Safet Sušić - Pape
-
analiticar_
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ni jedan selektor nije imao ovkoliko negativnih kritika nakon samo 2-3 prijateljske utakmice..Nevjerovatno ali brdjan iz Zavidovica ce srusiti ako nista onda taj rekord...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
pa radite nesto za svoju dobrobit, ili dobrobit sire drustvene zajednice, a i od te prodaje bi bilo puno vise koristi nego od tog kritikovanja susica!!bparena je napisao/la:sta bi trebali radit ?xavi26 je napisao/la:na ovoj temi i dalje sve sami strucnjaci iznose sve komentare za koje se ne zna koji je strucniji..
iznosit paprike i paradajz na prodaju ?
Volim te Bosno!!!
-
analiticar_
- Kontakt:
Jarane pa njegova plata iznosi izmedju 30-50 invalidskih ili sehidskih bosanskih placa...Neka ide u Francusku pa neka prima 10 puta vise i od ove place i neka tamo trlja jaja za taj nerad...Mojne da nas prca u mozak
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
saznaj kolika je plata pojedinih funkcionera u nasem nogometnom savezu, ili plata drugih selektora, pa ces vidjeti da je ta plata nista!! budemo li tako razmisljali, nema potrebe da ikako i imamo selektora..analiticar_ je napisao/la:Jarane pa njegova plata iznosi izmedju 30-50 invalidskih ili sehidskih bosanskih placa...Neka ide u Francusku pa neka prima 10 puta vise i od ove place i neka tamo trlja jaja za taj nerad...Mojne da nas prca u mozak
Volim te Bosno!!!
Neznam sto bezveze napadate Susica kad svi znate da nije do njega...Imamo problem napadaca,odnosno trebao bi nam jedan brz igrac,koji ce odvuci na stranu protivnicke igrace,i samim tim rasteretiti Dzeku...Muslimovic i Ibisevic jesu dobri igraci,medjutim zajedno sa Dzekom to su napadaci koji vise u 16-ercu,nisu brzi,eksplozivni,a nama bas to treba.Mislim da bi Zec mogao biti solidno rijesenje,ukoliko naravno u onom Điđimiđibiđiju pokaze da je kalibar za reprezentaciju...
Medjutim nas najveci problem je Sasa Papac,odnosno lijevi bochni.Mislim da bi s njim bili gotovo duplo jachi...
Eh onda bi u kvalifikacije krenuli u sljedecem sastavu:
1.Golman-Kenan Hasagic---Mislim da je zasluzi jedinicu,osim ako ga povrede zaobidju,i naravno ako Asmir ne bljesne na jesen...
2.Desni bocni-Mensur Mujdza--Mislim da smo dobili solidnog igracha za ovu poziciju,jer ruku na srce Dzemo je dao svoje i hvala mu...
3.Lijevi bocni-PAPAC VRATI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
4.Stoper-Safet Nadarevic---Srce ko Kina,standardno dobar
5.Stoper 2-Spahic---Nezamjenjiv
6.Def vezni-Bajramovic---kad je zdrav,moze punoooo
7.Drugi def vezni----Rahimic,ne treba puno trositi rijechi,igracka i ljudska gromada
8.Vezni---Pjanic...Dragulj,moze zajedno sa Misketom
9.Playmayker---Misimovic...Igrachina
10.Ermin zec...Mislim da bi trebao dobiti priliku,takav nam igrach treba
11.Dzeko...ih da je vise ovakvih,da ga nema trebalo bi ga izmisliti
Medjutim nas najveci problem je Sasa Papac,odnosno lijevi bochni.Mislim da bi s njim bili gotovo duplo jachi...
1.Golman-Kenan Hasagic---Mislim da je zasluzi jedinicu,osim ako ga povrede zaobidju,i naravno ako Asmir ne bljesne na jesen...
2.Desni bocni-Mensur Mujdza--Mislim da smo dobili solidnog igracha za ovu poziciju,jer ruku na srce Dzemo je dao svoje i hvala mu...
7.Drugi def vezni----Rahimic,ne treba puno trositi rijechi,igracka i ljudska gromada
Rotor Volgograd...
