To da...PiromanBL je napisao/la: Pa dobro, mislio sam na sam Prijedor, ne na opstinuJer ako zivis npr. u Kozarcu, zivis u Kozarcu a ne u Prijedoru, ali dobro
FK Rudar Prijedor
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
- djoleprijedor
- Kontakt:
Grad kao administrativna jedinica ima 98 000 stanovnika po popisu iz 2013.A samo gradsko naselje Prijedor,što bi svi rekli "grad" mislivši na urbano uže gradsko područje ima 45-50 000.
Mens sana in corpore sano.
E pa grad, na to mislim. Jer, uzevsi nas ocit primjer, neki tamo sa druge strane Manjace, iz ko zna koje vrleti, ni struju nemaju, zive u brvnari na 1000 m nadmorske visine da kazu da su iz Banja Luke. E pa nikad tako nece biti niti je bilo. Zna se sta je Banja Luka, Prijedor, Gradiska, Laktasi, itd. a sta su ostala naselja, sela, mjesta, kako god. I zna se ko zivi gdje,a ne sad da ispadne da Banja Luka kao grad se prostire po citavoj Manjaci. Pa kad odes na Manjacu, vidis samo sume planine. I gdje je tu grad? Gdje su zgrade, ulice, rasvjeta, ostala gradsak infrastruktura? O tome ja pricam.djoleprijedor je napisao/la:Grad kao administrativna jedinica ima 98 000 stanovnika po popisu iz 2013.A samo gradsko naselje Prijedor,što bi svi rekli "grad" mislivši na urbano uže gradsko područje ima 45-50 000.
Jedno je oblast koju "nadzire" grad, a drugo je sam grad. Neko selo npr. na rubu te oblasti, tj. opstine pripada jednoj opstini, i nakon nekog prepravljanja to selo zauzme drugi grad, tj. opstina. I sta sad, mjestani do tog datuma zivjeli u jednom gradu, sad odjedanput zive u drugom, koji su po mogucnosti udaljeni medjusobno 50-ak km? Ne, i dalje zive u istom selu, samo sto, eto, nekada pripadalo jednoj opstini, sad pripada drugoj.
DovoljnoPrijedor je napisao/la:Piroman koliko tvoje Grahovo ima?
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ma prijatelju, razumjeli smo sta hoces da kazes. Mislim da nema potrebe za daljom diskusijom jer se moze ovo razumjeti kao podsmijavanje grada Prijedora i njegovih stanovnika poznavajuci nase dugogodisnje "posalice". Ako te jos nesto interesuje ima momaka kojima mozes poslati pp za neka druga pitanja.PiromanBL je napisao/la: E pa grad, na to mislim.
Super igra danas, sada za vikend Borca poslati u cvajtu 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ajme koliko su oni losi, jos im nema Jovica i par klinaca. Realno smo bolji....Prijedor je napisao/la:Super igra danas, sada za vikend Borca poslati u cvajtu
Duplo bolji... Postenom igrom ne mogu do boda, da li ce praviti se neke prevare cisto sumnjam ali znacemo svi prije tekmeVastecija_GSE je napisao/la:Ajme koliko su oni losi, jos im nema Jovica i par klinaca. Realno smo bolji....Prijedor je napisao/la:Super igra danas, sada za vikend Borca poslati u cvajtu
? &
Pa gdje je vama ova igra bila od zadnjih 5 kola citavu sezonu jbt grob obezbjedili bi opstanak 10 kola prije kraja :S
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Iznenađen sam igrom Rudara, sve čestitke.
Da ste ovako igrali od početka, mislim da bi izborili opstanak.
Što se tiče utakmice za vikend, Borac vas ne može dobiti osim ako ne pustite, mada, mislim da ukoliko se Borac nekako izvuče da ćete vi biti zaslužni za to, jer će onda Slavija ispasti kojoj ste juče otkinuli bod.
Da ste ovako igrali od početka, mislim da bi izborili opstanak.
Što se tiče utakmice za vikend, Borac vas ne može dobiti osim ako ne pustite, mada, mislim da ukoliko se Borac nekako izvuče da ćete vi biti zaslužni za to, jer će onda Slavija ispasti kojoj ste juče otkinuli bod.
Prijatelju, od pocetka sezone govorim da Rudar uopste nije losa ekipa vec previse je mutnih poslova uprava prosla odradila da bi se moglo opstati… Onda je jos pokradeno sve za travu… Tako da je atsmofera nula ali igraci igraju i bore se i casno ce se oprostiti od Premijer Lige, a dogodine vjerovatno glavni kandidat za povratak. Treba samo biti realan, dok god je seljacka politika u klubu Premijer Liga nas ne treba… Vidi se poboljsanje, vracaju se nasa djeca igraju za Rudar i sve ide na bolje… Uvjeren sam i ja da posteno Borac nema sanse da dobije Rudara… Eh sad… Znamo svi sta i kako, vidjecemo
Ja bi zelio da pobjedimo Borca samo zbog one utakmice Borac - Travnik 2:0 ht 2:3 ft...
