PitarBordo je napisao/la:U pola 12 mislim večeras.amypitar je napisao/la:Ima li na BHT-1 snimak.?
Hvala drug.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PitarBordo je napisao/la:U pola 12 mislim večeras.amypitar je napisao/la:Ima li na BHT-1 snimak.?
Dokazao je da zna transformisati igru i zatvoriti tekmu, ali i igrači su dokazali da ne mogu zatvoriti se čak ni protiv eto Viteza, treba do kraja tekme igrati kao da gubimo jedan razlike.Besic je napisao/la:Hurta ako čitaš ne zatvaraj više poslije gola svega ti vidiš da nam loše ide , igraj sve ko da je 0:0.
Moglo bi u derbiju biti bolje jer će igrati Barbarić Kovačević i Mihojević zajedno kad se već povlačimo , ali to nekad nije dovoljno kad gore samo Benko ganja trojicu . Gledam danas igračina poput OkićaPitarBordo je napisao/la:Dokazao je da zna transformisati igru i zatvoriti tekmu, ali i igrači su dokazali da ne mogu zatvoriti se čak ni protiv eto Viteza, treba do kraja tekme igrati kao da gubimo jedan razlike.

Lakoste je napisao/la:Kakav je ludjak Kramar, lik ode na poluvremenu i popisa se tamo gdje se zagrijavaju uz ogradu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moj uzor-S.G je napisao/la: Samo da Sefko ne pocne utakmicu, ne vidim stvarno zasto se on toliko forsira ispred npr. Harbe![]()
Pa onda ti nisi gledao 4 zadnje utakmice .moj uzor-S.G je napisao/la:https://www.instagram.com/p/BET9GSizC42/ Budite ovako nalozeni i za vikend da im upropastimo sezonu![]()
Samo da Sefko ne pocne utakmicu, ne vidim stvarno zasto se on toliko forsira ispred npr. Harbe![]()
Lakoste je napisao/la:Kakav je ludjak Kramar, lik ode na poluvremenu i popisa se tamo gdje se zagrijavaju uz ogradu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako će i biti samo će Sevko umjesto Emersona.kanarinac je napisao/la:Po meni derbi treba da pocnu
«««««««««««««««Pavlovic»»»»»»»»»»»»»»»»
Kadusic»»Barbaric»»»Kovacevic.»»» Bekic
««««««««««Samir»»»»»» Rustem»»»»»»»»»»
Bekic»»»»»»»»»»»Emerson»»»»»»»»»»»Dulja
«««««««««««««««««Benko»»»»»»»»»»»»»»»»»
Ma iskreno ispljuvao sam ga I dalje nemam visoko misljenje o njegovim kvalitetima,ali covjek me demantuje golovima,okica nisam kritikovao ali iskreno nije bolji od Emersona,Dulje ,Harbe,a Amer Bekic Daje golove kao na traci jednostavno po meni nema mjesta OkicBesic je napisao/la:kanarinac druže ofarbani hajmo malo pljuvat po Okiću hljeba ti , vidiš da Bekić zabija zabija ko lud kako si ga ti monstruozno iskritikovao.
To je tokanarinac je napisao/la:Po meni derbi treba da pocnu
«««««««««««««««Pavlovic»»»»»»»»»»»»»»»»
Kadusic»»Barbaric»»»Kovacevic.»»» Bekic
««««««««««Samir»»»»»» Rustem»»»»»»»»»»
Bekic»»»»»»»»»»»Emerson»»»»»»»»»»»Dulja
«««««««««««««««««Benko»»»»»»»»»»»»»»»»»
kanarinac je napisao/la:Ma iskreno ispljuvao sam ga I dalje nemam visoko misljenje o njegovim kvalitetima,ali covjek me demantuje golovima,okica nisam kritikovao ali iskreno nije bolji od Emersona,Dulje ,Harbe,a Amer Bekic Daje golove kao na traci jednostavno po meni nema mjesta OkicBesic je napisao/la:kanarinac druže ofarbani hajmo malo pljuvat po Okiću hljeba ti , vidiš da Bekić zabija zabija ko lud kako si ga ti monstruozno iskritikovao.
To ti sarkasticanBesic je napisao/la:kanarinac je napisao/la:Ma iskreno ispljuvao sam ga I dalje nemam visoko misljenje o njegovim kvalitetima,ali covjek me demantuje golovima,okica nisam kritikovao ali iskreno nije bolji od Emersona,Dulje ,Harbe,a Amer Bekic Daje golove kao na traci jednostavno po meni nema mjesta OkicBesic je napisao/la:kanarinac druže ofarbani hajmo malo pljuvat po Okiću hljeba ti , vidiš da Bekić zabija zabija ko lud kako si ga ti monstruozno iskritikovao.
Pravi si momak
Ne ozbiljno ti govorim , jedan si od rijetkih koji je skontao kakva je propast Okić i njemu slični za razliku od bordo mase koja živi u zabludi da on nekad može proradit.kanarinac je napisao/la:To ti sarkastican
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Hajdeee, johntravolta123, juka55, mnon46, nedimmmm1337 i 47 gostiju.