NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Irfo je premazan svim bojama naguzio bivsi strucni stab.Najvise se pito sto se tice ekipe kad je lose krenulo sviju rastjero da sebe sakrije .Sa ekipom nije govorio mjesec dana i sad ko fol dobar sa njima,pobjedili u subotu bice da je on nesto dobro uradio ako nedaj boze izgubi loptica ide na nekog drugog .
- Probisvjet
- Kontakt:
Zovite Vojvodica nek vas pripremi za slijedece prvenstvo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pojedini igraci, koji su nepravedno ostranjeni, a kvalitetom mogu biti dio Jedinstva ce se uskoro javno izjasniti prvenstveno zbog Demirovica.gladni je napisao/la:Irfo je premazan svim bojama naguzio bivsi strucni stab.Najvise se pito sto se tice ekipe kad je lose krenulo sviju rastjero da sebe sakrije .Sa ekipom nije govorio mjesec dana i sad ko fol dobar sa njima,pobjedili u subotu bice da je on nesto dobro uradio ako nedaj boze izgubi loptica ide na nekog drugog .
Možeš li napisati ovdje ili na PP koji igrači su odstranjeni?tropic je napisao/la:Pojedini igraci, koji su nepravedno ostranjeni, a kvalitetom mogu biti dio Jedinstva ce se uskoro javno izjasniti prvenstveno zbog Demirovica.gladni je napisao/la:Irfo je premazan svim bojama naguzio bivsi strucni stab.Najvise se pito sto se tice ekipe kad je lose krenulo sviju rastjero da sebe sakrije .Sa ekipom nije govorio mjesec dana i sad ko fol dobar sa njima,pobjedili u subotu bice da je on nesto dobro uradio ako nedaj boze izgubi loptica ide na nekog drugog .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije otjero igrace,otjero je sva tri trenera cahtarevica,abdihodzica i trenera golmana inace momci nikako nisu dobili plate u 2016 godini i otjero ih je kao zbog bojkota sto nema plate.
Ja mogu samo reći što se tiče Irfe. On da je dobar nebi mu nadimak bio KRAVA

Rafael30 je napisao/la:Ja mogu samo reći što se tiče Irfe. On da je dobar nebi mu nadimak bio KRAVA![]()
Bravo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nije normalno koliko mi kartona po utakmici dobijemo. 
-
batigol777
- Kontakt:
Imal kakvih info da napise neko?
Hajd zabite gol imam keca na vas
Hajd zabite gol imam keca na vas
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
1-1
Pod hitno uzorati teren dok se još uvijek može posaditi krompir i kuruzi
Danas su namjerno isli kartoni da se ociste u Gradačcu.tropic je napisao/la:Nije normalno koliko mi kartona po utakmici dobijemo.
Mislim da smo mi svoje u ovoj ligi odradili
-
arabijskisupi
- Kontakt:
Biće zanimljiva druga federalna sljedeće sezone, krajišnik krajina, borac (ako jedna od ovih dviju ekipa ne uđe u prvu federalnu), pa sloga iz otoke, jedinstvo, sve derbi do derbija 
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Fuad Mujagic podnio ostavku, međutim UO kluba istu nije prihvatio.
E da nije žalosno bilo bi smiješnoTehnickiDirektor je napisao/la:Fuad Mujagic podnio ostavku, međutim UO kluba istu nije prihvatio.
Kakva su ovo okupljanja brate mili na utakmici protiv onog metalleghe?

Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
BihacSN je napisao/la:1-1
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mirzoni89 je napisao/la:Jedan je H.D.
Ono kad te Emdžo zaposli

Trenutno korisnika/ca: BihacSN, Bing [Bot], legendarnadruga, Proximic, schalke i 8 gostiju.