? &
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
I tada je seljacka uprava Borca odradila posao, koliko se sjecam vecina Banjalucana se nije slagala sa tim. Ja i dalje mislim da je Borac favorit. Losi jesu ali im vise treba, sto je u ovakvim utakmicama vise od znacaja. E sad vidjecemo...
Nema raspudica, jovica i djokica plusmilosavljev u prijedoru. To je u ovom momentu, i oni definitivno ne igraju. Ima jos rovitih, al' o tom po tom..
A sto se tice utakmice sa travnikom, reakcije grada poslije su sve rekle... A istini za volju, ni vi niste uzeli zelju, tako da...
A sto se tice utakmice sa travnikom, reakcije grada poslije su sve rekle... A istini za volju, ni vi niste uzeli zelju, tako da...
Realno necu vise nista do petka da pisem tada ce se vec znati sta i kako ce biti 
? &
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Pa da, cekao se rez iz BL. Rece Amar nece se Zeljo sugati, ko nas J**+ sto smo se doveli u tu situaciju.vlakanje je napisao/la:Nema raspudica, jovica i djokica plusmilosavljev u prijedoru. To je u ovom momentu, i oni definitivno ne igraju. Ima jos rovitih, al' o tom po tom..
Dobro se sjecam te utakmice Rudar - Zeljo bilo je vidjeno da cemo pobjediti ono nije ni Z od Zelje a inace su ta dva kluba bila u super odnosima... Eh onda cim je spiker javio 2:3 u BL odma ubacise Armina Hodzica i covjek dade gol izbaci nas iz lige...Vastecija_GSE je napisao/la:Pa da, cekao se rez iz BL. Rece Amar nece se Zeljo sugati, ko nas **** sto smo se doveli u tu situaciju.vlakanje je napisao/la:Nema raspudica, jovica i djokica plusmilosavljev u prijedoru. To je u ovom momentu, i oni definitivno ne igraju. Ima jos rovitih, al' o tom po tom..
A sto se tice utakmice sa travnikom, reakcije grada poslije su sve rekle... A istini za volju, ni vi niste uzeli zelju, tako da...Realno da smo bili pametniji mozda se ni ove sezone ne bi dovodili u ovakvu situaciju, ali sta je tu je.
Ne ide to nista na dusu Banjalucanima vec ide na dusu tadasnjoj Borcevoj kriminalnoj upravi a o Avdukicu koji se u Rudaru i proslavio da ne pricam, dno dna...
? &
U vezi Avdukica grijesis, vjeruj. Momka su razapeli basara i nestor a on je kriv koliko i ostali igraci, moguce i najmanje od svih momaka koji su tad igrali,na njega se u bl najmanje digla halabuka. Mogu ti i reci na kome su se kola slomila i ko je u borcu odigrao po meni dvostruku igru sa vama i travnicanima. Hvala bogu ti smradovi vise nisu u klubu, al' sta je tu je.
Al' nebitno je to sada, svako ima svoje razmisljanje u vezi utakmice u subotu. Sigurno je jedino da nista nije sigurno
Svi su kontali da ce borac lagano uzeti celika, ako zatreba da ce skakic da pogura i nista od toga, isto kao i price da ce rudar da se naguzi slaviji jer je njima trebalo...
Al' nebitno je to sada, svako ima svoje razmisljanje u vezi utakmice u subotu. Sigurno je jedino da nista nije sigurno
Svi su kontali da ce borac lagano uzeti celika, ako zatreba da ce skakic da pogura i nista od toga, isto kao i price da ce rudar da se naguzi slaviji jer je njima trebalo...
Prijedor javi ako bude namjesteno protiv borca da igram dvicu imam strasan tiket za vikend..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Buraz, kazu iz 1 u 2 i 3+ prvo pol. Kae ko J**+ PL bolje da uzmemo svi keš kad svakako ispadamo.samirr je napisao/la:Prijedor javi ako bude namjesteno protiv borca da igram dvicu imam strasan tiket za vikend..
Da ali se ti ipak bojis opklade... Pozdrav iz BorikaPrijedor je napisao/la:Duplo bolji... Postenom igrom ne mogu do boda, da li ce praviti se neke prevare cisto sumnjam ali znacemo svi prije tekme
Nego sto se utakmice tice, jesmo oslabljeni, ali se nadam da nakon onog poslije “subotnje veceri“ na Gradskom igrace nasi punom parom, a i s obzirom na broj kola do kraja i polozaj na tabeli, doslo im valjda iz dupeta u glavu. Tako da, sve su karte otvorene. Namjestanja cisto sumnjam da ce biti, i vi i mi cemo zapeti za svoje ambicije, tako da nista od tog, posteno, kako i treba, pa koga sreca pogleda.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Grk1234, Maestro^^, Marokanci58, Venom, zeljovolimte i 19 gostiju.