Ehh tek sad covjek vidi koliko bi bili jaki s Papcem,bgte bilo bi odma finale BIH : Brazildemir44 je napisao/la:Neznam sto bezveze napadate Susica kad svi znate da nije do njega...Imamo problem napadaca,odnosno trebao bi nam jedan brz igrac,koji ce odvuci na stranu protivnicke igrace,i samim tim rasteretiti Dzeku...Muslimovic i Ibisevic jesu dobri igraci,medjutim zajedno sa Dzekom to su napadaci koji vise u 16-ercu,nisu brzi,eksplozivni,a nama bas to treba.Mislim da bi Zec mogao biti solidno rijesenje,ukoliko naravno u onom Điđimiđibiđiju pokaze da je kalibar za reprezentaciju...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
-
no comment
- Kontakt:
svida mi se ova formacija, a nakon Svedske i Njemacke sam gotovo pa siguran da cemo ubuduce igrati 4-2-3-1, tako da bi ovo sto si napisao moglo bas ovako igledati.demir44 je napisao/la: 1.Golman-Kenan Hasagic---Mislim da je zasluzi jedinicu,osim ako ga povrede zaobidju,i naravno ako Asmir ne bljesne na jesen...
Susic je izjavio da ovo protiv Svedske i Njemacke nije najjaci tim bio, mislim da spekulise na Mujdzu, Papca i Bajramovica. Naravno sa ova tri igraca bili bi pozadi dosta jaci, mada, vidjecemo. Papac je dosta nerealna opcija.
Zec bi trebao dobiti priliku, mada mislim da su Muslimovic i Ibisevic kvalitetniji od Zeca u trenutku. Dao je jedan gol, pokucao je na vrata repke, ali to nije dovoljno da dobije mjesto u napadu, treba se jos dokazati.
Ma bgti a sta je ono RIjeka nas uheba ,a onda Iran na nasem satdionu daj ba nije sramota izgubit od Njemacke i Svedske to su sile kakve cemo mi da budemo za jedno 20god...analiticar_ je napisao/la:Ni jedan selektor nije imao ovkoliko negativnih kritika nakon samo 2-3 prijateljske utakmice..Nevjerovatno ali brdjan iz Zavidovica ce srusiti ako nista onda taj rekord...
Sad se poklopi idi nesto ucit il sta ja znam gledaj hocel se povecat te sehidske pa nas obraduj.....Vidi koliko komsije izdvajaju za selektora pa napisi
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
1. Isaksson, AndreasSemPer_fi je napisao/la:daj ba nije sramota izgubit od Njemacke i Svedske to su sile kakve cemo mi da budemo za jedno 20god...
3. Mellberg, Olof
4. Majstorovic, Daniel
5. Safari, Behrang
7. Larsson, Sebastian
8. Svensson, Anders
9. Källström, Kim
11. Toivonen, Ola
16. Wernbloom, Pontuss
20. Bajrami, Emir
21. Wilhelmsson
Sila, nema šta.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa veca neg tamo neka RijekaVirtu4l je napisao/la:1. Isaksson, AndreasSemPer_fi je napisao/la:daj ba nije sramota izgubit od Njemacke i Svedske to su sile kakve cemo mi da budemo za jedno 20god...
3. Mellberg, Olof
4. Majstorovic, Daniel
5. Safari, Behrang
7. Larsson, Sebastian
8. Svensson, Anders
9. Källström, Kim
11. Toivonen, Ola
16. Wernbloom, Pontuss
20. Bajrami, Emir
21. Wilhelmsson
Sila, nema šta.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
-
analiticar_
- Kontakt:
e ako nam ovakva Svedska predstavlja silu, nemamo se onda ni pravo nadati nekom vecem prvenstvu jer sa takvim shvatanjem tamo nikada necemo biti...Posebno je opasan ovaj Safari.....

-
analiticar_
- Kontakt:
Ciro bi sa ovim istim igracima dao toj istoj Svedskoj najmanje 3 komada u Stockholmu pred 12.000 nasih ljudi i ne bi primio vise od 2 gola......
Ciro je pred 15.000 nasih navijaca na Kosevu, jednom Iranu koji je 2 klase ispod Svedske dao 2 gola a primio 3 u 10 minuta, godinu prije toga pred prepunim Bilinim Poljem jednoj Bugarskoj koja je slabija od Svedske je dao 1 a primio 2 komada, a izmedju tih tekmi jednoj Rijeci za koju je ova Svedska mission impossible dao 2 gola a primio 3 komada.analiticar_ je napisao/la:Ciro bi sa ovim istim igracima dao toj istoj Svedskoj najmanje 3 komada u Stockholmu pred 12.000 nasih ljudi i ne bi primio vise od 2 gola......
Dakle nemojte mi vise cirine demagogije i raznoraznih gluposti.
Mikado je proslost hvala Bogu, nije nas nigdje odveo, uzeo je pare ko svi selektori prije njega zajedno, pred najvazniju tekmu se bavio zaradjivanjem, muljazom, snimanjem i slikanjem bez price o taktici da bi na Bilinom Polju pao bez ispaljenog metka.
Posebna prica je da je od Spanije kojoj smo uvijek bili tvrd orah, pa i kad smo najgori bili sa Misom Smajlovicem, primio 5 komada na Bilinom Polju i tako nanio najvecu sramotu BH fudbalu u nasoj drzavi.
