Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
dje je pappy?! sta se ovo desava sa slavijom?! valjda ce pobjediti rudar...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Gledaj kako pojedinci izlaze iz rupa 

- PitarBordo
- Kontakt:
Zato što ne trčim pred rudu. Na kraju vam ta utakmice može biti totalno nevažna.pinoglavi je napisao/la:Nije te bilo poslije 0-3, sada dodješ. MudroPitarBordo je napisao/la:Gdje je onaj što je na sve odgovarao sa "Ma ko je prviiii??"...
Ko visoko leti nisko pada.
Plus one izjave "ako Sloboda osvoji to će biti jedina regularna titula u PL" se polako vraćaju, Željezničar dođe na Tušanj i pobjedi, evo sad i Llištica... Ponašanje i izjave lika koji je ionako suspendovan najviiše su koštale tuzlake...
A šta kažu paze se "hrvatski" klubovi... Ono građanski rat kad igraju Zrinjski i Lištica hladno... Joj samo nek je kakvih izgovora...

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Na kraju sezone ce se ipak oni tebi naguziti!!FrancescoTotti je napisao/la:Ja kad sam davno tuzlacima pisao kako su se previse digli i kako bi trebali da se drze svojih rijeci s pocetka sezone te love tu europu oni su divljali po forumu i samo mi odgovarali onu njihovu "ko je prvi"...
eto, imate još igrat sa Zrinjskim i Sarajevom, pa ako izborite i europu budite presretni.
A molite boga da radnik izbaci siroki, jer vam je to jedina sansa za titulu u dugogodisnjoj historiji

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:oni su divljali po forumu i samo mi odgovarali onu njihovu "ko je prvi"...
Ista, pa cak i manja glupost od onog kad vi stalno pominjete neku drugu ligu.PitarBordo je napisao/la:Gdje je onaj što je na sve odgovarao sa "Ma ko je prviiii??"...![]()
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Jel ne trčiš pred rudu a Sloboda opet ispred Sarajeva i blizu ulaska u finale kupa. Kako nije trčanje pred rudu? Valjda toliko boli ova sezona Slobode da vam je toliko drago za ovaj kiks...PitarBordo je napisao/la:
Zato što ne trčim pred rudu. Na kraju vam ta utakmice može biti totalno nevažna.
Nad tobom sunce najljepše sja
- PitarBordo
- Kontakt:
O čemu ti?PiromanBL je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:oni su divljali po forumu i samo mi odgovarali onu njihovu "ko je prvi"...
Ista, pa cak i manja glupost od onog kad vi stalno pominjete neku drugu ligu.PitarBordo je napisao/la:Gdje je onaj što je na sve odgovarao sa "Ma ko je prviiii??"...![]()

Samo Saraj'vo.
Ovo što sam ja napisao nema veze sa tehnikom i teorijom, ima veze sa rasporedom koji im je sad poprilično zeznut. Imaju gostovanje Olimpicu, imaju vas na Tušnju i gostovanje Zrinjskom. Izuzetno teške utakmice za ekipu koja je poprilično umorna.MortemHz je napisao/la:Tehnicki je moguce da i neko deseti uzme titulu ali male su sanse za to, izborit ce oni europu kako god, uvjeren sam u to a i zasluzili su je.Virtu4l je napisao/la:Sloboda na kraju može ostati bez ičega, nevjerovatno ali itekako moguće. Jbt, imali su +12 u odnosu na nas, sad 'samo' +4
Vi ih već naredno kolo možete prekočiti na tabeli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne mogu.Virtu4l je napisao/la:Ovo što sam ja napisao nema veze sa tehnikom i teorijom, ima veze sa rasporedom koji im je sad poprilično zeznut. Imaju gostovanje Olimpicu, imaju vas na Tušnju i gostovanje Zrinjskom. Izuzetno teške utakmice za ekipu koja je poprilično umorna.MortemHz je napisao/la:Tehnicki je moguce da i neko deseti uzme titulu ali male su sanse za to, izborit ce oni europu kako god, uvjeren sam u to a i zasluzili su je.Virtu4l je napisao/la:Sloboda na kraju može ostati bez ičega, nevjerovatno ali itekako moguće. Jbt, imali su +12 u odnosu na nas, sad 'samo' +4
Vi ih već naredno kolo možete prekočiti na tabeli.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- PitarBordo
- Kontakt:
Prozvali da su sve titule neregularne, i sad kako koji šampion dolazi na Tušanj šiba vas u ligi...pinoglavi je napisao/la:Jel ne trčiš pred rudu a Sloboda opet ispred Sarajeva i blizu ulaska u finale kupa. Kako nije trčanje pred rudu? Valjda toliko boli ova sezona Slobode da vam je toliko drago za ovaj kiks...PitarBordo je napisao/la:
Zato što ne trčim pred rudu. Na kraju vam ta utakmice može biti totalno nevažna.

