari su kraljevi preuveličavanja, ipak su divovi. Nema potrebe da se piše da kroz sezonu imamo nešto drugačiji mentalitet od ostalih a u suštini svi su isti. Čak bi rekao da imamo još manje pouzdanja u ekipu nego ostali navijači koji navijaju za klubove slabije kvalitete od Slobode što se i dokazalo u medjusobnim omjerima.MuhamedTM je napisao/la: Dobro los dan, desava se nego reci kako onda trubis pino kako ste najjaci? Fino vam se pokusalo objasniti nemoj letit pred rudu. Jok vi po svom
Nije te bilo poslije 0-3, sada dodješ. MudroPitarBordo je napisao/la:Gdje je onaj što je na sve odgovarao sa "Ma ko je prviiii??"...
Ko visoko leti nisko pada.
Plus one izjave "ako Sloboda osvoji to će biti jedina regularna titula u PL" se polako vraćaju, Željezničar dođe na Tušanj i pobjedi, evo sad i Llištica... Ponašanje i izjave lika koji je ionako suspendovan najviiše su koštale tuzlake...
A šta kažu paze se "hrvatski" klubovi... Ono građanski rat kad igraju Zrinjski i Lištica hladno... Joj samo nek je kakvih izgovora...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.