Cuva Bog Zelju svog!
Apsolutno! Ciro je imao svoju epizodu,napravio je fin uspjeh plasmanom u baraz i to je to,ne treba njega uopste porediti sa Susicem,jer je ovaj istinski profesionalac,koji sigurno nece pred kljucne utakmice reprezentacije snimati kojekakve reklame za cokolade,tjerati igrace da driblaju djecu za kojekakve kampanje odredjenih firmi iz Hrvatske,napraviti vasar u hotelu gdje su smejsteni bh reprezentativci uoci kljucnih utakmica,kao npr protiv Portugala u Lisabonu,gdje hiljade navijaca nisu dali disati nasim igracima...mirzza je napisao/la:Ciro je pred 15.000 nasih navijaca na Kosevu, jednom Iranu koji je 2 klase ispod Svedske dao 2 gola a primio 3 u 10 minuta, godinu prije toga pred prepunim Bilinim Poljem jednoj Bugarskoj koja je slabija od Svedske je dao 1 a primio 2 komada, a izmedju tih tekmi jednoj Rijeci za koju je ova Svedska mission impossible dao 2 gola a primio 3 komada.analiticar_ je napisao/la:Ciro bi sa ovim istim igracima dao toj istoj Svedskoj najmanje 3 komada u Stockholmu pred 12.000 nasih ljudi i ne bi primio vise od 2 gola......
Mikado je proslost hvala Bogu, nije nas nigdje odveo, uzeo je pare ko svi selektori prije njega zajedno, pred najvazniju tekmu se bavio zaradjivanjem, muljazom, snimanjem i slikanjem bez price o taktici da bi na Bilinom Polju pao bez ispaljenog metka.
Posebna prica je da je od Spanije kojoj smo uvijek bili tvrd orah, pa i kad smo najgori bili sa Misom Smajlovicem, primio 5 komada na Bilinom Polju i tako nanio najvecu sramotu BH fudbalu u nasoj drzavi.
o Susicu cemo moci nesto vise reci na krjau godine,nakon sto odigramo 3 kvalifikacione utakmice..Dosad radi odlicno,i velika je stvar sto jednog takvog fudbalskog velikana imamo za selektora!
Eto iako nemam pojma mogu li iznijeti svoje mišljenje. Ili da predložimo uredništvu ovog foruma da proglase tebe najpametnijim i da se tvoje mišljenje uzima kao službeno i jedino ispravno mišljenje ljudske vrste. Odakle tebi pravo da meni kažeš da ja nemam pojma kad se ja tebi uopće nisam obratio. I eto kad si već pametan, Srbija nikad gora, Slovenija ispod prosjeka sve bezveze reprezentacije a mi smo najbolji u sunčevom sistemu. Izgleda da FIFA-i nisi na vrijeme dojavio da si ti najpametniji i da ne računaju utakmice koje smo odigrali i na osnovu kojih smo ispali, nego da tebi vjeruju na riječ pa da i mi odemo u JAR. Tamo bismo bili najbolji. Ili nebismo morali ni igrati, dovoljno bi nam bilo da tebe pošaljemo tamo da im kažeš da smo mi najbolji a da oni pojma nemaju i da ne znaju šta gledaju, nego treba odmah nas da proglase svjetskim šampionom.bparena je napisao/la:nemoj se ti brukat - sta si ti gledo - ma nemas ti pojma - Srbija nikad gora - Slovenija ispod prosjeka - jedino Njemacka i Argentina do sada su OK sa svima ostalima mi bi se i vise nego ravnopravno nosili...Raz_ba je napisao/la:Kad vidim kako igraju Njemačka, Gana, Srbija pa i Slovenija bude mi drago što mi nismo otišli da se brukamo tamo.
p.s. neznam sta ovi ljudi gledaju
p.s. ne znam čime ovi bandoglavi razmišljaju
A đe da znam?!
Ćiro nas je odveo do baraža.mirzza je napisao/la:Ciro je pred 15.000 nasih navijaca na Kosevu, jednom Iranu koji je 2 klase ispod Svedske dao 2 gola a primio 3 u 10 minuta, godinu prije toga pred prepunim Bilinim Poljem jednoj Bugarskoj koja je slabija od Svedske je dao 1 a primio 2 komada, a izmedju tih tekmi jednoj Rijeci za koju je ova Svedska mission impossible dao 2 gola a primio 3 komada.analiticar_ je napisao/la:Ciro bi sa ovim istim igracima dao toj istoj Svedskoj najmanje 3 komada u Stockholmu pred 12.000 nasih ljudi i ne bi primio vise od 2 gola......
