Postao/la boomerang5 » 17 apr 2016, 18:10
Krstanovic je q od igraca , samo sto su ova dvojica nasih bila ko drogirana nazad... nije se ni moglo vise... ne s.ere mi se puno o taktici, mada sam vazda govorio, da husref treba to malo izrotirati, ako nista da je danas poceo sa mehidicem, govedaricom ili nekim trecim, a da kasnije po potrebi uvede startere...jer sta ovako kad gubis, vec si sve ispucao, nemas nista ubacit, pa mi ubaci onog haurdica koji dribla prema svom golu. Samo jos neko da kaze da su igrali za Zrinjski, nigdje veze...ljudi odmorili 4-5 igraca i hladno nas 3-0 zveknuli. Pandza jest bio zadnji igrac odbrane, ali brat bratu na 60 metara od gola crveni dat, bilo bi previse... Sve u svemu, i dalje se treba boriti, za nase u.srane navijace, ako nas ne ode bar 300 u je.beno sarajevo protiv olimpica, onda nismo ni zasluzili titulu. Sve je jos uvijek otvoreno, kad smo se olako onako odrekli bodova protiv zelje, ni ovo nam ne smeta, ako sve dobijemo do kraja, opet cemo imati zadnji mec u Mo koji ce odlucivati. Danas - uzasno, katastrofalno. Definitivno Ahmet za klupe, a Piric je jedini na koga istinski sam ljut i razocaran, jer lik nema ukupno 3-4 odbrane za ovih pola godine. Toliko