Takodje.Rule_hz je napisao/la:ja vracam clansku u klub i nece me na kosevu vidjet!!!!
Mislim da mi istice 20.05.
Tad cu je odnijeti i zahvaliti im se.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Takodje.Rule_hz je napisao/la:ja vracam clansku u klub i nece me na kosevu vidjet!!!!
sutra cu i ja da im vratim clanskuEvander je napisao/la:Takodje.Rule_hz je napisao/la:ja vracam clansku u klub i nece me na kosevu vidjet!!!!
U koliko ces sati?Pantelija je napisao/la:sutra cu i ja da im vratim clanskuEvander je napisao/la:Takodje.Rule_hz je napisao/la:ja vracam clansku u klub i nece me na kosevu vidjet!!!!
neka onda fino vrate inazad onaj broj clanova... jos pola familije sam snadbio clanskim, kakav sam ja janjac
Smatram se dovoljno inteligentnim da mi ne trebaju savjeti od takvih kao ti.nukleusmember je napisao/la:otidjite na jug iz protesta[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evander je napisao/la:Smatram se dovoljno inteligentnim da mi ne trebaju savjeti od takvih kao ti.nukleusmember je napisao/la:otidjite na jug iz protesta[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Alli hvala u svakom slucaju.
moja marka u dzep dine "plakata od 30 markaa" selimovica nece"!nukleusmember je napisao/la:otidjite na jug iz protesta[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Pantelija je napisao/la:moja marka u dzep dine "plakata od 30 markaa" selimovica nece"!nukleusmember je napisao/la:otidjite na jug iz protesta[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Mrsko mi je traziti moje stare postove, ali protiv Galate sam pricao slicnu pricu prije tekme, a znamo kako je mizerna posjeta na kraju bila protiv njih. Naravno sve sto su imali reci ovi ko @Majkl i ova fb tinejdzerica sto fura ch, sh i to je, ko hoce da dođe, on ce doci. Jest, al u qrcu!PitarBordo je napisao/la:Mislim da ta tema "ko je8e one koji nemaju članksu" i to... Pa ima ljudi koji simpatišu Sarajevo, žele da dođu da pogledaju, potencijalni su navijači... Al' ne, nama je bitno se vazda nešto odvajati, šatro nas tih nekoliko hiljada (ako i toliko) sa aktivnim članskim smo veći navijači od onih koji bi možda nekada i postali stalni navijači... Ove cjene su sramota. Evo čisti primjer, ja sam član, imam godišnju bla bla bla... Gost mi je rođak iz Hr ove hefte i želi da ide da pogleda jedan od najvećih derbija ovog dijela evrope, ne navija ni za jednu ekipu, ali zna veličinu nas i komšija... Al' je8o ba njega i ženu mu i oba djeteta, je l' tako? Kad nije član kluba ko ga zašto. Ma da.
Šta ćemo sa ljudima koji nisu članovi? Evo naveo sam ti gore primjer. Ili je FKS isključivo rezervisano samo za aktivne članove?franklampard8 je napisao/la:Za clanove je jeftinije, i samim tim je pristupacno. Previse se kritikuje.
ja saraejvo volim i to sam dokazao sa vise od decenije odlazaka na utakmice kako domace tako i gostujuce...nukleusmember je napisao/la:
pa i to je legitimno,da vishe mrzish dinu nego shto volish sarajevo,poshtujem[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BordoAhbab, Jet2Holiday, jurisicduska, mnon46, perodeformero, Rule_hz, Sazg i 129 gostiju.