To što je naša sezona za zaborav, ne može da umanji činjenicu da je s druge strane trčanje pred rudu bilo olimpijska disciplina haman...

Mojne, neka te.

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i ja se slazem Virto, mogli smo ih preskociti 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bolje je da ne pobijedejovanmaksimovic je napisao/la:dje je pappy?! sta se ovo desava sa slavijom?! valjda ce pobjediti rudar...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa da ginu protiv nas u posljednjem koluVirtu4l je napisao/la:Bolje je da ne pobijedejovanmaksimovic je napisao/la:dje je pappy?! sta se ovo desava sa slavijom?! valjda ce pobjediti rudar...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Šta ima veze što nas šibaju, dodju ljudi bolji, spretniji, sretniji i pobjede. Mene bi bilo sramota ismijavati rezultate Sarajeva da nas je Sarajevo 0-3 dobilo na Tušnju i sa ukupno 5-1 izbacilo iz kupa uz komentare samo su nas Borusija i Sloboda ovako na Koševu nadigrali i još da je Sarajevo ispred u prvenstvu. Ali eto valjda se razlikujemo. Kakogod smiješno je prebacivati lopticu da su tuzlaci kompleksaši što se tiče ovoga.PitarBordo je napisao/la: Prozvali da su sve titule neregularne, i sad kako koji šampion dolazi na Tušanj šiba vas u ligi...![]()
To što je naša sezona za zaborav, ne može da umanji činjenicu da je s druge strane trčanje pred rudu bilo olimpijska disciplina haman...
Mojne, neka te.
Nad tobom sunce najljepše sja
koji pacenik ne mogu da vjerujem taj reprogram nam je sve a ti pises **** ih reporogram to je isto da ja tebi napisem **** vas evropska grbavica a san svakog navijaca zelje da europu igraju na grbavici ne vjerujem šta citam...SlevinKelevra je napisao/la:E, i jesu se bili digli, k'o da su Manchester United! Yebo ih reprogram...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Ja se samo pitam, da li iko ovdje ide na utakmice svog kluba ?
Kiks Leicestera i Slobode danas, svi neutralni navijači svijeta plaču ... 

Pa kad god neka utakmica, pominjanje Borca na forumu, ili jednostavno iz cista mira, neko napise “druga liga“. Eto, o tome ja. I nije neko, to pola strane bude ispisano drugom ligom i tonom smajlijaPitarBordo je napisao/la:O čemu ti?PiromanBL je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:oni su divljali po forumu i samo mi odgovarali onu njihovu "ko je prvi"...
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Neka za početak Olimpic gine u dva naredna kola, a za zadnje ćemo se dogovoritijovanmaksimovic je napisao/la:pa da ginu protiv nas u posljednjem kolu

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
PiromanBL je napisao/la:Pa kad god neka utakmica, pominjanje Borca na forumu, ili jednostavno iz cista mira, neko napise “druga liga“. Eto, o tome ja. I nije neko, to pola strane bude ispisano drugom ligom i tonom smajlijaPitarBordo je napisao/la:
O čemu ti?

Pojedi snickers
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.