1996
Koliko sam upoznat baraz nije prvenstvo, nismo uzeli kes za plasman, nema nas u Africi nego smo kuci i gledamo tv. Baka nas je doveo 2 puta do odlucujuce tekme za plasman pa nikom nista, zaboravljeno!cassanova je napisao/la:Ćiro nas je odveo do baraža.mirzza je napisao/la:Ciro je pred 15.000 nasih navijaca na Kosevu, jednom Iranu koji je 2 klase ispod Svedske dao 2 gola a primio 3 u 10 minuta, godinu prije toga pred prepunim Bilinim Poljem jednoj Bugarskoj koja je slabija od Svedske je dao 1 a primio 2 komada, a izmedju tih tekmi jednoj Rijeci za koju je ova Svedska mission impossible dao 2 gola a primio 3 komada.analiticar_ je napisao/la:Ciro bi sa ovim istim igracima dao toj istoj Svedskoj najmanje 3 komada u Stockholmu pred 12.000 nasih ljudi i ne bi primio vise od 2 gola......
Cuva Bog Zelju svog!
Joj sad svima ne valja Ciro. Krao,varo,zajebo nas,ovakav onakav,pa Pape vam je isti samo sto je kod njega seljacka politika,tišu i svoj posao. Što nam nije dosao prije 5-6 godina,tad mu nismo valjali,i jos bi spomenuo one koji govore o nekim kradjama lopovlucima,reklamama itd. isl. takvi su nam jos u savezu i svi su u talu!!!
...nisu mogli da te ugase!!!
-
analiticar_
- Kontakt:
Ne valja nam Ciro a valja nam kloc Vedad Ibisevic sto nam je odbranio zlata vrijedan gol u Portugalu i sto je kloc dao jedan gol u 675 minuta igre, on nam valja.....Ciro nam je kriv i sto je Misimovic iz ko zna kojih (jos uvijek narazrijesenih) razloga zdrav i prav propustio utakmicu u Zenici a jos uvijek suti o tome..Cire eto nema, mogao je javnosti predociti razloge zbog neigranja a da se na vadi na povredu jer to ne pije vode..Znaci ne igras istorijsku utakmicu za svoju zemlju a nakon 3 dana igras za sugavi Wolfsburg....
Ciro je jedino kriv za kartone sto ih nije ocistio ali zanijeo se, htio je tuci Spaniju, prekiniti im niz i konacno gurnuti BIH tamo gdje joj je mjesto, medju najbolje, gdje nam je mjesto a gdje se nikako ne mozemo ugurati
Ciro je jedino kriv za kartone sto ih nije ocistio ali zanijeo se, htio je tuci Spaniju, prekiniti im niz i konacno gurnuti BIH tamo gdje joj je mjesto, medju najbolje, gdje nam je mjesto a gdje se nikako ne mozemo ugurati
Evo po mom misljenju kako trebamo igrati na startu kvalifikacija bez Salihovica.
-------------------Hasagic-----------------
--Mujdza--Nadarevic--Spahic--Cocalic--
------------Rahimic----Jahic--------------
---Pjanic-------Misimovic------Ibricic---
-------------------Dzeko-------------------
Mujdzi bi ja dao sansu jer je Spahic ga hvalio puno do nebesa.
Cocalica bi stavio na ljevu stranu odbrane jer Salihovic nece igrati a Cocalic igra odlicno u Grckoj i moze i ljevom i desnog nogom igrati plus visok je 1.90m.
Kako sada stoji Ibisevic je potrosio kredite i zato bi samo Dzeku imao u napadu i igrao ovom formaciju.
Ovo je defenzivna formacija jer nam je odbrana vrlo losa ali mislim ovako da ce dobro biti.
Jer Dzeko je masina za golove plus tu su i Misimovic i Pjanic dok sa ovakom odbranom mozemo odrzati nulu.
-------------------Hasagic-----------------
--Mujdza--Nadarevic--Spahic--Cocalic--
------------Rahimic----Jahic--------------
---Pjanic-------Misimovic------Ibricic---
-------------------Dzeko-------------------
Mujdzi bi ja dao sansu jer je Spahic ga hvalio puno do nebesa.
Cocalica bi stavio na ljevu stranu odbrane jer Salihovic nece igrati a Cocalic igra odlicno u Grckoj i moze i ljevom i desnog nogom igrati plus visok je 1.90m.
Kako sada stoji Ibisevic je potrosio kredite i zato bi samo Dzeku imao u napadu i igrao ovom formaciju.
Ovo je defenzivna formacija jer nam je odbrana vrlo losa ali mislim ovako da ce dobro biti.
Jer Dzeko je masina za golove plus tu su i Misimovic i Pjanic dok sa ovakom odbranom mozemo odrzati nulu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 2 gosta.