Ja sam uvjeren u 15 bodova u zadnjih 5 kola...hskzmostar je napisao/la:Prijatelju nama treba 4 boda prije zadnje utakmice da imamo vise od Slobode ,nekako mi to zvuci nerealno pogotovo ako Sloboda danas pobjedi slabog Sirokog a hoce,znaci jedino mogu kiksati iducu protiv Olimpica koji je los do bola i Sarajeva kojeg su vec nag...par puta,nekako sam misljanja da ce zadnje kolo odlucivati o prvaku drzave a to bi bilo odlicno za premijer ligu,pun stadion i atmosfera za titulu ,mozda bi to bilo i najrealnije a pobjediti ih mozemo jer su slabiji od nas !PiazzaGrande je napisao/la:Zadnja utakmica će biti revijalna, tuzlaci mogu samo doći Pod BB da prisustvuju našoj proslavi titule...hskzmostar je napisao/la:Citam one tuzlake malo,majko mila jesu se ljudi umislili,jedna dobra sezona i odmah divovi,nesto kao pitari,volio bi nego ista da zadnja utakmica odlucuje radi atmosfere i pritiska na obe ekipe,ako tulzaci pobjede i osvoje cisto im od srca cestitat naravno ekipi na terenu od 11 igraca i Husrefu ali forumasi su im klauni "A" kategorije,cast izuzecima!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Dosle bi nam i komsije zadnju utakmicu da nas podrze navodno,drug pastrmka dolazi sa ekipom RA Zapadni Mostar!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
5 kola 15bodova gazi sve do kraja može i po 1::0 svaku samo da dobivamo 

-
Reče ovaj sa arene da traži Mešu neki Ukrajinski klub zna li se o kojome je klubu riječ? Dobro bi bilo uzet neke pare za njega i vratit Stevu opet u vatru 

Moram priznati da mi je Široki ipak puno draži od Tuzle 

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
Merak pogledat tablicu nadam se da će vako i na kraju da bude

Mostarski timovi omeđili tablicu

Mostarski timovi omeđili tablicu

- Evolve
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala majstore ali ima tu još borbeEvolve je napisao/la:Eto vam titula na izvolte...

- hskzmostar
- Kontakt:
Sad je sluzbeno,tri pobjede,jedan remi i jedan poraz nam osiguravaju titulu ako Sloboda jos negdje kiksa a hoce jer su vec iduce kolo na velikom testu protiv Olimpica a i Sarajevo im dolazi koje je ocigledno u formi!ZrinjskiMostar je napisao/la:Hvala majstore ali ima tu još borbeEvolve je napisao/la:Eto vam titula na izvolte...
-
Poraz nije opcija kada je Zrinjski u pitanju, 15 bodova u zadnjih 5 kola je cilj...Ove sezone rušimo sve rekorde...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Zelju smo samo jednom na Grbavici pobjedili,ali tko zna...PiazzaGrande je napisao/la:Poraz nije opcija kada je Zrinjski u pitanju, 15 bodova u zadnjih 5 kola je cilj...Ove sezone rušimo sve rekorde...

A znas li kad smo zadnji put izgubili na grbavici od zelje?Prisjeti se ili proguglaj malo.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Zeljo mora pasti!
Zadnjh 8 tekmi cini mi se 3 nase pobjede 4 remija i samo jedna pobjeda Zelje.Ali prvo Vitez i Brana a onda Zeljo.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Samo da čestitam Vinku Marinoviću za vođenje momčadi...Igraj do kraja Vinko!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Vinko Marinovic zvani kontrolirani nogomet
Nema kod ovog velike ofanzive, damo jedan gol i cekamo kontru

Nema kod ovog velike ofanzive, damo jedan gol i cekamo kontru

Odlicna atmosfera vlada u klubu,titula bi legla ljepse nego ikad. Imamo priliku ovog ljeta zaraditi dobru cifru od Europe i prodaje Graovca,Karacica i Mesanovica. Sve u svemu uprava tj. celni ljudi kluba rade odlican posao
- hskzmostar
- Kontakt:
Moglo bi se ove godine skoro citav budzet godisnji namaknut od LP aBd i koje prodaje igraca!
Jos da se u LP prodje prva prepreka,haos!
Da,ako osvojimo ligu,idemo automatski u drugo pretkolo LP(jer prvo igraju samo par klubova iz san marina,malte itd.) i dobijamo 550.000€. Za osvajanje titule mislim da je povecan budzet na 250.000€,sto daje 800.000€ ukupno samo od to dvoje. Jos ako se uzme u obzir da na ljeto vjerojatno idu Mesanovic(prica se o ponudi iz ukrajine),Graovac(koji sigurno odlazi za dobru lovu),Blaic(koji se vraca u Sibenik,ali mislim da mu istice ugovor)i moguce da ode i Karacic(isto solidna cifra),onda govorimo o dosta velikoj svoti novca,a da ne pricam o novim sponzorima(PPD,Violeta i FIS).hskzmostar je napisao/la:Moglo bi se ove godine skoro citav budzet godisnji namaknut od LP aBd i koje prodaje igraca!
Uvjerljivo najsposobnija uprava u Zrinji ikada. A kako i nebi bila kad su to ljudi mahom iz privatnog sektora koji znaju kako stvoriti novac uz užasne birokratske i političke barijere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.