FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da Kadusic ne pocne derbi i bit ce ovo dobro ako Bog da. Ahmu na njegovo mjesto, ostalo sve moze proci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Al' kad u po' frke ona skupina djecurlije poce skandirati Zrinjski Mostar

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ništa još nije gotovo, ako dobijemo sve do kraja, titula je moguća... Samo neka punac malo premira protivnike slobode i zrinjskog i to je to : D
Bekić ako nastavi ovako trpati, stici ce benku hehe... lec gou rajvosa
@ joker upravo tako danas sam ga bas posmatrao i mali se bas gubi na terenu imam osjecaj da se svaki put prepadne duela ili nesto slicnog ahmu svakako umjesto njega i vise od 25 000 karata ce biti pusteno u prodaju bez sumlje nas ocekuje spektakl kako na trbinama tako i na terenu. 
04.10.2009 !!
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Doslo je vrijeme da Benkara odluci derbi. 
Zasluzio je majke mi gol na derbiju i trofej Ismir Pintol!!!
Zasluzio je majke mi gol na derbiju i trofej Ismir Pintol!!!
Ahmo je igrao tekme pred 80k ljudi, njemu derbi ne predstavlja ni pritisak ni bilo sta, igrat ce hladne glave. Advan ako pocne bojim se promahe po njegovoj strani, zbog neiskustva i godina.sarajlija je napisao/la:@ joker upravo tako danas sam ga bas posmatrao i mali se bas gubi na terenu imam osjecaj da se svaki put prepadne duela ili nesto slicnog ahmu svakako umjesto njega i vise od 25 000 karata ce biti pusteno u prodaju bez sumlje nas ocekuje spektakl kako na trbinama tako i na terenu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ahmo ba dere po aziji pred 100 000 duša u Japanu.
Kako niko nije skonto da je Obi bio kapiten zasuo čovjek instagram ybt padaju im serveri .
Kako niko nije skonto da je Obi bio kapiten zasuo čovjek instagram ybt padaju im serveri .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
nukleusmember
- Kontakt:
kakva je ovo japanska debilna serija umjesto bht sporta?ili je bio juche ili su ovi debili potpuno krahirali?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PitarBordo
- Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ništa još nije gotovo, ako dobijemo sve do kraja, titula je moguća... Samo neka punac malo premira protivnike slobode i zrinjskog i to je to : D
Ako dobijemo sve do kraja minimum smo 2. mjesto, bez obzira na rezultate ostalih ekipa.
Samo Saraj'vo.
Lakoste je napisao/la:Al' kad u po' frke ona skupina djecurlije poce skandirati Zrinjski Mostar![]()
Jos jace je bilo , sudije lopovi, i lopovi lopovi
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Pavlović - Kallasi, Barbarić, Kovačević, Al. Bekić - Rustemović, Radovac, Emerson - Duljević, Am. Bekić, Benko
Smatram da je bolje da Pavlović brani, nekako mislim da Delač još nije spreman za ovakvu tekmu, ipak dugo nije stao među stative. Naravno Matej mi je baš drag i njegove kvalitete nisu upitne. Kao što već rekoše Kallasi je hiljadu puta sigurniji od Kadušića, isto tako Barbarić iako zna kiksat dobar je za kornera a Marko mi je još mlad za derbija. Radovac nek počne od prve, a Džemu ubaciti oko 60. sad da li umjesto Radovca ili Emersona sve zavisi od rezultata. Ovaj u napadu trio mislim da je najbolje što imamo, Harba može također ući sa klupe, samo se nadam da maestro sa brojem 9 neće otići ni na zagrijavanje
Smatram da je bolje da Pavlović brani, nekako mislim da Delač još nije spreman za ovakvu tekmu, ipak dugo nije stao među stative. Naravno Matej mi je baš drag i njegove kvalitete nisu upitne. Kao što već rekoše Kallasi je hiljadu puta sigurniji od Kadušića, isto tako Barbarić iako zna kiksat dobar je za kornera a Marko mi je još mlad za derbija. Radovac nek počne od prve, a Džemu ubaciti oko 60. sad da li umjesto Radovca ili Emersona sve zavisi od rezultata. Ovaj u napadu trio mislim da je najbolje što imamo, Harba može također ući sa klupe, samo se nadam da maestro sa brojem 9 neće otići ni na zagrijavanje
SARAJEVO
fico je napisao/la: samo se nadam da maestro sa brojem 9 neće otići ni na zagrijavanje
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jesu oni normalni sa ovim cijenama za ulaznice,e sad ti Dino J*** sve.
Samo Sarajevo
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Rustemović zaslužuje sve pohvale, dosta je napredovo i liči na igrača, naravno, može bolje kao i kod svakog al kad se kritikuje, treba i pohvalit ko zasluži. Na oficijelnoj ima i njegova izjava koja mi se svidjela.
Naprijed momče, samo jako.
Naprijed momče, samo jako.
Cijena karata "popularne".
C C C C
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
C C C C
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Mozete napisat cijene? Ne vidim nigdje da pise.
Zapad 15KM
Istok. 12KM
Sjever i Jug. 10KM
Nece biti ni 18 000 ljudi na tekmi.
Istok. 12KM
Sjever i Jug. 10KM
Nece biti ni 18 000 ljudi na tekmi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zapad Galerija 25 KM
Zapad 15 KM
Istok 12 KM
Sjever – 10 KM
Jug - 10 KM
Za clanove ce biti jeftinije karte.
Zapad 15 KM
Istok 12 KM
Sjever – 10 KM
Jug - 10 KM
Za clanove ce biti jeftinije karte.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 17 apr 2016, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko je tih clanova?
Ti ce i onako doci.
Sta cemo sa ostalih potencijalno desetak hiljada ljudi?
Od toga bar 3, 4000 na zapad sto idu.
Dat ce 15KM al malo sutra.
Bas imamo super sezonu da ce svi pohrliti.
Bude li nasih 8,9000 bit ce odlicno.
Ti ce i onako doci.
Sta cemo sa ostalih potencijalno desetak hiljada ljudi?
Od toga bar 3, 4000 na zapad sto idu.
Dat ce 15KM al malo sutra.
Bas imamo super sezonu da ce svi pohrliti.
Bude li nasih 8,9000 bit ce odlicno.
Trenutno korisnika/ca: Sarun, Tatamata1946, teamnorth1989, Venom i 50 gostiju.