Kramara za manekena.Rahma je napisao/la:
Gle Kramara
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Benko pokazao da u ekstremnim situacijama može da istrpi. Svaka mu čast, ja bih onog sa zemlje štocirao do Kafadarovog ranča se ne bi zaustavio.miky_hz je napisao/la:Sreca po onoga Jevtica sto Benko nije smio da zucne zbog straha od kartona,inace bi svasta bilo
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trebamo se pregrupisat na svim frontovima (citaj temama) do tadjoker90 je napisao/la:Eh sad krece show do vikenda iduceg!
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 17 apr 2016, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Večeras snimak tekme FKS u 23:30 h na BHT TV 
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 17 apr 2016, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
ja ja ....PitarBordo je napisao/la:Kupili smo Vitez, za dvaes milja suca, samo đe su pare, pa... Valjda kod punca.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
samo se nemojte kladiti ni sa kim, mislim po forumima jer je mucno bilo gledati one avatareFrancescoTotti je napisao/la:Trebamo se pregrupisat na svim frontovima do tadjoker90 je napisao/la:Eh sad krece show do vikenda iduceg!
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemojte samo kladionica u avatare ko Titu vas molim.FrancescoTotti je napisao/la:Trebamo se pregrupisat na svim frontovima do tadjoker90 je napisao/la:Eh sad krece show do vikenda iduceg!
Samo Saraj'vo.
Almir Bekic opet odlican centarsut iz trka i asistencija za Benku.Po ko zna koji put.Ja bih kad se Duljevic prodao njega gurnuo na tu poziciju i onako mu je prirodna i puno je konkretniji u zavrsnici,a dole doveo dobrog beka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pobjeda, bez kartona, odlično. Sad natambat komšije i Evropa je tu. Bravo Hurticu, bravo Amere, Leone, bravo svima. Svaka cast i HORDAMA, strasna podrska.
Necu se ja kladiti, jer ne bih mogao ispostovati opkladu. Ja grb od kona mogu nositi samo na belegiji, nikad na avataru!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- VivaLasVegas
- Kontakt:
FK Sarajevo
H Sarajevo Zeljeznicar
A Velez Sarajevo
H Sarajevo Mlados
A Sloboda Sarajevo
H Sarajevo Olimpic (titula aBd
)
FK Sloboda
A Olimpic Sloboda
H Sloboda Drina
A Travnik Sloboda
H Sloboda Sarajevo
A Zrinjski Sloboda
NK Zrinjski
H Zrinjski Vitez
A Zeljeznicar Zrinjski
H Zrinjski Velez
A Mladost Zrinjki
H Zrinjski Sloboda
Teski rasporedi svima. Ja majke mi ne znam vise sta da ocekujem. Nadam se da cemo slaviti u derbiju i da ce maleni uzeti Zrinjski kuci. A Sloboda da uzme bod Zrinjskom. Tesko, ali ne neostvarivo.
H Sarajevo Zeljeznicar
A Velez Sarajevo
H Sarajevo Mlados
A Sloboda Sarajevo
H Sarajevo Olimpic (titula aBd
FK Sloboda
A Olimpic Sloboda
H Sloboda Drina
A Travnik Sloboda
H Sloboda Sarajevo
A Zrinjski Sloboda
NK Zrinjski
H Zrinjski Vitez
A Zeljeznicar Zrinjski
H Zrinjski Velez
A Mladost Zrinjki
H Zrinjski Sloboda
Teski rasporedi svima. Ja majke mi ne znam vise sta da ocekujem. Nadam se da cemo slaviti u derbiju i da ce maleni uzeti Zrinjski kuci. A Sloboda da uzme bod Zrinjskom. Tesko, ali ne neostvarivo.
Joj pregledo sam Bekicev go 50 puta , jes je pljuno
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' nakon tekme strašni Branko **** kaže: "U prvoj minuti primili smo dva zgoditka za minut i pol"... 
@Nicholson mene iznenadilo kad sam vidio da si se kladio sa ovim makojeprvi gerilcima... Nisam to očekivao od tebe.
@Nicholson mene iznenadilo kad sam vidio da si se kladio sa ovim makojeprvi gerilcima... Nisam to očekivao od tebe.
Samo Saraj'vo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
BordoArmy88
- Kontakt:

J*** TE željo!!!
ako ganjamo evropu nama je x dovoljan, jer imamo Velez i Mladost poslije a komsije imaju Zrinju i Celika u gostima pa i Slaviju u gostima kojoj ce po svemu sudeci bodovi trebati, no ja sam na - 8 vjerovao u titulu tako da zelim pobjedu na derbiju i nadam se da cemo dobiti
dok god ima sanse, nema predaje, THEC ne da titulu !!! 
Pyro is not a crime !
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
MortemHz je napisao/la:TAKOOOOOO JEEEEEEEEEEEEEnukleusmember je napisao/la:opet psiha?daj javljajte koliko je do kraja
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[WHITE SMILING FACE][WHITE SMILING FACE][WHITE SMILING FACE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
GGGAAAAAAAZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIII maaaleee plaaaveeee štruuumfoooveeeeeeeeeeeeee
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.